pescuitul ... la feminin

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

pescuitul ... la feminin

Mesaj de Leba » 26 Iul 2005, 20:29

deschid acest topic pt. ca sunt convins ca nu sunt singurul care tre` sa dea explicatii catre partenera de viata.
e dificil:
1) sa prasesti toata ziua si seara sa mergi la nadit in loc sa iei masa cu iubita si sa vezi un film romantic cu ea;
2) sa termini sambata la 15 slujba, sa dai o raita prin magazinele de pescuit pana pe la 17 pt. aprovizionare, sa te vezi cu prietenii la o bere pt. a stabili locatia si strategia partidei de duminica pana la 20 si apoi sa ajungi frant acasa si sa dai pe dreapta in loc sa... pt. ca a doua zi te trezesti la 3-4am; 8) si sa o lasi "balta" duminica no mather what!
3) sa-i explici la telefon, indiferentde mersul partidei ca n-ai cum sa pleci la 11, nici la 13 si nici la 17 din diferite motive
4) sa vii cu masina si hainele pline de noroi, sa-ti puta mainile a peste, feromonii din rucsac sa te scoata afara din casa;
5) sa-i demonstrezi ca ea curata mai bine peste decat tine;
6) sa-i explici ca investitiile in scule si unelte de pescuit sunt benefice;
7) sa-i argumentezi ca pewscuitul nu e o simpla pasiune;
8) sa o convingi sa mearga la pescuit cu tine, chiar daca n-are permis, ii e greata de rame si viermi, iti lasa jigurile si woblerele prin copaci sau aiurea, da cu minciogul in cap la crap...etc si vrea sa plece dupa 1/2 ora.

ar mai dar.... va las si pe voi sa mai ziceti...

P.S. mama, dar daca ia un ciorti la juma de kila face un tam-tam de nu se poate si e in culmea fericirii! paradoxal, nu? cel putin asa e a mea...
:shock:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 27 Iul 2005, 08:06

Bune tare!
Nu stiu daca as mai avea de adaugat la ce ai scris tu, dar si eu incerc sa-mi conving sotia ca e greu, nu ma duc la distractie, cum zice ea ci la munca.

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 27 Iul 2005, 13:39

Asa e la inceput, dar timpul le rezolva pe toate.

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 28 Iul 2005, 09:12

salut
spre fericire eu nu am asemenea probleme caci ii place pescuitul
dar cred ca vati intalnit si voi cu problema ca daca tu prinzi peste vrea si ea sa prinda si daca ai un bat de 8m sau dai la lingurita vrea si ea bat lung sa prinda peste mare sau vrea si ea bat de spin ca si al tau ca acela prinde peste sa nu vorbesc de diferenta ca daca ei ii pui o lingurita si tie un vobler sigur ii trebue si ei un vobler ca doara ala ii mai bun etc etc...
dar tre sa recunoastem ca daca vin si ele, acasa cand ajungi fara peste nu mai au ce comenta sau daca vii prea tarziu tot la fel
salut

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 04 Aug 2005, 14:31

A mea cocchteaza cu ideea si inca nu mi-a spart nimic in cap ca dau prea mult pe scule (ceea ce nu se intampla oricum, ma limitez la scule foarte ieftine). De multe ori a mers cu mine dar destul de tarziu a bagat batul in apa si dupa 5 minute zice "s-a dus pluta la fund.... ce fac??????".

PS: mai tineti minte faza din operatiunea monstru, la sfarsit, cand vorbeau caragiu si cotescu destpre delta si neveste??

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 04 Aug 2005, 17:48

pe a mea sotie, am dus-o de vreo doua ori cu mine pe mures si ca sa am liniste (cel putin asa credeam) i-am pus in mana un bat de pluta la arpacas ( ca de viermi ii e greata) si am lasat-o sa prinda obleti. i-am momit locul bine si a reusit sa ia si 2 carasi la vreo 300 de grame. noi, 3 barbati, pescari cu state vechi am prins mai putin decat ea. sa fi fost norocul incepatorului? oricum, a prins-o un pic microbul, asa ca acum cand vine cu mine ii pun varga in mana (cumparata special pentru ea) si am pace.

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 05 Aug 2005, 06:49

La a mea nu ii place numai pe balta, si numai la fund. Pluta inca nu o tenteaza. Vine de fiecare data cand merg, doarme in cort, in masina, ea pazeste betele plantate, deja am invatat-o sa puna porumbul pe fir de par, inca nu le lanseaza, asta trebuie sa fac eu. Am intrat impreuna in apa pentru a planta betele cu porumb si a momi fara nici o problema. Se poate lauda cu o captura de 6kg cteno si caras de 1.5kg.
La spining inca nu o tenteaza, dar mai incerc sa o conving.
Zic eu ca sunt destul de norocos. Singurul lucru care nu ii place sa il faca ii sa curete pestele.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Aug 2005, 07:37

salut!
eu am barca ruseasca de 2 persoane. si ies acum vreo 3 saptamani pe dridu...o iau si pe ea in barca, umflu o perna pneumatica (sa nu o doara funduletul) si ea incepe cu lista de bagaje pe care sa le ia in barca. o mini-trusa de cosmetice, vreo 2-3 reviste, mancare, apa de ziceai ca vom face si gratar in barca pneumatica...
am incercat fara succes sa-i explic despre faptul ca si atunci cand pescuiesc singur nu imi umplu barca de prostii...dar n-am avut cu cine.
cand in sfarsit mi-a tras un salau de vreo 3kg. cauta minciogul care era sub toate bagajele ei, asa ca pana la urma l-am scos cu mana...
din seria ei de intrebari:
- ovi nu sunt cam mari valurile? ( valuri de 15-20cm.)
-da' la pestisorul asta de cauciuc nu pui bambina? si alte asemenea...
dar am avut noroc ; la sfarsitul zilei a zis ca va mai veni cu mine in barca.
oricum am avut si noi discutiile noastre, ca "azi e revelionul, cum sa te duci la peste" de fapt era 31 dimineata si la ora 15 eram acasa si cu 3 salai frumosi.
sper ca in timp sa-i placa mai mult...altfel vom mai avea discutii.
pentru cei care au sotii pasionate....felicitari! (sunteti norocosi)

Fir intins! daca iese si putin fum din tambur e si mai bine...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Oct 2005, 11:41

da.
acu vrea si la concurs cu mine :shock:
va dati seama... eu in barca si ea pe mal facind galerie...k sa sperie toate cumetrele! :roll:
dar dak ii dat o varga sa faca spin?! :? poate se inscrie si ne face varza pe toti, hi-hi! :D :D
om vedea, Dumnezeu cu mila si noi cu pacatul!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 21 Oct 2005, 13:48

ba baieti voi ati inebunit deja shi inca n avenit iarna.Aveti apucaturi sinucigase.ati uitat ca NUMAI si NUMAI la pescuit mai scapam de ele.

eram o data pe o balta shi pe la 10 apare o gasca ea intolita ca in revista camuflaj tot arsenalu,el in trening.
incep sa se instaleze si incepe scandalu,din idiot ,imbecil, dobitoc nu l mai scotea tipa,cica uitase asta ramele pe acasa.

Scrie răspuns