Pescuit in somn

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidius
veteran
veteran

Pescuit in somn

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 10:54

Vi s-a intamplat ? Acum aprox. 1 an dadeam la contre de mama focului. Ma luptam cu un crap mare. Dupa ce transpirasem ca lumea m-am trezit. Intuneric bezna, si nu pricepeam nimic. Apoi am inceput sa rad singur de faza care mi s-a intamplat.
Voi ati avut ceva lupte, capturi,etc ? :D Poate ceva mai interesant. :D

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 19 Ian 2005, 11:20

Ovidiu,

Bineinteles ca se-ntampla :lol: de multe ori in noaptea dinaintea unei partide la care trebuie sa ma trezesc pe la 4-5 dimineat, atunci dau contre de scartzaie patul :lol: (nu va ganditi la prostii ca nu-mi arde de alea alea inaintea partidei, am mintea plina de strategii, locuri ideale unde lansez si vad monstrul cum se repede)
Acum pe la inceputul iernii am visat ca eram pe malul marii, pe o plaja acoperita cu un strat fin de zapada, viscolea usor si apa era cristal, vedeam tot pana pe la 30 m in larg...si se tot invarteau doua bucatzi mari in larg dar n-aveam la ce sa dau (aveam batz dar carligul gol)..atunci ma uit atent pe la mal si gasesc doi pestisori cam rabegitzi de frig, ma chinui, ii prind si pun unul in carlig si lansz....zdronc!!! ii si dau in bot si urmeaza drilul....l-am scos pe mal (un fel de macrou,argintiu, frumos, frumos)....am pus si-al doilea pestisor dau si cu asta, intzep!!!! drill...si... m-am trezit

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 11:32

Bogdane, stii ce ar fi culmea ? Nevasta sa cumpere un peste mai mare, si cand ai un vis de "genul" sa-l puna pe tine asa cu botul la nas. Stii, efectul ar fi total mai ales ca si miroase. :D Mai fain ar fi sa-ti puna un bat in mana cu pestele in carlig. :D Sa-ti vorbeasca la ureche, indicatii, etc. :D

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 19 Ian 2005, 11:52

Ovi,

Nu m-am procopsit inca cu nevasta..dar ar putea femeia sa ma trezeasca facand din bot cum face crapul cand il scoti pe mal :lol: ai prins miscarea? :lol:
Oricum unele vise sunt tare reale, mi s-a intimplat si sa-mi plezneasca batzul, sa ma oftic in somn etc :lol:
E a dracu pasiunea asta..oricum e mai bine sa visez chestii de-astea decat probleme de pe la serviciu(intr-o vreme se intimplau si din astea, si ma trezeam obosit de parca as fi lucrat si-n somn 8 ore)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Ian 2005, 11:53

da, eu am prins odata un peste mare pe hol, era un rau care venea din bucatarie....
nu glumesc, asta am visat....
am avut si vise mai frumoase, dar asta m-a marcat... :lol: :lol:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 12:19

bogdans scrie:Ovi,

Nu m-am procopsit inca cu nevasta..dar ar putea femeia sa ma trezeasca facand din bot cum face crapul cand il scoti pe mal :lol: ai prins miscarea? :lol:
Mai Bogdane, am ras de m-am prapadit :D :D :D Dar daca iti pune o lipitoare pe bat ? :D :D :D si tu crezi ca e crapul sau femeia, dar de fapt e lipitoarea. :D

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 19 Ian 2005, 12:25

Pai si la mine se intampla... Recunosc, visele cu pesti pt mine sunt cele mai erotice vise :roll: . Da de obicei io nu visez crapi ci somni... imensitati de somni!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 19 Ian 2005, 12:30

Un prieten adoarme des cu telecomanda in mina si din cind in cind mai baga cite o contra. Unde i-o fi mintea??? :lol:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 12:36

Poate la lipitori. :D :D :D

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 26 Ian 2005, 13:26

Uite ce am visat eu !!
Cica eram la pescuit undeva pe Bega impreuna cu Ovidius .
Dint-o data striga Ovidius la mine :
Il am , il am , e mare , hai cu minciogul !!!
Eu : nu te grabi ,dai fir ..... lasal usor ... e aproape de mal ....mai putin
Ovidius : e mare rau
Dupa un dril obositor ce credeti ca scoate Ovidius la suprafata ?

......
pe Adelin , dar cand sa-l ridice a scapat . Atunci sa fi vazut ce mutra posta Ovidius !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns