Adriann scrie:intr-un final a ajuns coletul la om.Trimis in data de 7 oct si lui i-a ajuns in 20 oct.Lung drum Oradea - Resita...
Posta Romana
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Posta Romana
Ciudatenie...
In 14 pun colet pt Romania....ridicat in 29 .....Par avion....optiunea ceva mai scumpa....45$.
In 19 pun colet pt Finlanda....ridicat in 23 .....terestru....optiunea cea mai ieftina......23 $.
De o vreme a inceput sa-mi incolteasca ideea ca intre cea mai ieftina varianta si urmatoarea ...practic nu-i diferenta tehnica...ci doar jecmaneala in plus...
Am mai observat de citeva ori lucruri dubioase..
Fir de musca din Florida la mine...4 $ shipping...duminica seara comand...miercuri seara e la mine in posta..
Molineta tot de linga...New Orleans...25$ shipping....simbata seara comand....ajunge joi...dupa Miercurea Ciuc....dupa doua saptamini jumate...
Ce dracu?
In 14 pun colet pt Romania....ridicat in 29 .....Par avion....optiunea ceva mai scumpa....45$.
In 19 pun colet pt Finlanda....ridicat in 23 .....terestru....optiunea cea mai ieftina......23 $.
De o vreme a inceput sa-mi incolteasca ideea ca intre cea mai ieftina varianta si urmatoarea ...practic nu-i diferenta tehnica...ci doar jecmaneala in plus...
Am mai observat de citeva ori lucruri dubioase..
Fir de musca din Florida la mine...4 $ shipping...duminica seara comand...miercuri seara e la mine in posta..
Molineta tot de linga...New Orleans...25$ shipping....simbata seara comand....ajunge joi...dupa Miercurea Ciuc....dupa doua saptamini jumate...
Ce dracu?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
jackspinner
- veteran

Posta Romana
Pus tub de 2.10 m prin posta . Trimis luni la Buc , ajuns miercuri , 3.5 lei , am gresit destinatarul , inca 3.5 lei rectificarea , si inca 3.5 lei returul tubului . E a doua oara cand trimit tub prin posta romana , fara probleme pana acum .
La o firma de curierat schimbai destinatarul fara taxe suplimentare.jackspinner scrie:Pus tub de 2.10 m prin posta . Trimis luni la Buc , ajuns miercuri , 3.5 lei , am gresit destinatarul , inca 3.5 lei rectificarea , si inca 3.5 lei returul tubului . E a doua oara cand trimit tub prin posta romana , fara probleme pana acum .
Eu la Posta Romana raman stupefiat cand dau o adresa de livrare(alta decat cea din buletin) si imi cere contract de inchiriere sau de vanzare/cumparare al locuintei sa pot ridica coletul, cu toate ca e cu ramburs
Si functionara era de acord cu mine ca au legi invechite,dar nu cred ca s-a sinchisit sa faca o informare catre superiori sa spuna parerea clientilor,aa cum ar fi normal.
Fir intins!
-
jackspinner
- veteran

Eu doar am dat un tel la 0219393 , mi-a dat nr de tel al oficiului si am vb acolo ( tot pt chimbarea de adresa ) .
eu din ceva zeci de colete in ultimii ani nu am avut niciodata adresa din buletinSami scrie:Eu la Posta Romana raman stupefiat cand dau o adresa de livrare(alta decat cea din buletin) si imi cere contract de inchiriere sau de vanzare/cumparare al locuintei sa pot ridica coletul, cu toate ca e cu ramburs))
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...