Plagiat: Da sau Nu?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Re: Plagiat: Da sau Nu?

Mesaj de adiwolf » 13 Aug 2012, 18:08

filip_pescuitorul scrie:Pacat de Ponta ca si-a distrus cariera, si cea academica dar si politica. Avea viitor dar acum e in kkt pana la gat. Inca unul pe care Base il mananca cu fulgi cu tot.
pai nu asta a fost si intentia lui basescu cand l-a numit premier?
credea cineva ca face concesii opozitie? naiv!
intentia clara a fost sa il termine pe ponta, dar astia au jucat la cacealma si deocamdata nu le-a iesit
basescu a mers cu o mana moarta si inca este in carti, ceilalti blufeaza dar................cartile au fost facute :twisted:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 13 Aug 2012, 20:54

adiwolf scrie:............cartile au fost facute :twisted:
facute sau masluite?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Aug 2012, 21:06

adi,

vorbim de politica si de................poker asa ca, este tot una :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 13 Aug 2012, 23:01

Corect, Adi: Politica si poker, politicieni si trisori.
Am un prieten inteligent ( ca de altfel majoritatea prietenilor mei :) care a scris asta:
Propun și eu un amendament la art. 215 Cod Penal: "Inducerea în eroare a electoratului prin vehicularea în timpul campaniei electorale a unor promisiuni fără acoperire (care nu pot fi respectate), în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul voturi, sau nerespectarea promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale, indiferent de motiv și indiferent dacă s-a pricinuit vreo pagubă, se pedepsește la fel ca înşelăciunea care a avut consecinţe deosebit de grave: cu închisoare de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi. Pedeapsa trebuie efectuată într-un penitenciar de maximă siguranță. Grațierea sau eliberarea condiționată, indiferent de motiv, sunt inaplicabile."

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Aug 2012, 09:06

Nu-i rea propunerea! Problema este ca in 4 ani gatam cu actualii si altii nu o sa mai gasim ...Sau inchidem astia 20 milioane de mai suntem prin zona ...Asculta-ma pe mine Adi ,este ceva putred in neamul nostru ...Si nu de acum! De pe vremea lui Decebalus per Scorilo ala :headbash: Sau ma rog, de pe vremea cand hotii imperiului roman au inceput sa fie mutati in Dacia :?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 14 Aug 2012, 14:10

Ar fi foarte bun amendamentul , dar cine l-ar pune in practica , asta-i intrebarea !? :?
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Aug 2012, 20:11

Adrian SB scrie:Corect, Adi: Politica si poker, politicieni si trisori.
Am un prieten inteligent ( ca de altfel majoritatea prietenilor mei :) care a scris asta:
Propun și eu un amendament la art. 215 Cod Penal: "Inducerea în eroare a electoratului prin vehicularea în timpul campaniei electorale a unor promisiuni fără acoperire (care nu pot fi respectate), în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul voturi, sau nerespectarea promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale, indiferent de motiv și indiferent dacă s-a pricinuit vreo pagubă, se pedepsește la fel ca înşelăciunea care a avut consecinţe deosebit de grave: cu închisoare de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi. Pedeapsa trebuie efectuată într-un penitenciar de maximă siguranță. Grațierea sau eliberarea condiționată, indiferent de motiv, sunt inaplicabile."
un asemenea amendament nu va exista niciodata, nicaieri in lume, nu numai la noi
peste tot sunt politicieni :evil:
cat priveste presupusa inducere in eroare si promisiunile fara acoperire...........................hai sa fim seriosi, este extrem de greu, daca nu imposibil de dovedit asa ceva, iar niste avocati buni pot duce un asemenea proces atat de multi ani incat nimeni nu isi va mai aduce aminte pt ce se judeca si cu cine.
de mostenirea grea si dezastruoasa de care nu stia nimeni nu ati auzit pana acuma?? ce motiv si scuza mai buna vreti pt nerespectarea promisiunilor electorale?!!

zamfi,
putrede sunt legile si cei care le fac si le adopta
oamenii si locurile sunt frumoase chiar foarte frumoase, oamenii primitori si calzi mult mai buni fata de multe alte popoare "renumite"
nu generaliza, chiar daca sunt si multe scursori ale societatii cu diferite influente latine sau, orientale sau balcanice
asta nu dovedeste decat ca am fost si suntem un popor si neam mult prea permisiv si bland cu cei de langa noi sau cei care au venit aici si au uitat sa mai plece la "casele lor atat de minunate"

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Aug 2012, 09:41

Adi sa nu te superi ,dar imi mentin parerea! Nu generalizez nimic ,insa sa stii ca in multe locuri sunt oameni calzi si primitori ...Poate ca acum vorbesc urat de noi dar probabil ca avem partea noastra de vina .Peisaje frumoase avem ,e drept! Insa au si altii frate! Si munti si ape si paduri ...Chiar si cu ceva vietati prin ele ...Neam permisiv si bland ? Miroase un pic a aluat de sclav ... De altfel vad peste tot in jurul meu pupincuristi ,yesmani si oameni fara coloana vertebrala ! Posibil sa gresesc dar asta e perceptia mea... Cand eram la Met. aveam un lacatus care era cel mai crunt critic al hotilor de politicieni ! :lol: Dar el ,pe banii societatii facea mici ciubucuri. Asta era nivelul lui , de doua beri , 10 lei etc. Crezi ca ala daca ajungea in politica s-ar fi oprit la 2 beri? Doamne si cum i se mai umflau venele pe gat cand ne spunea ca toti politicienii fura! Normal ca pentru ciubucurile lui avea explicatii ,gen prost platit ,exploatat ,etc. Sa fim seriosi! Anii de comunism nu vor disparea usor ...Desi am impresia ca probleme sunt,asa cum am spus , mai vechi :?

O zi buna sa ai si vezi de alea 2 voblere de am vorbit ... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Aug 2012, 10:10

Rolul acestor asazise petitii nu este altul decat sa creeze baze de date cu adrese de mail.....de ce draq credeti ca avea nevoie de adresa voastra de mail in petitie?, pe urma va mirati de ce in mai in fiecare dimineata gasiti cate 10-15 reclame - spam.
P.S. sunt sigur ca Ponta a plagiat.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 15 Aug 2012, 14:48

crysst scrie:Rolul acestor asazise petitii nu este altul decat sa creeze baze de date cu adrese de mail.....de ce draq credeti ca avea nevoie de adresa voastra de mail in petitie?, pe urma va mirati de ce in mai in fiecare dimineata gasiti cate 10-15 reclame - spam.
P.S. sunt sigur ca Ponta a plagiat.
Crysst, aici nu e vorba de nici o petitie. E doar o rabufnire a unuia care s-a saturat sa fie mintit cu nerusinare la fiecare alegere, pentru ca apoi sa zica ca nu a stiut ca nu sunt bani sa dubleze pensiile.
Ce ziceti de primarul ala din Ploiesti (cred) care a trimis la toti pensionarii prin posta, tichete valorice cu sumele pe care le va imparti dupa ce ajunge primar? A ajuns primar, probabil ca rade de toti fraierii care l-au votat si isi vede de smenuri pentru viitorii patru ani.

Scrie răspuns