Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Oct 2011, 00:14

semlecangheorghe scrie:d4mdo3 a scris
in schimb un articol interesant si din pacate cu un adevar crunt ...

http://optimvs.wordpress.com/2011/10/10 ... tumoarea-n eoperata-a-romaniei/#comment-5213

Daca tot a venit vorba de ”cultul popor roman versus tiganii aia nenorociti care il fac de ris”,as vrea sa vad la primul o solidaritate macar egala cu cea a alora din urma, in cazuri ca si ale lui Teo Peter,omorit de un puscas marin beat pe trecerea de pietoni..

Mai , din cate tin minte ala o fost un accident , si Teo Peter era intr-o alta masina , coliziune mortala , nu cea ce comun se cunoaste drept "l-o omorat pe trecerea de pietoni" , in sensu ca o trecut peste un pieton .
Si puscasu ala beat nu o mers intentionat peste el , sau poate loviturile care le-o incasat americanu de la tzigani tot asa , un accident , aia dadeau in aer si ala si-o bagat capu !

Incearca sa faci diferenta intre un accident in trafic si o bataie in discoteca , is chestii diferite , nu tine comparatia !

Ca nu intra ala in puscarie , arata ca si americanii au bubele lor , insa cine nu le are ?

Asa putem arata zeci de cazuri in tara de oameni care au comis crime si nu-s dupa gratii .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Oct 2011, 01:11

rine scrie:da tu d-al cui esti geppetto? :lol: :lol: :lol: :lol:
Sincer... aproape ca ma lasa rece treaba asta, in cel mai bun caz mi se pare amuzanta. Singurele contacte incordate pe care le-am avut cu minoritatile au fost o data in gara cand i-am promis unei domnisoare ghicitoare ca ii **** una daca se mai tine dupa mine si o alta data cand ne-am batut cu niste copii minoritari prin clasa a cincea.

In rest cand eram mic am fost buzunarit de cateva ori de controlorii de tramvai ca asa era la moda, mi-am luat cateva batai de la invatatoare (ajungi poate la o varsta la care incepi sa platesti pentru serviciile astea oferite de femei la varsta a doua, da cand esti copil nu te distrezi prea tare cu asa tratament), mi s-a ridicat masina de pe strada si am fost obligat sa platesc milioanele de urgenta, m-a scuipat in trafic un pitic, mi s-au aruncat bagajele pe jos in vama, am fost muscat de caine de abdomen la indicatiile proprietarului, m-a dat jos un "taximetrist" de otopeni pe drum ca nu i-a mers vrajeala cu pumni in volan si tipete de cimpanzeu ca sa-i platesc in avans mai mult decat convenisem initial... s-or mai fi intamplat si altele dar nu mi le aduc aminte acum. Toate incidentele astea fiind urmare a interactiunii cu cetateni romani fara etnie precisa.

E tara asta plina de salbatici si incompetenti, imi displac oamenii astia in mod egal indiferent de etnie.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 12 Oct 2011, 02:59

ce ai ba ? te-ai lovit la cap ? te string pantofii ?

probabil ai devenit daltonist ...

romanii sint romani si avem ca orice padure uscaturile noastre iar tiganii sint tigani !

daca nu mai faci diferenta... , uitete la americani cit de civilizati si culturali sint ei

ia exemplul de acolo la cifre procentuale de criminalitate pe capitole

jaf, crime, viol , rapiri etc

ce vreau sa zic e ca : ca orice societate... a noastra e corupta si pacatoasa ... dar chiar si asa cum e aia nu ne face tigani... ci chiar vreau sa zic ca a noastra inca e mult peste multe altele !

pe cind mentalitatea majoritara la tigani e sa fure, sa insele etc

ei nu vor sa faca parte din societate ci doresc sa fie parazitul ei

si pina nu-si schimba mentalitatea si obiceiul nu merita altceva ! DTT tui in gura !

ti-e ti-ar convenii sa suporti pe banii tai vo doi tuciurii care se uita urit la tine si te scuipa cind vi seara obosit de la munca ?

hai sa nu confundam schiopatarile la romani cu felul de trai continu al tiganilor

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 12 Oct 2011, 03:04

nu se stie exact care a fost treaba,,tiganul intrelop sau neinterlop,,i-a dat-o si l-a mierlit insa credeti-ma pe cuvant ca sunt si negri care au tiganii lor, chiar daca noi nu-i deosebim inca!!Au unii dintre ei un tupeu si se fac atat de nestiutori si de nevinovati insa sunt de-o parsivitate si de-o smecherie iesita din comun!!!
Nu stiu de care negru era baschetbalistul american ,,insa stiu ca e valabila si reciproca--adica daca esti alb,asiatic,caucazian, si te duci in America(tara muuult mai peste Romanica noastra)si faci smecherii intr-un bar de negri,,RISTI SA TI-O IEI RAU!!
Sa nu credeti ca fac lobby tiganimii,insa m-am saturat ca tot ce-i venit de afara sa fie exemplu!!
saracul baiat a inchinat steagul--Dumnezeu sa-l ierte!!cine a facut-o trebuie pedepsit!!c-a fost nationalitate conlocuitoare smechera si nemuncitoare-asta este!macar astia au ajuns inaintea noastra cu organizarea--in sensul ca se organizeaza si se strang mult mai repede ca romanii!!

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 12 Oct 2011, 05:14

ipocritu scrie:.. , uitete la americani
vi seara obosit de la munca ?

hai sa nu confundam schiopatarile la romani cu felul de trai continu al tiganilor
astea sunt cuvinte cheie:"americani,obosit,romani,tiganilor""
:wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Oct 2011, 18:22

ipocritu scrie:ce ai ba ? te-ai lovit la cap ? te string pantofii ?

probabil ai devenit daltonist ...

romanii sint romani si avem ca orice padure uscaturile noastre iar tiganii sint tigani !

daca nu mai faci diferenta... , uitete la americani cit de civilizati si culturali sint ei

ia exemplul de acolo la cifre procentuale de criminalitate pe capitole

jaf, crime, viol , rapiri etc

ce vreau sa zic e ca : ca orice societate... a noastra e corupta si pacatoasa ... dar chiar si asa cum e aia nu ne face tigani... ci chiar vreau sa zic ca a noastra inca e mult peste multe altele !

pe cind mentalitatea majoritara la tigani e sa fure, sa insele etc

ei nu vor sa faca parte din societate ci doresc sa fie parazitul ei

si pina nu-si schimba mentalitatea si obiceiul nu merita altceva ! DTT tui in gura !

ti-e ti-ar convenii sa suporti pe banii tai vo doi tuciurii care se uita urit la tine si te scuipa cind vi seara obosit de la munca ?

Ba, depinde daca te gandesti la tigani ca grup de persoane cu fond genetic comun sau ca grup de persoane cu un anumit comportament. Nu toti tiganii au acelasi fond genetic si nu toti au un comportament antisocial.
Vorbind de persoanele minoritare datorita fondului genetic, pe tiganii aia civilizati si integrati nu-i vede nimeni ca se imbraca in haine normale si se poarta normal.
Am impresia ca te referi la "tigani" in sensul peiorativ - infractor, cersetor, nesimtit etc. Cum e la americani cuvantu "nigger". Caz in care n-o sa accepti ca exista tigani de treaba cum nu exista infractori, nesimtiti si cersetori de treaba. Si nici niggeri de treaba. Ai si un dublu standard (ca multi de pe aici) Adica judeci infractorii, cersetorii si nesimtitii in felu asta: daca e tuciuriu... normal frate! e tigan si asa sunt ciorile! Daca e mai deschis la ten... e, orice padure are uscaturile ei.

Ca ciorile sunt majoritare in parnaie, posibil sa fie adevarat. Da pana la urma cine respecta in totalitate legile statului? Cine nu ar profita de orice ocazie sa se imbogateasca ilicit in detrimentul binelui comunitatii? Fraierii. Pentru ca nimanui nu i-ar strica o viata lipsita de griji. Si partea frumoasa e ca daca ai banii si te duce mintea nici parnaie nu faci cum fac ciorile alea analfabete.
Mai departe... cine sunt cei mai mari hoti din tara asta si traiesc intr-un lux pe care e putin probabil sa ni-l permitem vreodata? Tiganii? De ce etnie apartineau aia care au omorat si schilodit oameni la revolutie si in mineriade? De ce etnie apartin aia care trag sforile si tunurile in economia romaneasca si cand statu e aproape falimentar deficitu ala il suporta fraierii care muncesc?
Da inteleg ca e mai la indemana sa dai vina pe niste boschetari decat pe niste domni respectabili pe care ii admira in secret toata lumea.

Imagine

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Oct 2011, 19:07

Trebuie sa fie cineva ”vinovatul de serviciu” :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 12 Oct 2011, 22:15

rine scrie:tu, ce te declari lupule- gri, de esti asa sucarit?
roman daca asta te interesa . asi fi vrut eu sa fiu alt ceva dar asta este nu imi aleg eu cind si unde sa ma nasc .
geppetto scrie:Cu alte cuvinte esti cu ei sau impotriva lor? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu sunt cu ei . sunt cu mine , cu familia mea , cu prieteni mei . restul nu conteaza

nu sunt impotriva lor atita timp cit nici ei nu sunt impotriva mea , a familiei mele sau a prietenilor mei .

deocamdata am avut mai mult deranj din partea romanilor decit din partea celorlalte nationalitati conlocuitoare .

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 13 Oct 2011, 02:35

iote!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Oct 2011, 06:49

[quote="geppetto"
Nu toti tiganii au acelasi fond genetic si nu toti au un comportament antisocial.
[/quote]

geppetto..foarte frumos. sunt de acord cu asta.

tu preferi sa remarci cativa copaci,nu padurea :wink:

Scrie răspuns