tu nu vezi ca nu numai ca nu mai face distinctie cii ii mai is considera mai mai de treaba ca roamanii prin prizma experientelor lui
ce ma enerveaza pe mine e ca interpreteaza aiurea ca as avea 2 standarde...
poate am... , ca io-s ipocrit !

am realizat cu multi ani in urma ca natura umana e una si aceiasi la orice natie
nu sint unii mai presus ca altii ! , toata tarile au printre populatia bastinasa hoti , tilhari, excroci , criminali , cersetori , pedofili si scalvagismul se practica si in ziua de azi
deci nu am nici un motiv sa am complexe de inferioritate
de oficialitati, politisti si politicieni corupti sa nu mai zic.... , dar aia e deja o alta rasa...
nu e vorba ca accept chestiile astea revoltatoare, condamnabile ... ci sint realist si constat ca ele sint prezente, as a fact of life...
dar una e ca un mic procent al populatiei bastinase.... , ca noi romanii sintem aici din mosi strabuni!... sa faca ceva prostii si alta e ca alti nomazi sa se ocupe in mod primordial doar cu asta
colac peste pupaza ocupatiile astea a lor " demne de respect " arunca o umbra asupra romaniilor in intrega lume !
probabil tie ti-ar convenii sa fi privit si " respectat " in mod gratuit ca pe un ciorditor, un mincinos , un gainar ...
nu de mult ma intilnesc cu niste tuciurii veniti la cersit... , si ma pune naiba sa intru in vorba cu ei... , prima faza e ca incep sa se smiorcaie in grup ca ce nasol e in romania... ca vai de mine nu le mai da nimeni nimic... , culmea... cica nici alocatie la copii nu le mai da daca nu au copii la scoala...

faptul ca nu-s dispusi sa-si apere tara in razboi ar trebui sa-ti spuna multe despre felul in care vad ei tara noastra !
si faptul ca o reprezinta asa de bine ar trebui sa-ti zica si mai multe !
cind sint prinsi la furat... de ce naiba mai zic ca sint din romania ? de ce nu zic ca sint tigani ? de ce zic ca-s romani ? ca-s cetateni romani ? aia e identitatea lor ?
pina la urma ... care e marele plus adus societatii de tigani ?
ca odata cu democratia li sa urcat la cap si au devenit mai indrazneti, mai agresivi , mai aroganti ?
ba nene... , probabil pe vremuri o duceam si noi mai bine,,, si eram mai indulgenti ca aveam de unde... , dar viata e grea si pt noi... asa ca : ....
ps : da ! am si io prieteni din copilarie tigani de origine ! dar aia fac parte din micul procent al celor care sint asemeni romanilor ! cu plusurile si minusurile lor ! nu-s perfecti ! cum nu sintem nici noi ! dar nici nu-s pusi numa pe rele