prietenii legate de pe forum

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Feb 2008, 14:48

@taicanoe......ia o mana de pescari de pe rapitori, si punei impreuna pe o balta, sa pescuiasca, sa discute, si sa vezi ce repede se leaga prietenii, dar deh, poate pe la u prin banat este mai greu cu oamenii de spinning

Sau ar mai fi o cheste: noi astia de pe langa sibiu suntem mai sociabili :lol: :P

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Feb 2008, 15:25

HellRAISER, trebuie facuta o diferentiere clara intre prieten si cunostinta, sau amic. Daca stau bine si ma gandesc cati prieteni in adevaratul sens al cuvantului am, cred ca-i pot numara pe degetele de la o mana. Ia gandeste-te bine ce inseamna "prieten", si vei constata ca nu toti cei pe care-i numesti prieteni, indeplineasc cerintele... si ii vei trece in categoria amici, cunostinte, etc. :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Feb 2008, 17:00

clar, are dreptate Adi.
eu de exemplu vreaus a cunosc pe cineva din Sibiu.
sa zicem Tavi.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Feb 2008, 17:06

leba scrie:clar, are dreptate Adi.
eu de exemplu vreaus a cunosc pe cineva din Sibiu.
sa zicem Tavi.
leba....te pasioneaza tavi? :lol: :lol: glumeam :P

care vine la dunare weekendul asta? :twisted:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Feb 2008, 22:19

HellRAISER scrie:@taicanoe......ia o mana de pescari de pe rapitori, si punei impreuna pe o balta, sa pescuiasca, sa discute, si sa vezi ce repede se leaga prietenii, dar deh, poate pe la u prin banat este mai greu cu oamenii de spinning
Sau ar mai fi o cheste: noi astia de pe langa sibiu suntem mai sociabili :lol: :P
forumistii pe care ii cunosc pescuiesc mai mult pe rauri :lol: ... pe balta ... :x ... sau prin zona Sibiului nu trece nici o apa curgatoare ?

voiam doar sa-ti atrag atentia ca este o mica discrepanta intre titlul topicului si postarea ta - titlul este "prietenii legate de pe forum" iar postarea ta incepe "... care a cunoscut pe cine, prin intermediul formului" ... atata tot ... adi_ a sesizat foarte bine esenta problemei.

sper sa ne vedem sanatosi si sa bem impreuna o palinca sau o rachie :lol:
S'altare și bunăstare !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Feb 2008, 22:40

Leba, hai numa incoa pana nu vin io la tine :D
Da fara caras si oblete, da?
Io am reintalnit pe forum o cunostinta mai veche. Mi-aduc si acum aminte cum ne dadeam mesaje private de genu: "ba, tu esti?" :D
Si da, m-am imprietenit cu cativa.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Feb 2008, 09:43

onesti scrie:E... insa mi-am atras o multzime de simpatizantzi virtuali: Muskloiu, Old_Radu, Adi777, Adelin...Desi caractere total diferite cu arsenaluri de lansete, mulinete si limbaj diferite, totzi sunt baietzi de treaba. Sunt sigur ca mai am si alte iubiri nedeclarate in topicuri sau m.p.-uri, dar, cum zice kebecosu': savavenir. :)
Stai linistit nu imi esti nici simpatic nici antipatic, asa ca pe mine potzi sa ma tai de pe lista.... :lol:
Cand vi in Romania poate ne vedem la un peste si la o bere, dar platesti platesti tu, ca esti cetatzean canadian, nu?! :lol: :lol: :lol: ...sau io dau pestele(ca il prind mai usor) si tu dai berea(ca deh, doar esti cetatzean....canadian!) :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Feb 2008, 11:16

Adelin, vrei sa fim prieteni? :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Feb 2008, 12:28

Mai dragilor, cand va aud vorbind cu atata patos de prietenii extreme, pe viata, ma tot gandesc ca nu va mai trece f mult si se va auzi de prima casatorie gay intre pescari de la noi. Va dat seama ce bine merge un asemenea mariaj? :D :lol:
Basca faptul ca "sotia" nu se va supara cand sotul o anunta ca ramane noaptea pe balta, doar stie si "ea" cum devine cu pescuitul asta, in plus va fi o diviziune a muncii perfecta - el prepara sculele, cumpara nylon, ea cauta nada si momeli, el pregateste banii de taxa sau permis, "ea" se da bine cu paznicul si ii arunca zambete cochete astfel incat cuplul scapa si de taxa.... aici pe Rapitorii ei fac o adresa colectiva. Deci ff multe avantaje! :lol:
Dar ma intreb cat va fi dispus sa tolereze Dan adminul dpdv al moravurilor...Daca scandalul nu va fi extrem, cred ca si vanatorii se vor inspira de la pescari. Primul va fi Bombonelu' care isi va gasi in fine o "sotie" dupa inima lui.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 08 Feb 2008, 14:17

Adelin scrie:Stai linistit nu imi esti nici simpatic nici antipatic, asa ca pe mine potzi sa ma tai de pe lista.... :lol:
Cand vi in Romania poate ne vedem la un peste si la o bere, dar platesti platesti tu, ca esti cetatzean canadian, nu?! :lol: :lol: :lol: ...sau io dau pestele(ca il prind mai usor) si tu dai berea(ca deh, doar esti cetatzean....canadian!) :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
OK, dau eu berea, da'n calitate de cetatzean romanesc. Itzi las si pestele ca am vazut ca ai portbagaj mare la AUDI. Da numa' sa-mi spui daca faci urat la bautura ca sa stiu ce sa-mi aduc: blankul de spin sau blankul de hockey?
Toate cele bune!

Scrie răspuns