Va dati seama ca primul gand a fost sa-mi pun streangul

Dar am zis ca daca tehnologia asta a avansat atat de mult trebuie sa se fi inventat si un program de recuperat datele sterse si am gasit unul pe un torrent laudat de toata lumea care se numeste Power Data Recovery!!! L-am instalat si spre surprinderea mea mi-a gasit toate fisierele sterse. Nu stiu cum sa spun dar ajunsesem de la agonie la extaz cand am vazut folderul sters in acest program parca castigasem la loto!!!
Am recuperat folderul dar cand am intrat sa vizionez pozele stupoare unele se vedeau iar la altele aparea urmatorul mesaj: "The source data format is not recognized"
Am reusit sa recuperez in jur de 200 de poze la restul primesc acest mesaj, am instalat o gramada de programe de vizualizat poze ACDSee, IrfanView,Picasa,FastStone Image Viewer etc etc crezand ca e din vina programului de vizualizat poze.
Am incercat sa gasesc programe pentru reparat poze dar nu am gasit nimic, oricat m-as pricepe la calculatoare ma simt depasit si de aceea rog pe cei care s-au confruntat cu asa ceva sa-mi spuna cum au rezolvat sau daca exista un IT-ist care frecventeaza forumul sa-mi dea o idee sau un nume de program!!!
De precizat ca dupa ce am sters folderul nu am mai downloadat nimic astfel incat sa nu deteriorez folderul sters care inca mai era pe hard dar nu se vedea, am incercat sa schimb denumirea pozelor ex: 123.jpg sau 123.jpeg dar degeaba chiar daca vede marimea exacta a pozei in proprietati numai formatul pozei nu-l vede iar programele de vizualizat nu-l recunosc!!!
Astept cu maxim interes raspunsurile voastre!!!
Va multumesc!!!