Sa fim mandri ca suntem romani

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Dec 2007, 13:05

cool

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 10 Dec 2007, 13:12

Sunt romani care te fac sa te simti bine ca esti roman precum sunt multi care te fac sa-ti fie rusine de natia ta.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 10 Dec 2007, 14:06

Tre sa recunosc ca topicul acesta m-a rupt....m-a facut zdrente la corason...mi-a mers derect la pitpalac. Aproape ca n-am mancat 2 zile de cata traire mi-a inspirat ide-he he he-a.
Cinste romanilor onesti care muncesc. Si celor care fura cu masura. Tariceanu e roman, Nastase e roman, Mitrea tot roman parca, desi cu fata aia de boulean, cum citii pe undeva pe forum, zici ca's cei mai de omenie dar vai....tara geme de necazuri, oameni buni. Geme de saracie, de neajunsuri. Primarii isi trag turta pe spuza lor. Toti, fara partinire. Mor oameni prin spitale ca cica n-au avut bani destui pentru o operatie ca lumea.
Sarlatania e pe fata, si din cand in cand, mai intra cate un grangur la racoare ca sa, vezi Doamne, arate ei la lume cum se "eradicheaza coroptia la nivel inalt". Patriciu se kk pe noi de romani, Motocicleanu se kk pe noi de romani. Nu exista respect! Aspect simplu: esti in trafic, semnalizezi ca schimbi banda si din spate te alegi cu p...in gat, sex cu mama, din partea lu' neamu' lu' manivela fara educatie, fara nimic. Conteaza ca esti licentiat? Aiurea. Esti nimeni in tara ta. Conteaza ca toate pe unele forumuri sunt oameni care blameaza guvernul, taxa lu' Motocicleanu sustinuta aproape frenetic de un limbist notoriu pe nume Vajgolan Vajgulian de Neanderthal? Aiurea. Prietenii stiu de ce. Mi-e rusine. Mi-e greata. Totusi, la multi ani Romania suna frumos, si merita s-o spunem pentru faptul ca Dumenzeu ne-a lasat aici si pentru ca se mai spune ca Romania este Gradina Maicii Domnului. Si pentru cata istorie are tara asta. Cat despre restul...despre toti paganii analfabeti care s-au perindat in structurile de stat...numai de bine. Amin!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Dec 2007, 23:36

Felicitari Echipei Nationale feminine de handbal a Romaniei, care dupa un meci de infarct, cu 4 reprize de prelungiri, a eliminat Franta la ea acasa in sferturile Campionatului Mondial !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 13 Dec 2007, 23:41

superrr meeeccciii !!!!
tot respectu pt fete ! au fost senzationale !!! au avut un meci atat de greu , cu niste adversare atat de dificile care au jucat pe teren propriu , cu 10000 de oameni sustinand echipa frantei si nu in ultimul rand , cu un arbitraj mai mult decat nedrept... abea astept sa vad cu ce decizii se lasa asupra lituanienilor aia nesimtiti ...
BRAVO FETELOR :!:
abea astept sa ne luam revansa cu rusia , iar apoi trofeul sa vina unde ii e locul !!!!
FELICITARI FETELOR , FELICITARI ROMANIAAA !!!!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 13 Dec 2007, 23:52

Felicitari handbalistelor!!!

micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 13 Dec 2007, 23:57

DE FERICIRE PLEC LA PESCUIT!

BAT NISTE BRACONIERI IN CONTU ARBITRILOR....

:lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Dec 2007, 08:18

tot handbalul, ca daca ne lasam pe mana "folbalistilor"......

Romania!!!!!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 14 Dec 2007, 14:20

razvan m. scrie:Felicitari Echipei Nationale feminine de handbal a Romaniei, care dupa un meci de infarct, cu 4 reprize de prelungiri, a eliminat Franta la ea acasa in sferturile Campionatului Mondial !
:arrow: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5510

:wink:

Scrie răspuns