Plagiat: Da sau Nu?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ranga
veteran
veteran

Re: Plagiat: Da sau Nu?

Mesaj de ranga » 15 Aug 2012, 15:16

Adrian, primarul e super inteligent. Prostii sunt aia care au crezut si l-au votat.
Pe de alta parte, mita electorala se desfasoara din '90. Daca dupa 22 de ani, oamenii continua sa creada in Mos Craciun...apoi scuza-ma, sunt redusi mintal, prosti cu varf si indesat ! In special astia de varsta a 3-a, care se bucura la o punga de orez si un calendar pesedist si pe urma se vaita ca au pensia mica. Urmeaza javrele puturoase care isi dau votul pentru 50lei si pe urma dau in cap pe strada ca n-au bani de paine si loc de munca.
Cei care sunt peste ei, sunt putin numeric si votul e degeaba.
Daca pana acum ceva timp mai trageam sperante spre bine, acum am ajuns la concluzia ca suntem un popor ce ne meritam soarta...din pacate. Noi suntem de vina pentru absolut tot ce se petrece, nimeni altcineva. Noi am strigat in gura mare UEEEE,vrem in UEEEE, democratie si libertate. Iaca le avem pe toate. Ne mai lipseste ceva?

crysst
veteran
veteran

Re: Plagiat: Da sau Nu?

Mesaj de crysst » 15 Aug 2012, 22:48

Adrian SB scrie:Crysst, aici nu e vorba de nici o petitie. E doar o rabufnire a unuia care s-a saturat sa fie mintit cu nerusinare la fiecare alegere, pentru ca apoi sa zica ca nu a stiut ca nu sunt bani sa dubleze pensiile.
Eu incerc sa zic altceva....ceva care nu are legatura cu politica, cu plagiatu, nu va mai bagati mailurile pe toate siteurile....asta cu petitia lui ce nevoie avea de adresele de mail ale celor care semneaza? era suficient nume cu care semnezi petitia. Adresa de mail ajunge frumos intr-o baza de date care ulterior este vanduta firmelor care urmeaza sa va streseze cu o multitudine de spamuri.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Scrie răspuns