Posta Romana
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Posta Romana
Buna ziua tuturor.Vreau sa va intreb daca ati patit sa trimiteti la cineva un colet postal si sa nu ajunga la destinatar prin Posta romana?Am trimis la cineva un colet de o saptamana si cateva zile si nu i-a ajuns coletul nici pana in ziua de azi.Ce as putea face?

Eu n-am patit niciodata si trimit prin posta de vreo 3 ani...
Pai trebuie sa mergi pana la posta si sa intrebi acolo.
Poate suna alea de acolo si intreaba daca nu cumva a ajuns coletul...
Sau poate destinatarul tau locuieste in vreo comuna undeva si ajunge mai greu coletul...
Mai bine du-te tu pana la posta
Pai trebuie sa mergi pana la posta si sa intrebi acolo.
Poate suna alea de acolo si intreaba daca nu cumva a ajuns coletul...
Sau poate destinatarul tau locuieste in vreo comuna undeva si ajunge mai greu coletul...
Mai bine du-te tu pana la posta

posta roamana
daca n-ai aruncat chitanta(dovada platii) te duci la oficiul unde esti arondat si faci o reclamatie.iti vor explica ce si cum.
posta...
Daca nu ajunge la destinatar iti vine inapoi dupa 10 zile de magazionare si trebuie sa platesti pentru depozitare si retur....
Daca dupa 16-20 zile nu ai nici o veste, te duci cu hartia pe care ai primit la expeditie si depui plangere anexand copia hartiei respective.
de multe ori se intimpla sa nu ajunga mandatul postal la persoana respectiva de aceea recomand ca in 3-4 zile de la expedierea coletului sa treaca destinatarul pe la oficiu... dar poate la triere o ajuns in alta parte...
Daca dupa 16-20 zile nu ai nici o veste, te duci cu hartia pe care ai primit la expeditie si depui plangere anexand copia hartiei respective.
de multe ori se intimpla sa nu ajunga mandatul postal la persoana respectiva de aceea recomand ca in 3-4 zile de la expedierea coletului sa treaca destinatarul pe la oficiu... dar poate la triere o ajuns in alta parte...
-
- junior
Va salut
eu sunt cel la care nu a ajuns pachetul desi am fost de cel putin 5 ori la Posta si nimic nu stiu ce se intampla dar e naspa treaba pt mine sa astept un pachet de o saptamana si sa nu mai ajunga 

Chiar zilele trecute cineva din familie s-a confruntat cu o problema asemanatoare. Un colet i-a facut vreo 9 zile...din cauza ca se ratacise undeva pe traseu. Insa a ajuns intr-un final. Asta a fost prima experienta "negativa" cu Posta romana, din vreo 50 de trimiteri/primiri colete. Uneori chiar eram surprins cat de repede ajungeau coletele... Dar dupa restructurarile de la ei, se pare ca mai dau si rateuri. Sincer sa fiu, am patit-o mai des sa imi intarzie coletele cu Curierat, decat cu Posta.
Se mai fura coletele gratuite (fara ramburs si fara valoare declarata).
Altfel nu am auzit sa fie nici o problema.
Aviz amatorilor
Cand expediati coletul declarati o valoare cat de cat apropiata (desi costa cativa lei in plus) dar daca se intampla ceva o sa primiti macar suma declarata daca nu primiti cel mult de 3x costurile de expeditie.
Altfel nu am auzit sa fie nici o problema.
Aviz amatorilor
Cand expediati coletul declarati o valoare cat de cat apropiata (desi costa cativa lei in plus) dar daca se intampla ceva o sa primiti macar suma declarata daca nu primiti cel mult de 3x costurile de expeditie.
the angler is catching xxx, not by the lure
posta roamana
valoarea minima(obligatorie-stabilita de posta romana)este 20lei.
indiferent daca este cu ramburs sau nu.
in functie de suma rambursabila poti declara cat vrei valoarea,incepand cu 20lei.
indiferent daca este cu ramburs sau nu.
in functie de suma rambursabila poti declara cat vrei valoarea,incepand cu 20lei.
- kingofbeasts
- veteran
aici nu verificati?
http://www.posta-romana.ro/track_trace
poate are traseu ocolit si de asta intarzie .
http://www.posta-romana.ro/track_trace
poate are traseu ocolit si de asta intarzie .