Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stai linistit , nu is asa ofuscat, acu - ca am vazut ca tzii la caterincagabitoi scrie:Ma scuzati d-l pikeman,daca topicul postat de mine v-a deranjat.pikeman scrie:gabigherloi , da' tu si pescui ? sau doar citesti orezarii pe net si umpli aci cu bullshit?
ma mir ca is unii care citesc topicurile astea pierdere de timp pe care le deschizinumai titlu ma lasa ......
daca te crezi dac , ia un cal, fa pe tarabostes prin Parlament cu macetaia si un steag dacic cu Lupul infipt in batz, poate ii sperii pe guvernanzi, in rest , spor la topicuri inutile
![]()
![]()
ma scuzati, dar trebea sa io zica cineva micului Gerula
Dupa umila dvs parere , pescarii ar trebui numai sa pescuiasca si atat.O sa va mire sa aflati faptul ca marea majoritate a pescarilor in timpul cat nu se afla pe balta sau in alte diferite ''ipostaze'' mai si ''CITESC''(intradevar pentru unii CITITUL este o mare pierdere de timp),sau merg la un film ,sau mai ''navigheaza'' pe internet sau au diferite alte activitati.Cred totusi ca pe dvs v-a deranjat nu faptul ca nu merg eu la pescuit , ci............ , dar mi-am propus sa nu intru in polemici inutile.Si pana la urma fiecare e liber sa-si exprime gandurile.Este un proverb romanesc care spune ca :''cainele moare de drum lung....''.
Ganditiva totusi ce v-a deranjat mai mult in topicul postat de mine si poate ne intalnim si la o partida de pescuit...
http://capitalismpepaine.ro/2013/06/17/ ... -tigan-ha/CPP a băgat la spam destui rasiști si va continua sa facă la fel. Rasismul si naționalismul sunt refugiul rataților: care dau vina pe alții pentru eșecurile lor si se lauda cu meritele altora (Burebista, Eminescu, Henri Coandă), pentru ca ei personal n-au reușit nimic in viața.
@biban, nu am reusit - omul are stofa, cum nici tu nu ai reusit cu minebiban solzos scrie:@ gabitoi , daca te-a suparat sau jignit cu ceva prin postarile lui, inseamna ca a reusit totusi ceva ...Toata stima pt el ...si-n numele tau ...
Pa si pupi ...![]()
@ pikemanpikeman scrie:
@biban, nu am reusit - omul are stofa, cum nici tu nu ai reusit cu mine![]()
cat despre topic, ma repet, e doar pacat sa isi piarda timpul cu d'astea , poate sa faca multe lucruri mai bune pentru sanatatea lui ... trebuia luat nitel tare sa vedem daca duce![]()
De citit nici macar nu am citit topicurile, i-am explicat si de ce, nici macar nu ma deranjeaza ca le deschide, incerc doar sa inteleg de ce o face. Din respect pentru raspunsul pe care l-a dat pe asta l-am citit
Cat despre celelalte si cautatul pe net , gasesti tot felul de d'astea pe Facebook, unii sunt chiar naivi si cred ca daca umplu internetul cu lozinci si citate din strabuni sau dau share sau strang 1000 de like-uri se schimba ceva![]()
Dpmdv intr-o societate cum e cea din ziua de azi mai bine te lupti sa faci ceva pentru tine ca individ ce restul s-a dus pe .......
gigel, inafara de apa rece pe caldura asta, eu nu mai stiu alt remediu pt onomatopeele tale ...grija sa nu fii prin preajma vreunei gradini zoo...sau te-ai referit la vreun adeziv nou pt lipit folia de cant ? ...ori e vreo "distilata " asiatica din suruburi amestecate cu lipinol si transpiratie de baba menopauzata ...solutia prin care speri si tu ca o sa poti ...mai tre sa vrea si ea ...ca pare-se ca la tine-i problema, nu la easemlecangheorghe scrie:Ionopd chivanog,,,![]()
![]()
Stim cu totii ca regreti ...da' nu stim motivelesemlecangheorghe scrie:Iooo reghreeet..