Adrian SB scrie:Corect, Adi: Politica si poker, politicieni si trisori.
Am un prieten inteligent ( ca de altfel majoritatea prietenilor mei

care a scris asta:
Propun și eu un amendament la art. 215 Cod Penal: "Inducerea în eroare a electoratului prin vehicularea în timpul campaniei electorale a unor promisiuni fără acoperire (care nu pot fi respectate), în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul voturi, sau nerespectarea promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale, indiferent de motiv și indiferent dacă s-a pricinuit vreo pagubă, se pedepsește la fel ca înşelăciunea care a avut consecinţe deosebit de grave: cu închisoare de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi. Pedeapsa trebuie efectuată într-un penitenciar de maximă siguranță. Grațierea sau eliberarea condiționată, indiferent de motiv, sunt inaplicabile."
un asemenea amendament nu va exista niciodata, nicaieri in lume, nu numai la noi
peste tot sunt politicieni
cat priveste presupusa inducere in eroare si promisiunile fara acoperire...........................hai sa fim seriosi, este extrem de greu, daca nu imposibil de dovedit asa ceva, iar niste avocati buni pot duce un asemenea proces atat de multi ani incat nimeni nu isi va mai aduce aminte pt ce se judeca si cu cine.
de mostenirea grea si dezastruoasa de care nu stia nimeni nu ati auzit pana acuma?? ce motiv si scuza mai buna vreti pt nerespectarea promisiunilor electorale?!!
zamfi,
putrede sunt legile si cei care le fac si le adopta
oamenii si locurile sunt frumoase chiar foarte frumoase, oamenii primitori si calzi mult mai buni fata de multe alte popoare "renumite"
nu generaliza, chiar daca sunt si multe scursori ale societatii cu diferite influente latine sau, orientale sau balcanice
asta nu dovedeste decat ca am fost si suntem un popor si neam mult prea permisiv si bland cu cei de langa noi sau cei care au venit aici si au uitat sa mai plece la "casele lor atat de minunate"
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.