România sufletelor moarte (sau cum poate dispărea o ţară)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grizzly
veteran
veteran

Re: România sufletelor moarte (sau cum poate dispărea o ţară

Mesaj de grizzly » 24 Iun 2013, 20:36

biban solzos scrie:Acuma, sincer, de ce sa trecem "voi" la arena?
simplu. certurile voastre polueaza topicuri.
biban solzos scrie:Nu te opreste nimeni, DAR CITESTI
asa crezi tu. pur si simplu m-am saturat sa tot vad "sus" topicuri numai de balacareala.

biban solzos scrie:Omul ...a deschis un subiect ...Ca pe uni-i doare ...Sa-i **t !
sa **ti pe cine poti. eu unul imi servesc patria de 8 ani. si nu pe forumuri.
biban solzos scrie:Daca n-ai reusit sa vezi tactica lui semlecan pe orice topic ce are in continut termenul "roman" , "Romania" , "romanesc " si tot ce-i legat de asa ceva , sa-i vezi inversunarea cu care combate orice si pe oricine , cu un ultim citat dintr-o fituica de cartier, editata de fostul deputat de strada , de pe vremea lui Ceausecu , iarta-ma, da' nu mai zic nimic!
...Daca ai argumente la ce-ai scris, spune-le si...toata stima ...Ma conformez, daca-i corect ce zici ...
dreptate aveti amandoi. in parte. doar ca in momentul in care s-a pierdut adresarea civilizata din topic ma zgarie si pe mine pe ochi.

cand am spus ca cearta voastra e la fel de interesanta ca si topicul, am zis exact ce am vrut sa zic. topicul asta nu are nici un viitor in afara de trolling. cine vrea sa faca lucruri bune pentru tara nu le face pe internet. plus de asta, fiecare ati citit din istorie doar ce ati vrut sau ce vi s-a pus la indemana. n-am fost nici odata vreun popor de cuceritori, de mari intelectuali, de fii ai pamantului sau orice v-ati dori sa credeti. la fel cum nu am fost nici vreun popor de fraieri. am avut si avem in continuare si valori si gunoaie. si o sa tot avem. nu serveste la nimic sa tot zgandarim asta.
statul ii fura pe toti. si pe americani si pe chinezi si pe canadieni sau spanioli. la fel si pe mozambicani, peruani sau fijieni. unii au nivelul de trai mai ridicat pentru ca produc mai mult decat noi. altii nu. si asa o sa fie tot timpul. este legea naturii, supravietuieste cel care se adapteaza mai repede. adica tocmai cel care invata sa profite de semenii sai cel mai repede.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 24 Iun 2013, 21:47

grizzly scrie: dreptate aveti amandoi. in parte. doar ca in momentul in care s-a pierdut adresarea civilizata din topic ma zgarie si pe mine pe ochi.

cand am spus ca cearta voastra e la fel de interesanta ca si topicul, am zis exact ce am vrut sa zic. topicul asta nu are nici un viitor in afara de trolling. cine vrea sa faca lucruri bune pentru tara nu le face pe internet. plus de asta, fiecare ati citit din istorie doar ce ati vrut sau ce vi s-a pus la indemana. n-am fost nici odata vreun popor de cuceritori, de mari intelectuali, de fii ai pamantului sau orice v-ati dori sa credeti. la fel cum nu am fost nici vreun popor de fraieri. am avut si avem in continuare si valori si gunoaie. si o sa tot avem. nu serveste la nimic sa tot zgandarim asta.
statul ii fura pe toti. si pe americani si pe chinezi si pe canadieni sau spanioli. la fel si pe mozambicani, peruani sau fijieni. unii au nivelul de trai mai ridicat pentru ca produc mai mult decat noi. altii nu. si asa o sa fie tot timpul. este legea naturii, supravietuieste cel care se adapteaza mai repede. adica tocmai cel care invata sa profite de semenii sai cel mai repede.

Ramai cu partea asta...Cu mici precizari, daca-s permise :
-topicul asta era exclus de la trolling, daca retineai ce ti-am zis anterior , referitor la gesturile unora ...nu mai conteaza !
-nimeni nu avea pretentia ca face ceva pt tara...gresit...fiecare si-a spus parerea (mai putin @ gabitoi care a deschis topicul ) ...Cel putin eu am precizat ca-s un neicanimeni in realizarile pt tara ...atata am putut !...
-ce-am fost noi, ca romani, nu judeci tu ( faci exact acelasi lucru pt care ne acuzi pe noi , prietene !!) ...Ce-a fost, ce este sau ce va fi poporul asta, nu -i treaba ta...Eventual spui: parerea mea, referitoare la problema "X" este ca.....Si atat! ...Fara suparare! Da-ne bibliografia care te reprezinta, sub semnatura , si din partea mea ai toata stima si sustinerea ...Singurul lucru pe care nu ti-l contest e afirmatia ca n-am fost un popor de cuceritori ...In rest, hai sa dam vina pe canicula si sa o luam mai usor...

Mai ai o afirmatie, total deplasata si in total dezacord cu unele afirmatii ....Era mult mai elagant din partea ta sa gasesti un cu tot alt exemplu de f***t ...Eu am afirmat ca pe uni-i doare ...si-am zis ce sa le fac! Daca simti ca te doare topicul sau topicurile lui @ gabitoi , atunci , da : poti sa-mi zici sa f*t pe cine pot ...ca te simti ...Iar cei 8 ani de servit patria ... :D :D :D
E ceva-n genul lui Niki Mitea (ala cu Andreea Tonciu :P :P ) ... la 23 de ani, fost la Ajax , nu nu mai are oferte nici din Groenlanda ...Nu-i ce poti !!! E cat poti !!! ...Sa nu detaliem, ca intram in trollurile tale , si cineva din noi, se supara ..Adica cel care vorbeste fara el, etalandu-si meritele de care n-a intrebat nimeni ... Si nici nu intereseaza pe nimeni si nici nu impresioneaza ! Am dreptate ?

Vezi ca finalul postarii tale nu prea "bate " cu principiile care-ar trebui sa rezulte dintr-un servit patria vreo 8 ani ! Sau n-am eu idee de fisa postului tau :wink: :?:

Te pup :wink:...dezinteresat ...si netrollit :wink: :wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 24 Iun 2013, 21:55

Si ramaneti sanatosi, unul ce nu s-a descaltat trei saptamani ( de parca nu-s alte metode sa scapi de parul din nas :evil: :evil: ) si altii deranjati ....Chiar vreau sa termin subiectul cu @ grizzly ...Fa-ti ordine in lecturi , si n-ai suparari ...Daca vrei sa jucam "etalate" , asta este ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iun 2013, 07:02

https://www.facebook.com/ziarul.careteprinde

Ghiboartze,fa un exercitiu de imaginatie(hai ca nu-i greu,pina si nevertebratele viseaza la o structura de calciu in spinare :lol: ),si imagineaza-ti ca acolo in Muntenegru,locuitorii din zona ar fi fost echivalentul lui Csibi Barna,sau a altor consumatori infocati de ideologie tip ubermenschen vs.untermenschen..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iun 2013, 07:10

Poate daca le ziceai "unguri" , te mai credea lumea ...
:lol: :lol: :lol:

Touchee pussy........cat,eram suta la suta ca faci spume...hai delireaza,uite iti mai dau un subiect...de acum inainte te vei numi

.....sügér pikkelyes

P.S.nu stiu cit e de corect gramatical da'asa mi-a dat Google..

Deci,...sügér pikkelyes......in felul tau,tot ''mani****t in esenta",ramii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grizzly,amice,fara trolingul asta topicul s-ar duce in anonimat total in doi timpi si trei miscari..pentru mine e fun..desi sügér pikkelyes,asta,nu se ridica nici la 10 procente din potentialul getodacului..

.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 25 Iun 2013, 15:45

biban solzos scrie:Am dreptate ?
bineinteles. ia o dusca, strange din dinti si mai omoara niste unguri pe net, ca doar ai citit tu niste articole pe undeva despre cum e rostul lumii.
ultimul post, sa fii sanatos.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Iun 2013, 17:18

sügér pikkelyes

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: au splina... :lol: :lol: :lol: :lol:

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 02 Iul 2013, 18:33

grizzly scrie:
biban solzos scrie:Am dreptate ?
bineinteles. ia o dusca, strange din dinti si mai omoara niste unguri pe net, ca doar ai citit tu niste articole pe undeva despre cum e rostul lumii.
ultimul post, sa fii sanatos.
In sfarsit, am rezolvat una dintre dilemele mele existentiale : de ce n-are ursul :D coada ! Simplu: El ma trimite la topicul "arena" , dar nu vede ca , recomandand "o dusca " ar trebui trimis la "Gastro" ...Da' acolo scriu cei care stiu, nu doar cei care mananca :wink: :wink: ...Sa fie primit :D
Prietene ursulet mare , medicina a progresat, nu-i cazul de strans din dinti , sunt tehnici de anestezie, nu mai tre sa strangi bete in dinti :lol: ...De la omoratul ungurilor la rostul lumii , e-o cale atat de lunga, incat domnia ta n-o vei intelege veci si pururi ...Articolele de pe net , au si ele scopul lor . Cine vrea, le citeste, cine nu vrea, trece peste ele ...Din pacate, tu esti in categoria extra : le citesti, dar nu reusesti sa intelegi ...Si suferi...Nu-i vina mea :lol: ...Cauzele-s multiple , si-i mult de explicat :P
Nu ti-ai pus intrebarea daca nu practic C&R si cu ungurii :P :P :?: :?: ...Tu imediat vrei sa-i omor :?: Criminalule !
Ca-i ultimul post, e treaba ta, sper sa n-ai ganduri sumbre :| ...Cu sanatatea, mersi, e reciproca :!:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 02 Iul 2013, 19:15

-
biban solzos scrie:
...Iar cei 8 ani de servit patria ... :D :D :D
@ grizzly , nu credeam sa ajung sa ma citez singur ( rade carpenterul de-i sar holzsuruburile :evil: ) ...Daca TREI mutzunachi nu ti-au dat nimic de inteles referitor la "elogiul" cu care ai incercat sa iesi in evidenta , referitor la cei 8 ani de cand tu servesti concret patria , iar noi cocosim gaini pe net, hai sa ti-o zic, asa, mai pe soptite ...Daca nu te multumesti, pot s-o zic si pe direct, dar vei avea insomnii si indigestii...N-as vrea !
Cei 8 ani ai tai de " servit patria " (concret, nu pe forumuri, ca noi, prostocii :roll: ) sunt o panza de paianjen (vezi Cella Serghi, de esti curios !)...Dece? Pt ca:
-Pt ca a-ti servi patria, tre sa dai dovada de onoare, demnitate , bun simt , ceva cultura , etc...Faptul ca tu incepi fiecare propozitie , dupa punct, tot cu litera mica , denota faptul ca esti un brav absolvent al Spirului Haret cu vestitele-i cursuri prin posta :D :D ...Asta, desi accept ca netul e permisiv ...Cei ca tine au stabilit regula ...Asa cum ai invatat sa mananci ciorba cu lingura si nu cu furculita , tot asa incepi si propozitia cu litera mare ...Greseli, din cauza vitezei, sunt...Da' nu-i cazul tau !!! Sfaturile date din varful limbii , referitor la "arena" si mie , dovedesc faptul ca ai carente si la celelalte cerinte !
-Daca de 8 ani servesti cu drag patria, cu mentalitatea asta, inseamna ca esti, fie un "plasat " politic, cu cotizatia la zi, la vreun serviciu al administratiei locale ( putin probabil :oops: :oops: ) , fie esti unul din cei angajati din "sursa externa " , si dus de mana , de cine trebuie , si lasat in fata usii de la biroul resurse umane al vreunui sistem pe care inca n-ai reusit sa-l intelegi ...Esti unul din cei care mananci o paine , rugandu-te mereu sa nu dispara "ghidul" ce te-a dus in fata biroului :P :P
-Si, ca sa nu ma-ntind cu vorbe goale , vezi ca sunt vreo 7 pe care-i stiu numai eu, inscrisi pe forum, care, adunand scoala si cumuland doar concediile legale de odihna , depasesc cei 8 ani ai tai de ospatar ...Nu gresesc cand scriu ospatar...Pt ca tu nu stii ce "servesti" ...Omagiile mele :oops: :oops:
-Un sfat: verifica fisa postului si vezi ca , prin postarile tale, o incalci ...Sau poate-i poveste ...Tu spui ce simti...Cam seamana cu ale apasului "Trei litere " :| :| ...Aceeasi suferinta, aceleasi replici ...Va pup !! :wink: :wink:

ps: de unde fac si eu rost de-un monitor care "sa ma zgaraie " pe ochi ...Cum dracu' , nu cititi, da' va zgaraie unele postari "tematice " ... 8) 8)

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 02 Iul 2013, 19:18

Si, pt cel mai cel si cu supraplin :

http://www.youtube.com/watch?v=-4o86juvMEE

Singura replica pt tine, Gigel :

http://www.youtube.com/watch?v=6AyXc7s8 ... EjV-DywL_8

Esti dezarmant, prietene.... :P :P :P :P :P ....Sa nu crezi ca am ceva cu tine, dar, esti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash:

Scrie răspuns