orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Hell
- veteran

-
Sunt curios care a cunoscut pe cine, prin intermediul formului, adica sa il vada in persoana
Eu unu i cunosc pe Tavi

, Nicky Darnico, Dorin_sb, Kingfisher, Edi_curiosul, Pikeman, Ed, Pescuitorul, Liliacul 007, si tin legatura cu inca cativa prin telefon pe care abea astept sa i vad in persoana

-
onesti
- veteran

Eu n-am cunoscut decat doi tipi de pe rapitori face to face care dealtfel nu stau in Romania si nu mai frecventeaza forumul insa mi-am atras o multzime de simpatizantzi virtuali: Muskloiu, Old_Radu, Adi777, Adelin...Desi caractere total diferite cu arsenaluri de lansete, mulinete si limbaj diferite, totzi sunt baietzi de treaba. Sunt sigur ca mai am si alte iubiri nedeclarate in topicuri sau m.p.-uri, dar, cum zice kebecosu':
savavenir.
Cu prima ocazie cand revin in vizita in Romania promit sa ma socializez cu unu-doi dintre rapitori. Poate facem si un schimb de fanioane.
Fire-ntinse!!!
-
shootgun
- veteran

-
Io ii cunosc pe Fishi, Pikeman, Dan Bobei, P5ih0, Cata Pintea, Sprosalmorapala, Panda_xxx, Marius_m_xxx si mai sunt cativa la care nu le mai stiu nick-urile.... Am reusit sa ne strangem aproape toti pescari de spin din Brasov, intr-o seara, la o masa tovaraseasca... Sunt super baieti si nu e prima oara cand socializam... Ce ti-e domle' si cu internetu asta....
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2075
-
tudor
- Moderator

-
L-am cunoscut pe danr si pe adi vlasiu care nu vine prea des pe aici (pe foum) dar totusi apare.
Insa pescari francezi dar si britanici, elvetieni sau spanioli, pe care-i cunosc, s-au intalnit cu pescari romani de pe acest forum si am fost informat de ei foarte rapid. Mai ales ca se discutase despre mine.
Altfel am intalnit mai multi de pe crap.ro , cu toate ca nu sunt un mare pescar de crap. Dar pescar tot sunt.

-
johnnybravo
- Moderator

-
i-am cunoscut pe van, micutsebastian, Radu_Cioara, Adi_, bogdank, doncarlo, bogdans, caius, Andrei, Adi, Calone si Doryan.
topicu asta suna a hi5

-
Fario_nebunu
- veteran

Eu am reusit sa ma imprietenesc extraordinar de bine cu un pescar caruia ii sunt atat de drag ca doarme cu poza mea pe noptiera, pe numele lui Fishi, de asemenea am legat o prietenie pe viata cu Gerula si cu SS, si am reusit sa imi fac si o amanta pe site, o pescarita debutanta pe nume Raisa (evident avea alt nick dar nu il pot divulga) pe care am invatat-o cum se prinde stiuca la lingura oscilanta.
De asemenea, am fost prins de un pescar de pe Rapitorii cu nevasta lui dar dupa ce m-a batut bine m-a pus sa jur ca nu mai vorbesc, asadar....mut ca pestele.

-
SorinM13
- senior

se pare ca cineva are mari "probleme la etaj"
-
Ionut the carp
- veteran

iar s-a spart tzeava de apa calda

cum bate putin vantul cum ne ia acoperisul

deh...ce sa'i faci...viata de pescar
eu unu' am cunoscut pe aici....pe unul si pe altul

-
taicanoe
- veteran

-
HellRAISER scrie:Sunt curios care
a cunoscut pe cine, prin intermediul formului, adica sa il vada in persoana
Eu unu i cunosc pe Tavi

, Nicky Darnico, Dorin_sb, Kingfisher, Edi_curiosul, Pikeman, Ed, Pescuitorul, Liliacul 007, si tin legatura cu inca cativa prin telefon pe care abea astept sa i vad in persoana

Intre prietenie si a cunoaste pe cineva prin intermediul forumului e oarece diferenta ...
S'altare și bunăstare !
-
ovidiu
- veteran

-
Ionut the carp scrie:
eu unu' am cunoscut pe aici....pe unul si pe altul

la fel si eu...doar ca e mai bine sa fie secret.
un indiciu ar fi ca un "rapitorist" m-a ajutat la captura anului 2007 (27k).
si pe forum...ca si oriunde, sunt oameni si oameni.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...