România sufletelor moarte (sau cum poate dispărea o ţară)

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: România sufletelor moarte (sau cum poate dispărea o ţară

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Iun 2013, 13:43

Ionopd chivanog,,, :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Iun 2013, 13:47

gabitoi scrie:
pikeman scrie:gabigherloi , da' tu si pescui ? sau doar citesti orezarii pe net si umpli aci cu bullshit?
ma mir ca is unii care citesc topicurile astea pierdere de timp pe care le deschizi :lol: numai titlu ma lasa ...... :lol:
daca te crezi dac , ia un cal, fa pe tarabostes prin Parlament cu maceta :lol: ia si un steag dacic cu Lupul infipt in batz, poate ii sperii pe guvernanzi, in rest , spor la topicuri inutile :lol: :headbash:

ma scuzati, dar trebea sa io zica cineva micului Gerula
Ma scuzati d-l pikeman,daca topicul postat de mine v-a deranjat.
Dupa umila dvs parere , pescarii ar trebui numai sa pescuiasca si atat.O sa va mire sa aflati faptul ca marea majoritate a pescarilor in timpul cat nu se afla pe balta sau in alte diferite ''ipostaze'' mai si ''CITESC''(intradevar pentru unii CITITUL este o mare pierdere de timp),sau merg la un film ,sau mai ''navigheaza'' pe internet sau au diferite alte activitati.Cred totusi ca pe dvs v-a deranjat nu faptul ca nu merg eu la pescuit , ci............ , dar mi-am propus sa nu intru in polemici inutile.Si pana la urma fiecare e liber sa-si exprime gandurile.Este un proverb romanesc care spune ca :''cainele moare de drum lung....''.
Ganditiva totusi ce v-a deranjat mai mult in topicul postat de mine si poate ne intalnim si la o partida de pescuit...
:respekt:
stai linistit , nu is asa ofuscat, acu - ca am vazut ca tzii la caterinca :respekt: sa revenim la ce m-a deranjat :P Doar faptul ca aceste discutii nu au finalizare concreta. Plus ca intr-adevar cititul face bine precum ai zis, insa nu de dispute dástea istorico-politice, as putea de exemplu sa ma minunez ca ai timp de pierdut cu topicurile astea :?: Ai iesit vreodata castigat din ele? Pe mine nu are cum sa ma deranjeze oricum prea tare, vorba unora - nu iti place nu citesti, ca nu esti obligat :lol: Insa ma preocupa ca nu cumva in naivitatea ta sa nu iti irosesti prea mult timp din viata inutil, atata tot. Cat despre pescuit, cu mare placere :!: daca ai drum pe la BV dai un semn si discutam si politco SFuri, insa nu prea is bun la astea , ca la TV prefer canalele de stiinta iar ziarul ma oboseste numai din titluri :lol: Pescuitul insa, e ceva concret, palpabil, relaxare, natura , d'astea , face bine si la stres :P De exemplu articolul citat de tine, e foarte plin de manie si revolta ... ma repet dpmdv inutila, pentru ca nu o sa raspunda niciun demnitar la Cafenea pe Rapitori , bine ar fi fost sa da

Numa bine,
P.S. daca ne videm la pescuiala sper ca nu e nevoie sa ne domnim :wink: :P

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Iun 2013, 13:49

Ghiboartze,ia d-acilea...cuvintele de mai jos nu le-am scris eu da' ti se potrivesc ca o manusa :lol: :lol: :lol: si tie si aluia de se plimba cu pamersii gonflabili.. :lol: :lol:
CPP a băgat la spam destui rasiști si va continua sa facă la fel. Rasismul si naționalismul sunt refugiul rataților: care dau vina pe alții pentru eșecurile lor si se lauda cu meritele altora (Burebista, Eminescu, Henri Coandă), pentru ca ei personal n-au reușit nimic in viața.
http://capitalismpepaine.ro/2013/06/17/ ... -tigan-ha/

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Iun 2013, 13:56

biban solzos scrie:@ gabitoi , daca te-a suparat sau jignit cu ceva prin postarile lui, inseamna ca a reusit totusi ceva ...Toata stima pt el ...si-n numele tau ...
Pa si pupi ... :P :P
@biban, nu am reusit - omul are stofa, cum nici tu nu ai reusit cu mine :wink:
cat despre topic, ma repet, e doar pacat sa isi piarda timpul cu d'astea , poate sa faca multe lucruri mai bune pentru sanatatea lui ... trebuia luat nitel tare sa vedem daca duce :lol1:
De citit nici macar nu am citit topicurile, i-am explicat si de ce, nici macar nu ma deranjeaza ca le deschide, incerc doar sa inteleg de ce o face. Din respect pentru raspunsul pe care l-a dat pe asta l-am citit
Cat despre celelalte si cautatul pe net , gasesti tot felul de d'astea pe Facebook, unii sunt chiar naivi si cred ca daca umplu internetul cu lozinci si citate din strabuni sau dau share sau strang 1000 de like-uri se schimba ceva :wallbash:
Dpmdv intr-o societate cum e cea din ziua de azi mai bine te lupti sa faci ceva pentru tine ca individ ce restul s-a dus pe .......

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 17 Iun 2013, 14:45

pikeman scrie:
@biban, nu am reusit - omul are stofa, cum nici tu nu ai reusit cu mine :wink:
cat despre topic, ma repet, e doar pacat sa isi piarda timpul cu d'astea , poate sa faca multe lucruri mai bune pentru sanatatea lui ... trebuia luat nitel tare sa vedem daca duce :lol1:
De citit nici macar nu am citit topicurile, i-am explicat si de ce, nici macar nu ma deranjeaza ca le deschide, incerc doar sa inteleg de ce o face. Din respect pentru raspunsul pe care l-a dat pe asta l-am citit
Cat despre celelalte si cautatul pe net , gasesti tot felul de d'astea pe Facebook, unii sunt chiar naivi si cred ca daca umplu internetul cu lozinci si citate din strabuni sau dau share sau strang 1000 de like-uri se schimba ceva :wallbash:
Dpmdv intr-o societate cum e cea din ziua de azi mai bine te lupti sa faci ceva pentru tine ca individ ce restul s-a dus pe .......
@ pikeman :lol: ( revin, fara "shtoi" :wink: ) ...din ce vad aici, pe undeva tre sa-ti dau dreptate, dar si @ gabitoi, prin drumetiile virtuale, mai gaseste cate ceva , macar de comentat ...Sunt un individ prea nesemnificativ pt societate ca sa ma pot pronunta desprea adevarul sau fanteziile din sursele lui de pe internet ...Omul n-a jignit pe nimeni, a expus doar ce-a gasit el ( poate el chiar crede, poate si altii dintre noi, dar asta nu inseamna sa-l trimitem in butoiul cu aracet al lui Jejel :wink: )...
Referitor la punctul tau de vedere cu societatea de azi, ai perfecta dreptate...dar si gabitoiul ...hai macar sa zicem ca-i simpatic, ca-si pierde timpul si pt ca noi sa nu ne plictisim....macar atat...
Altfel, dam in jijelisme si nu-i pacat? ... :wink: :wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 17 Iun 2013, 14:52

semlecangheorghe scrie:Ionopd chivanog,,, :lol: :lol: :lol:
gigel, inafara de apa rece pe caldura asta, eu nu mai stiu alt remediu pt onomatopeele tale ...grija sa nu fii prin preajma vreunei gradini zoo...sau te-ai referit la vreun adeziv nou pt lipit folia de cant ? ...ori e vreo "distilata " asiatica din suruburi amestecate cu lipinol si transpiratie de baba menopauzata ...solutia prin care speri si tu ca o sa poti ...mai tre sa vrea si ea ...ca pare-se ca la tine-i problema, nu la ea :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Iun 2013, 15:44

Iooo reghreeet.. :D

.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 18 Iun 2013, 05:36

Hai sa mai vina inima romanilor la loc....http://news.ca.msn.com/top-stories/mont ... 14-charges
Applebaum asta a jurat in noiembrie sa vina de hac coruptiei , cind l-a inlocuit pe Gerald Tremblay. Care Tremblay si-a dat demisia in plin scandal de coruptie care-l viza si pe el.De vineri au inceput sa aresteze si sa perchezitioneze primari de pretutindeni.
N-am mai putut de ris azi dimineata cind am auzit ca l-au saltat la 6 dimineata cu catuse si tot tacimul. :lol:
Apoi m-am intristat brusc... :roll:
Hoti exista in orice tara, depinde doar de cit de hapsani si/sau discreti sint.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 20 Iun 2013, 18:37

semlecangheorghe scrie:Iooo reghreeet.. :D
Stim cu totii ca regreti ...da' nu stim motivele :P ...Cum ziceai mai sus: fie nu poti cu domnuca , fie ti-o scrtcircuitat occipitalul de la caldura asta si incepi sa realizezi ridicolul in care te afli ...Oricare-ar fi motivul , noi te iubim ...repetat si in circuit ...ca suntem multi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

tu tine-o tare cu postarile peste tot ...fii optimist ....Cand uiti de persoana mea, sa-mi dai un semnal : fluiera verde de trei ori ...te voi uita si eu...cu regrete, pt ca esti ceva demn de material didactic, dar, asa-i viata ...mai sunt si pierderi ...R.I.P. :wink: :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Iun 2013, 06:11

Ghiboartze,fii mindru cu realizarile lui Eminescu,Burebista si altii...doar esti ..roman.. :lol: :lol:

.

Scrie răspuns