Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Oct 2011, 10:28

lasal ca e dus !

tu nu vezi ca nu numai ca nu mai face distinctie cii ii mai is considera mai mai de treaba ca roamanii prin prizma experientelor lui

ce ma enerveaza pe mine e ca interpreteaza aiurea ca as avea 2 standarde...

poate am... , ca io-s ipocrit ! :lol: , numa ca la capitolul asta am fost destul de clar ca nu e cazul...

am realizat cu multi ani in urma ca natura umana e una si aceiasi la orice natie

nu sint unii mai presus ca altii ! , toata tarile au printre populatia bastinasa hoti , tilhari, excroci , criminali , cersetori , pedofili si scalvagismul se practica si in ziua de azi

deci nu am nici un motiv sa am complexe de inferioritate

de oficialitati, politisti si politicieni corupti sa nu mai zic.... , dar aia e deja o alta rasa...

nu e vorba ca accept chestiile astea revoltatoare, condamnabile ... ci sint realist si constat ca ele sint prezente, as a fact of life...

dar una e ca un mic procent al populatiei bastinase.... , ca noi romanii sintem aici din mosi strabuni!... sa faca ceva prostii si alta e ca alti nomazi sa se ocupe in mod primordial doar cu asta

colac peste pupaza ocupatiile astea a lor " demne de respect " arunca o umbra asupra romaniilor in intrega lume !

probabil tie ti-ar convenii sa fi privit si " respectat " in mod gratuit ca pe un ciorditor, un mincinos , un gainar ...

nu de mult ma intilnesc cu niste tuciurii veniti la cersit... , si ma pune naiba sa intru in vorba cu ei... , prima faza e ca incep sa se smiorcaie in grup ca ce nasol e in romania... ca vai de mine nu le mai da nimeni nimic... , culmea... cica nici alocatie la copii nu le mai da daca nu au copii la scoala...

:lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :roll:

faptul ca nu-s dispusi sa-si apere tara in razboi ar trebui sa-ti spuna multe despre felul in care vad ei tara noastra !

si faptul ca o reprezinta asa de bine ar trebui sa-ti zica si mai multe !

cind sint prinsi la furat... de ce naiba mai zic ca sint din romania ? de ce nu zic ca sint tigani ? de ce zic ca-s romani ? ca-s cetateni romani ? aia e identitatea lor ?

pina la urma ... care e marele plus adus societatii de tigani ?

ca odata cu democratia li sa urcat la cap si au devenit mai indrazneti, mai agresivi , mai aroganti ?

ba nene... , probabil pe vremuri o duceam si noi mai bine,,, si eram mai indulgenti ca aveam de unde... , dar viata e grea si pt noi... asa ca : ....

ps : da ! am si io prieteni din copilarie tigani de origine ! dar aia fac parte din micul procent al celor care sint asemeni romanilor ! cu plusurile si minusurile lor ! nu-s perfecti ! cum nu sintem nici noi ! dar nici nu-s pusi numa pe rele

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 13 Oct 2011, 11:46

Imagine[/url]

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Oct 2011, 12:33

ce vrei sa zici prin poza asta ? ca majoritatea... noi romanii ... sintem " negrii " ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Oct 2011, 13:00

Normal ca nu fac distinctie intre "ei" si "noi". Nu consider ca un tigan sau un ungur sau un lipovean e mai putin roman decat mine daca asa scrie pe buletin. Astia tuciurii iti fac tara de ras? Scuza-ma da Romulus Mailat si cersetorii din Paris n-au mers acolo sa reprezinte Romania. Avem noi altii care au reprezentat si reprezinta Romania oficial: Ion Iliescu, Traian si Elena Basescu, Gigi Becali, Vadim Tudor, Elena Udrea etc. - astia care banuiesc ca te umplu de mandrie nationala cu fiecare ocazie.

"faptul ca nu-s dispusi sa-si apere tara in razboi" ??
Pai chiar daca ar fi asa, unde vezi tu problema? Tie ti-ar placea sa mori ca prostu ca naivii aia de la revolutie pentru binele bogatilor? Ca fii sigur ca cine are loveaua si interesele doar se uita, in caz de razboi n-o sa fii camarad cu Voiculescu, Tariceanu, Tantareanu, etc. + prietenii si familiile lor. Gargara aia cu "du-te la ostire / pentru tara mori" e o vrajeala ieftina pentru naivi. Da din partea mea in caz de razboi du-te linistit, eu o sa-mi iau rucsacu-n spate si ma car de urgenta de-aici. N-o sa poata sa ma oblige nimeni sa omor sau sa fiu omorat de niste necunoscuti spalati pe creier de bastanii lor. Bine, astea-s discutii degeaba si ne indepartam de la subiect.

Minoritatile cu probleme de integrare care sunt angrenate in crima (dez)organizata n-ar fi trebuit sa fie o problema. Cu banii care s-au furat pana acum de "uscaturile" din padurea romaneasca s-ar fi putut face mii de centre de plasament cu personal bine instruit, programe de integrare in campul muncii pentru boschetari & persoane fara ocupatie din puscarii si din afara lor; politia si jandarmeria ar fi fost pregatite mult mai bine sa faca fata infractionalitatii organizate, batailor de strada, mineriadelor etc.;
Numa ca pe nimeni din conducere nu intereseaza treaba asta probabil pentru ca nu e profitabila. Lasa ca sunt profitabile bisericile si fariseii ca aduc voturi. De-asta avem nevoie domne' de mai multa credinta si nationalism sa stim pe cine votam sa ne calareasca din 4 in 4 ani.
Asa ca da-le-n **** mea de ciori, daca vor sa se integreze bine, daca nu, macar ai pe cine sa dai vina in caz ca nu-ti convine ceva.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Oct 2011, 13:16

Scuza-ma daca gresesc,dar am impresia ca esti genul de om,care atunci cand i se c.a.c.a unu in fata portii,tragi oblonul,ca nu cumva sa-l deranjezi. :?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Oct 2011, 13:21

Poate as fi inteles aluzia daca ai fi fost mai explicit. :)

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Oct 2011, 13:26

geppetto scrie: s-ar fi putut face mii de centre de plasament cu personal bine instruit,

asa e. si cu caini bine dresati :twisted:

programe de integrare in campul muncii pentru boschetari & persoane fara ocupatie din puscarii
pe vremea lui "dibaciu" Ii aducea militia la servici .
erau si din cei cu pedepse usoare ,condamnati cate sase luni la locul de munca . le ramaneau si bani daca isi vedeau de treaba , executau si pedeapsa. militia le facea si prezenta . nu veneau nene la munca.intr-o intreprindere . se duceau pe stadioane sa vanda seminte .seminte care erau furate din trenuri. tot militia Ii aducea inapoi si se mai prelungea pedeapsa cu zilele lipsa . politica comunista. sa-i faca utili statului. pe mine ma dadeau afara la trei nemotivate. si nu vorbesc din "burta"
esti baiat bun geppetto . da' o sa-ti treaca :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Oct 2011, 14:47

gepetto o fi el baiat bun dar bate cimpii !

el considera ca e dublu standar si ca si tiganii sint indreptatiti sa faca prostii doar pt simplu fapt ca si romani de-ai nostri fac...

poi nu e asa nene ! daca io trag o beshina la mine in ograda asta nu insemna ca toti au dreptul sa traga cite una la mine in bucatarie

gepetto nu mai pune sub semnul intrebarii sau indoielii daca tiganii nu au fost dispusi sa apere romania... , istoria zice clar aia ! nu ! nu au fost atunci si nu sint nici acum !

practic nu au fost niciodata dispusi sa lupte pt patria lor ca de aia au fo alugati si din India !

si daca acum tu invetenzi scuza cu spalatul creierilor si alte structuri sociale precum ca luptam pt altii... ei bine pe vremea aia inca nu era ca in ziua de azi... deci nu au nici o scuza ! aia o fo atunci si asa ramine scris !

aaaa... cind vorbeam de natii... ca natura umana e una si aceiasi... , nu ma refeream la tigani ! ei nu sint o natie... ci paraziti , reziduri umane si lumea e satula de ei

singurul lucru care ne opreste s-ai gazam e moralul si constiinta noastra... , nu al lor ! ca ei nu au asa ceva ! normalitatea lor nu include asa ceva ! daca ei ar fi in locul nostru sint mai mult ca sigur ca nu ar ezita o sec ca sa ne radieze !

ps: spunemi tu un lucru bun nascut in urma tiganilor !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Oct 2011, 14:54

ipocritu scrie:
ps: spunemi tu un lucru bun nascut in urma tiganilor !
halesc mortaciuni :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 13 Oct 2011, 15:06

bunici mei au luptat in ambele razboaie mondiale

unul dintre ei a fost prizoner la rusi inca 7 ani dupa al doilea razboi mondial si a venit pe jos din Siberia cu o aschie de la o grenada ingropata in pulpa...

Geppeto, ai si tu cunostinte tuciurii care au luptat pt libertatea tarii in care traiesti ?

Scrie răspuns