simplu. certurile voastre polueaza topicuri.biban solzos scrie:Acuma, sincer, de ce sa trecem "voi" la arena?
asa crezi tu. pur si simplu m-am saturat sa tot vad "sus" topicuri numai de balacareala.biban solzos scrie:Nu te opreste nimeni, DAR CITESTI
sa **ti pe cine poti. eu unul imi servesc patria de 8 ani. si nu pe forumuri.biban solzos scrie:Omul ...a deschis un subiect ...Ca pe uni-i doare ...Sa-i **t !
dreptate aveti amandoi. in parte. doar ca in momentul in care s-a pierdut adresarea civilizata din topic ma zgarie si pe mine pe ochi.biban solzos scrie:Daca n-ai reusit sa vezi tactica lui semlecan pe orice topic ce are in continut termenul "roman" , "Romania" , "romanesc " si tot ce-i legat de asa ceva , sa-i vezi inversunarea cu care combate orice si pe oricine , cu un ultim citat dintr-o fituica de cartier, editata de fostul deputat de strada , de pe vremea lui Ceausecu , iarta-ma, da' nu mai zic nimic!
...Daca ai argumente la ce-ai scris, spune-le si...toata stima ...Ma conformez, daca-i corect ce zici ...
cand am spus ca cearta voastra e la fel de interesanta ca si topicul, am zis exact ce am vrut sa zic. topicul asta nu are nici un viitor in afara de trolling. cine vrea sa faca lucruri bune pentru tara nu le face pe internet. plus de asta, fiecare ati citit din istorie doar ce ati vrut sau ce vi s-a pus la indemana. n-am fost nici odata vreun popor de cuceritori, de mari intelectuali, de fii ai pamantului sau orice v-ati dori sa credeti. la fel cum nu am fost nici vreun popor de fraieri. am avut si avem in continuare si valori si gunoaie. si o sa tot avem. nu serveste la nimic sa tot zgandarim asta.
statul ii fura pe toti. si pe americani si pe chinezi si pe canadieni sau spanioli. la fel si pe mozambicani, peruani sau fijieni. unii au nivelul de trai mai ridicat pentru ca produc mai mult decat noi. altii nu. si asa o sa fie tot timpul. este legea naturii, supravietuieste cel care se adapteaza mai repede. adica tocmai cel care invata sa profite de semenii sai cel mai repede.