era o treaba, dar probabil ca piturca se gandeste dinaintea meciului cine executa penaltyuri si in ce ordine...Michael scrie:
tare mi-as fi dorit ca banel sa le bage un gol la italieni, va dati seama...si roman si tzigan)))
penalty ratat
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
mai la asta nu m-am gandit. Dar cred ca ar fi marcat. Cand vedea bufon ca se apropie banel de minge sigur fugea spre el sa nu o fure. Ca na noi rrom -anii suntem hotiMichael scrie:tare mi-as fi dorit ca banel sa le bage un gol la italieni, va dati seama...si roman si tziganalexc scrie: P.S. Banel trebuia sa execute penalty-ul)))
- hunting_fish
- veteran

- hunting_fish
- veteran

-
Fario_nebunu
- veteran

-
Mos Martin
- utilizator constant

Singurul vinovat de ratarea loviturii de la 11 m este Piturca. Inaintea fiecarui meci, la sedinta tehnica, se stabileste cine executa 11 m. Piturca stia ca Mutu nu este 100% cu moralul, deci trebuia sa desemneze pe oricine altcineva sa execute.
Speram intr-o victorie cu Olanda, desi e aproape imposibil .Nu cred ca Franta si Italia vor face egal.
Speram intr-o victorie cu Olanda, desi e aproape imposibil .Nu cred ca Franta si Italia vor face egal.