Pentru cunoscatori rog sa ma ajute!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 28 Ian 2012, 09:59

Sincer sa fiu, am trecut si eu odata prin asa ceva, si din 5000 de poze am recuperat vreo 600. Insa, recomandarea mea ar fi sa mai incerci si cu alte programe, programe ce le gasesti pe un hiren boot cd.

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Il downloadezi de aici: http://www.hirensbootcd.org/files/Hiren ... D.15.1.zip , arzi imaginea pe un cd, bootezi de pe CD, invoci divinitatea si...

Bafta!

cristi.pera
junior
junior

Mesaj de cristi.pera » 28 Ian 2012, 11:59

mie, cu system restore mi-a dat inapoi si pozele si programele care intre timp le-am dezinstalat.n-a fost vorba de mii, ci doar de cateva zeci.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 28 Ian 2012, 12:21

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!!! Se pare ca fisierele corupte nu mai pot fi reparate, asta din cate am citit si pe forumurile de specialitate de la noi si din strainatate!!!
Un back-up am vrut sa fac inainte de sarbatori dar lenea a fost cucoana mare :lol: gandindu-ma ca n-are cine sa-mi atace PC-ul la cate sisteme de securitate am instalate pe el, dar uite ca l-am atacat chiar eu!!!
Tune Up-ul il aveam instalat dinainte dar nu prea gaseste nimic!!! System restore-ul l-am activat dupa grozavia asta!!! Oricum va multumesc tuturor!!!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 28 Ian 2012, 13:17

salut...

cauta programelul File Recovery for Windows, instaleaza-l pe memory stick, ruleaza-l de acolo si ai sa fi surprins ce ai sa gasesti cu el.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 28 Ian 2012, 13:26

Imi pare rau ca puneti omul la treaba inutila. Nu exista program GRATUIT care sa iti recupereze garantat toate datele pierdute...de fapt nu exista garantat cand se discuta de chestii de genul asta.
Cipic, foarte bine ca ai citit forumuri de specialitate pentru ca de multe ori acolo primesti raspunsuri mult mai concredete fata de ce debitam noi pe aici :lol:
In era internetului, mai bine intrebi intrebi intai pe domnu' Google si dupa aia apelezi la alte variante.

Eu raman la parerea ca 100 de euro nu e mult pentru niste poze la care tii foarte mult. :wink:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 28 Ian 2012, 13:39

Adrian, ce am debitat eu mai sus este probat de mine. vrei sa crezi ce debitez, bine, nu vrei sa crezi, iar bine.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 28 Ian 2012, 14:09

steff scrie:Adrian, ce am debitat eu mai sus este probat de mine. vrei sa crezi ce debitez, bine, nu vrei sa crezi, iar bine.
Asteptam feedback de la Cipic in caz ca incearca ce ai zis tu. Permite-mi totusi sa fiu sceptic legat de rezultat :D

As face si eu o proba asa de curiozitate, dar nu am nici un chef acum. Tin minte totusi. :wink:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns