pescuitul ... la feminin

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 21 Oct 2005, 13:52

[quote="leba"]da.
acu vrea si la concurs cu mine :shock:
va dati seama... eu in barca si ea pe mal facind galerie...k sa sperie toate cumetrele! :roll:
dar dak ii dat o varga sa faca spin?! :? poate se inscrie si ne face varza pe toti, hi-hi! :D :D
om vedea, Dumnezeu cu mila si noi cu pacatul![/quote]

pana sa ne faca varza pe toti
intai iti face varza trusa cu artificiale :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Oct 2005, 13:53

doc scrie:ba baieti voi ati inebunit deja shi inca n avenit iarna.Aveti apucaturi sinucigase.ati uitat ca NUMAI si NUMAI la pescuit mai scapam de ele.

eram o data pe o balta shi pe la 10 apare o gasca ea intolita ca in revista camuflaj tot arsenalu,el in trening.
incep sa se instaleze si incepe scandalu,din idiot ,imbecil, dobitoc nu l mai scotea tipa,cica uitase asta ramele pe acasa.

man, sper k nu meri la pescuiala k sa scapi de... ea. :?
ar fi naspa... :shock:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 21 Oct 2005, 14:01

man, sper k nu meri la pescuiala k sa scapi de... ea.
ar fi naspa...

nu man da nu ma duc cu ea.stii cand pescuiesc vreau numa sa pescuiesc shi atat nu sa tot desfac peruci
prefer sa ma astepte acasa
tu ia o pe ata
cu tine
DISTRATIVA :twisted: :evil:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Oct 2005, 15:21

doc scrie:man, sper k nu meri la pescuiala k sa scapi de... ea.
ar fi naspa...

nu man da nu ma duc cu ea.stii cand pescuiesc vreau numa sa pescuiesc shi atat nu sa tot desfac peruci
prefer sa ma astepte acasa
tu ia o pe ata
cu tine
DISTRATIVA :twisted: :evil:
a mea nu produce peruci.. :D :D a depasit faza aia...
ma rog, fiecare cu... a lui!
:roll:
East Spinning Team

crisnorbi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de crisnorbi » 15 Noi 2005, 08:18

Yo sunt norocos,mama a inceput pe post de sofer(n-am carnet inca) shi a ajuns sa prinda obleti sau carasi mult mai bine decat mine shi norocul meu e ca ii si place........cateodata mai ies shi cu prietena mea care a ajins sa scoata ciortani la 1 kg cu varga de 3m fir de 0.18 shi carlig pt carasei.....asa ca yo cred ca daca se invata femeile sunt la fel/sau poate mai bune la pescuit ca noi :lol:
VIOLATORS WILL BE SHOOT......SURVIVORS WILL BE SHOOT AGAIN........BY CRISTI FROM VESTU' SALBATIC

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2005, 23:18

A mea m-a convins in Delta ca sunt un pescar submediocru....in raport cu EA....binenteles...dovada e la galerie... :cry:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 15 Noi 2005, 23:36

Paul scrie:Bune tare!
Nu stiu daca as mai avea de adaugat la ce ai scris tu, dar si eu incerc sa-mi conving sotia ca e greu, nu ma duc la distractie, cum zice ea ci la munca.
Eu intr-o vreme , ii mai povesteam , ce baie am facut fara intentia mea , cati km am facut pe jos , ce frig si intuneric a fost in dimineata aia cand ea dormea asa de dulce, cum m-am urcat intr-un pom si era sa cad in apa , cum m-a plouat la intoarcere vreo 5km pana la masina samd, dar primeam raspunsuri de genul: 'ce te-am trimis eu la pescuit? te plateste cineva ?" sau"Draga stai acasa daca n-ai talent ! " si alte chestii din astea care-ti ridica moralul... asa ca atunci cand vin acasa , chiar daca sunt rupt de frig si foame, murdar, ud si obosit si dezamagit mai fac un efort si imi deschid inima inaintea ei prefacandu-ma ca a fost traznet , ca m-am odihnit cat pentru o saptamana si ca sunt gata sa ma duc din nou.

Vezi d'aia cred ca s-au inventat carciumile si mai apoi cluburile private, ca ele nu prea intelege ! :idea:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Noi 2005, 09:38

Adelin scrie:A mea m-a convins in Delta ca sunt un pescar submediocru....in raport cu EA....binenteles...dovada e la galerie... :cry:
:roll: :shock: :oops: :!: :wink:
East Spinning Team

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 16 Noi 2005, 10:45

Citind posturile anterioare ma pot considera un norocos! Sotia mea nu are nici o problema vis-a-vis de pescuit cu conditia sa o iau si pe ea! PE vremuri cand mai mergeam si la crap nu era prea incantata, dar de cativa ani, de cand pescuiesc exclusiv spining nu mai are nici o problema! Are batul ei, voblerele ei si, nu o sa va vina sa credeti - din banii nostri comuni (ramasi dupa nunta :) ) mi-a dat voie sa imi cumpar o barca kingfihser si un motor! Asta da realizare! Asa ca va doresc succes celor necasatoriti sa va gasiti o nevasta de asta :).
PS Deja cocheteaza cu ideea de a veni si ea la concursuri :)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Noi 2005, 10:49

unde se gasesc neveste de-astea ? :D
se poate si cu buy-back???
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns