orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
costica_fishing
- veteran

-
Ovidius scrie:Sa vezi si sa nu crezi. Ieri noapte ma ondulam asa usor in pat. Nevastamea credea ca mi-a venit pofta.

De fapt io visam. Iata ce visam:
Eram la pescuit cu Adelin ... Va rog numai putin sa va imaginati ritmul si io lipit obraz in obraz cu Adelin

Tovarase Ovidius, io cred ca lucrurile au mers prea departe!
Adica e deja grav...tu in pat cu nevasta...ia cu gandul la tine, iar tu te onduiai cu gandul la Adelin.
YOU NEED HELP!
near the beer
-
ovidius
- veteran

Costica, pai tu nu ai inteles. Ajutorul a venit la momentul oportun. A venit Adelin si totul a fost O.K. Exact cand aveam nevoie de help, a aparut. Nu ma lasa el la greu.

-
piticu
- veteran

-
io visez frecvent ca pescuiesc. de cele mai multe ori vad pestii imensi pe sub apa (mi s-a spus ca daca se vad pestii inseamna ca apa e limpede, ceea ce babele ar traduce prin "e de bine, maica.")
din pacate de cele mai multe ori pestii astia (n-au o specie certa dar is mari) sunt intr-un fel de bazine mari si ma cam oftic ca nu sunt in natura...
de obicei cumva ii agatz cumva si incep drillul. care dureaza putin dupa care totul merge naspa: ba rupe, ba se rupe batzu, ba cade mulineta-n apa direct si inexplicabil, ba intru io in apa, ba se face o peruca pe fir, ba se rupe bazinu', ma inervez si ma trezesc transpirat. visez astea de vreo dooj de ani si nu stiu daca pina acuma am scos macar doua bucati la mal...
oricum acest tip de vis nu e periculos.
am alt tip de vis, care apare de 3-4 ori pe an, in care ma trezesc incoltzit de tzigani. invariabil de tzigani. nu de bruce lee-shi sau de teutoni sau de femei cu barba sau de pokemoni. nu tata. nuuuuumai de tzigani. si ma infurii. si dai, si lupta, sa-mi croiesc drum afar' din strinsoare... pumni, picioare si iar ma trezesc transpirat dar de data asta ba se uita nevasta-mea la mine cu ochii mari frecindu-se la picior, ba ma frec io la un pumn jupuit de perete
astea vise periculoase mah! nu vise erotice cu adelin...
@costica: we all need help. qualified help.
Adelin
- Moderator

piticu scrie:
am alt tip de vis, care apare de 3-4 ori pe an, in care ma trezesc incoltzit [...] sau de femei cu barba

...si eu care credeam ca cosmarele mele sunt cele mai graznice...
-
Jean Scurtu
De multe ori visez si eu ca pescuiesc,dar ceea ce e ciudat este ca intotdeauna dupa un asemenea vis ii spun nevestei ca va ploua azi sau maine.
In 99% din cazuri ploua.
Aceeasi situatie in cazul cand visez persoane ce sunt decedate,in ziua urmatoare ploua.
Si nu glumesc,aceste "potriviri" le-am constatat de mai multi ani.
Jean Scurtu
-
Adelin
- Moderator

@Jean Scurtu...si cand visezi apa tulbure, nu te imbolnavesti?... ca eu asta am observat. De aceea, in vis fac tot posibilul sa nu merg la peste doar la cota buna...

-
ovidius
- veteran

''Profio'' a postat din nou poze cu stiuci. Cred ca urmatorul vis va fi cu stiuculite care prind stiuci, aaaaaa scuzati - stiuci care prind stiuculite.
Adelin te rog nu ma influenta negativ

Lasa nevestele de stiucar acasa.

-
Jean Scurtu
@Adelin,
Nu pot spune ca daca visez apa tulbure ma imbolnavesc,dar sigur lucrurile nu decurg cum ar fi normal,ceva nu e in regula...
Jean Scurtu