Frumos articol,totusi suna a resemnare.Noi suntem de vina,noi toti,pentru ca toleram.Ce toleram?Subcultura si anume Taraf TV,super fm,talk-show-uri cu nikita ,manele(care sunt cea mai mare plaga si totodata dovada ca suntem inculti).Toleram posesorul de Tuareg care ,,iti ia fata'' la semafor doar pentru ca el e grabit ,toleram pantofarii veniti la munte care ne infesteaza cu mizeria lor(dupa ce pleaca bucurestenii de pe Valea Prahovei ,cu ce lasa in urma poti face un studiu de marketing),toleram orice rapandula aparuta la tv cu decolteul mai adanc,mai mult o numim vedeta!!!!.
Ne cam meritam soarta(asta e resemnarea mea) dar poate la un anume moment dat o sa ne trezim,eu mai sper,macar pentru copii mei.
Romania cu lantul de gat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu doar tiganii sunt de vina suntem si noi vinovati impreuna cu toleranta excesiva pe care o avem in sange; nu ca ar fi un lucru rau... Ca au plecat dupa 89 tiganii afara e ceva normal. Ei sunt nomanzi prin definitie. Au inceput sa se aseze la casele lor in perioada comunista. Si sedentarismul nu le-a priit.
P.S. am si eu prieteni tigani si nu mi-e rusine sa recunosc treaba asta
P.S. am si eu prieteni tigani si nu mi-e rusine sa recunosc treaba asta
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
trist dar adevarat,asta e romanica anului 2009 si nu stiu cand vom reveni la normalfishi scrie:Frumos articol,totusi suna a resemnare.Noi suntem de vina,noi toti,pentru ca toleram.Ce toleram?Subcultura si anume Taraf TV,super fm,talk-show-uri cu nikita ,manele(care sunt cea mai mare plaga si totodata dovada ca suntem inculti).Toleram posesorul de Tuareg care ,,iti ia fata'' la semafor doar pentru ca el e grabit ,toleram pantofarii veniti la munte care ne infesteaza cu mizeria lor(dupa ce pleaca bucurestenii de pe Valea Prahovei ,cu ce lasa in urma poti face un studiu de marketing),toleram orice rapandula aparuta la tv cu decolteul mai adanc,mai mult o numim vedeta!!!!.
Ne cam meritam soarta(asta e resemnarea mea) dar poate la un anume moment dat o sa ne trezim,eu mai sper,macar pentru copii mei.