Rom Roman...serios ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Aug 2011, 17:09

Am zis , indienii (hindu) is diferiti fata de punjabi astia din care trag tiganii .

Punjabu insa o constituit vesnic o problema , si au fost multa vreme in conflict cu India , datorita orientarii religioase , Indira Gandhi chiar a fost asesinata de garzile de corp punjabies pentru a o dat ordin sa zboare prin aer un templu unde se aflau mii de manifestanti punjabies , rezultand sute de victime mortale .

Ii o chestie recenta , si chiar daca oficial s-au incalzit relatiile intre hindusi si punjabies in practica inca nu se amestea intre ei si exista ura suficienta .

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Aug 2011, 19:59

o fi s.f.-ule n-am de ce sa te contrazic.
pana una alta sa stii, ca de pe site-ul ala am niste tzoale si sepci pentru pescuit de numa'. :wink:
asta nu-nseamna ca am ceva cu aia din pundjab :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Aug 2011, 16:43

Daca americanii le zic la negri "afroamericani" sa ii numim si noi pe tigani "indo-romani", macar ari fi political corect. :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 24 Aug 2011, 18:38

eu nu am intalnit inca un tigan din romania care sa merite o sansa, or fi da nu i-am intalnit eu, exact asa cum sunt si cei cu C&R....exista da nu ii intalnesti pe nicaieri.
Prietenii mei, astept limbutele :twisted:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Oct 2011, 15:30

crysst scrie:... exact asa cum sunt si cei cu C&R....exista da nu ii intalnesti pe nicaieri ...
crysst ... tu nu meriti bagat in seama deci asa cum au facut si altii pe topicul asta ... prefer sa nu iti raspund ...

in schimb un articol interesant si din pacate cu un adevar crunt ...

http://optimvs.wordpress.com/2011/10/10 ... mment-5213
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 10 Oct 2011, 23:09

d4md3od scrie:
crysst scrie:... exact asa cum sunt si cei cu C&R....exista da nu ii intalnesti pe nicaieri ...
crysst ... tu nu meriti bagat in seama deci asa cum au facut si altii pe topicul asta ... prefer sa nu iti raspund ...
prima si pana acum singura limbuta, total dezamagit.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 10 Oct 2011, 23:27

d4md3od scrie:[

http://optimvs.wordpress.com/2011/10/10 ... mment-5213
TU realizezi ca l-ai citat pe Gerula nu :)) ? Nu ca as avea ceva cu Gerula...

Adevarul e ca, nu toti tiganii sunt la fel, si nu trebuie luati la gramada.

Eu am intalnit tigani care de-a lungul vietii au fost mai "romani" ca romanii, si romani care au fost mai "tigani" ca tiganii. La fel cum am intalnit si C&R practicat si pe viu, nu doar virtual. (ce sa zic, sunt in caz fericit)

SI la fel cum clanurile tiganesti, de fapt banii lor, au corupt tot ce putea cumpara cu bani sau alte "materiale", la fel si banii romanilor au corupt.

Deci nu tiganii sunt cei mai vinovati. Ci noi, ca am permis altora sa isi bata joc de noi. Nu-i atat de vinovat ala ce ofera, ca e interesul lui sa ofere, e foarte vinovat ala ce accepta sa fie platit sa faca o ilegalitate.

Daca romanii cei lezati de actiunile tiganilor i-ar lua la 11 m pe acei "sus-pusi" care ii tin in spate pe tigani, oare s-ar schimba ceva?

Probabil ca da, sau nu...insa eu sunt convins ca e o intrebare la care nu vom afla raspunsul prea tarziu

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Oct 2011, 23:29

crysst scrie:eu nu am intalnit inca un tigan din romania care sa merite o sansa, or fi da nu i-am intalnit eu, exact asa cum sunt si cei cu C&R....exista da nu ii intalnesti pe nicaieri.
Prietenii mei, astept limbutele :twisted:

Pai bine ma, cu ditai arsenalu in casa, de puteai sa-i inarmezi pe toti descreieratii aia de la organizatia aia pe care n-o vom numi acum, nu te-ai gandit niciodata sa braconezi la daunatori? Sa nu mi-o iei in nume de rau, te intreb si eu ca si-asa vad ca te-a apucat melancolia dupa vremurile de alta data cand erai inamicu public numaru 1 p'aci. :lol: Asta vine cu toamna, cu Bacovia cu d-astea...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Oct 2011, 06:08

d4mdo3 a scris

http://optimvs.wordpress.com/2011/10/10 ... tumoarea-n eoperata-a-romaniei/#comment-5213

Daca tot a venit vorba de ”cultul popor roman versus tiganii aia nenorociti care il fac de ris”,as vrea sa vad la primul o solidaritate macar egala cu cea a alora din urma, in cazuri ca si ale lui Teo Peter,omorit de un puscas marin beat pe trecerea de pietoni.Cel putin in cazul acela am fi avut de invatat in ceea ce priveste opinia publica de la ei,chiar daca si-o manifesta intr-un mod mai arhaic.
Wikileaks dezvaluie o oareceare temere in rindurile autoritatilor americane,cu privire la o posibila reactie de revolta a opiniei publice romanesti cu privire la cazul Teo Peter...Ti-ai gasit...Ei, daca Teo saracu era tigan...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2011, 07:14

cand vad cum faceti pe avocatii, ma apuca un sictir...
nu toti tiganii sunt la fel . sunt de acord.
dar mai ,oameni buni, cand intr-un kil' de fasole gasesti doar cateva boabe bune , nu consideri compromis tot sacul ?

lasa, maica, sa fie bine .
toleranta asta , caracteristica romanului, a adus doar desconsiderare

Scrie răspuns