orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SVF
- veteran

De ce intotdeauna vedetele trebuie sa execute ele penaltyul?Si sa-l si rateze....

Mutu ne-a trimis azi acasa.Intr-adevar,azi am vazut o echipa unita a Romaniei.Pacat de Goe si Radoi...

-
old_radu
- veteran

Salut Ilie !...cred ca judeci putin cam aspru.
Nici eu nu sunt de parere ca 11 metri se apara...mai degraba se rateaza,dar judecand meciul in ansamblu,cred ca scorul a fost echitabil.Pana acum,nationala s-a descurcat bine.
Nu ratarea lui Mutu este cel mai grav lucru ci cartonasele galbene luate "gratis" ,pentru un comportament de copil ce joaca fotbal in curtea scolii.Goe nu a invatat nimic din faza cu cartonasul luat de Gurita in meciul cu Franta.Atunci cand fluiera arbitrul,mingea trebuie lasata jos,nu se executa miscari de "virtuozitate" a jucatului mingii cu mana.(punct)
Sansele sunt in continuare...HAI ROMANIA !
-
BygDaddy
- senior

Radoi o pierdere uriasa,multa lume zicea ca a jucat mediocru dar sa vezi ca o sa lipseasca in meciu cu Olanda, Goian ca si in curtea scolii a luat galbenele iar Dica a fost cu vrea 5 viteze in spatele tuturor de pe teren. o idee buna a avut Piti ca l-a lasat pe Banel sa fiarba pe banca si cand i-a dat drumu a rupt pamantul. oricum Florentin nu poate duce un meci pana la sfarsit. si mai e o chestie un gol anulat gresit=un penalty ratat asa ca pana la urma s-ar putea sa fie spre binele nostru egalul cu campioana mondiala.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
hunting_fish
- veteran

Ce s-a intamplat cu Chivu? Trebuia sa fie mana dreapta a lui Mutu, dar nu a excelat baiatul Evolutia lui a fost una destul de mediocra. A punctat si el niste faze, dar... Cam atat!

-
Mugurstefan
- veteran

@ilie , Mutu a fost desemnat sa fie primul care sa execute penalty-ul. Si uite ca asa a fost sa fie.
Intotdeauna am o strangere de inima cand unul din ai nostri nu-si iau avant de 5 pasi .
Mana noastra moarta a fost Daniel Niculae.
Stiu, e greu singur acolo printre italieni dar si sa faci preluari largi ca el. Si nici nu se integra in joc ca pleca pe alta parte deact ce centra cel din spatele lui.
Nu e rau daniel; Niculae, dar parca el nu si-a gasit locul azi in echipa.
Pana la urma ... atata s-a putut.....

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
cipic
- veteran

Dar de ce tocmai Mutu sa execute,cand are atatea belele pe cap!!!S-a vazut prim planul cu mutra lui Mutu inainte de a executa si se vedea dupa moaca ca nu e in stare!!!Chiar am castigat un pariu ca v-a rata dupa ce i-am vazut mecla aia dezorientata!!!Olanda ne v-a rupe capatana,joaca mult prea bine,doar daca nu v-a incerca Van Basten sa menajeze jucatorii de baza poate avem vreo sansa,chiar si asa au o echipa care joaca cel mai modern fotbal de la Euro!!!
-
johnnybravo
- Moderator

-
imi pare rau ca Marica nu poate sa joace...
asta e, atarnam de egalul franta-italia acum

-
ovidiu
- veteran

-
buffon a avut bulan ca s-a dus pe minge, iar mutu ghinion.
a dat tare in minge..dar asta e! oricum alt meci fata de cel cu franta.
Iar olanda a batut pe franta in situatia actuala este cea mai buna combinatie; suntem in grafic...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
alexc
- utilizator constant

Cred ca Olanda ne va menaja, nu are nici un interes sa se califice Franta sau Italia. Dar cele doua trebuie sa faca egal.
P.S. Banel trebuia sa execute penalty-ul

-
Michael
- Moderator

alexc scrie:
P.S. Banel trebuia sa execute penalty-ul

tare mi-as fi dorit ca banel sa le bage un gol la italieni, va dati seama...si roman si tzigan

)))