penalizari

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

penalizari

Mesaj de radu.i » 11 Feb 2006, 10:09

propun un sistem de penalizare pentru cei care "sar calu" pe foru. Datorita faptului ca multe posturi s-au sters doar din cauza unor orgolii personale, rautati gratuite, s-au pirdut idei si informatii utile care din pacate nu mai pot fi recuperate.

-prima gresala, 24 ore nu te mai poti loga cu niku, poti fi doar simplu vizitator fara drept de a posta.
- a doua abatere, stergerea definitiva a nikului.

poate credeti ca sunt prea drastice masurile, dar numai asa se poate rezolva situatia creata. Ne-am adunat aici pt. ca avem o pasiune comuna si ai sigur nu e K1.

Dan ar putea sa introduca masurile chiar in regulamentul forumului.
Toata stima, pescarilor.

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 11 Feb 2006, 10:11

aviz celor care isi pot face sute de nik-uri.
Dupa cateva postari tot isi dau arama pe fata, asta in cazul cand nu au personalitati multiple.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Feb 2006, 10:17

Mi se pare o idee buna. Sunt foarte de acord...
Deasemenea sa nu se tolereze vorbele obscene, injuraturile, trivialitatile si toate din tagma aceasta.
Ramane sa se voteze :)

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 11 Feb 2006, 10:24

Pe un forum al unui sit destinat pescuitului la pesti rapitori trebuie sa fie si ceva sange.Revine din nou cenzura cumva?Nu mai poti spune nimic. :lol:
C***t in traista!

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 11 Feb 2006, 10:37

iulian_bud scrie:Pe un forum al unui sit destinat pescuitului la pesti rapitori trebuie sa fie si ceva sange.Revine din nou cenzura cumva?Nu mai poti spune nimic. :lol:
Poti spune ce vrei, daca e in limita bunului simt, nu spune nimeni ca e o catastrofa sa intrebi de nu's ce fir pe un topic de mulinete, sa te contrazici, chiar si fara argumente, cu cineva, sa "intepi" sau sa fii rautacios ca ai avut o zi mai proasta.
Dar se poate si fara injurii, marlanii, grosolanii. La asta ma refeream cand am perut, PENALIZARI.

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 11 Feb 2006, 10:39

ALTFEL NU MAI ESTE NICI O DIFERENTA INTRE NOI, CARE NE CONSIDERAM PESCARI SPORTIVI, SI BRACONIERI.

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 11 Feb 2006, 10:42

Bineinteles ca injuraturile nu au ce cauta pe acest forum.
C***t in traista!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 11 Feb 2006, 14:20

eu as propune mai bine ridicarea dreptului de a posta pentru 24 de ore sau cateva zile... stergerea contului parca ar fi o masura prea drastica la a doua abatere
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Feb 2006, 15:14

Radu, cel mai bine ar fi sa se supuna la vot. 50% +1.
se va vota timp de o zi sau o saptamana. si poate aprobam regulamentul tau.

am si eu o curiozitate: cand ti-a venit ideea asta? cand nu tragea..? sau cand troznea gheata..? :twisted:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Feb 2006, 17:56

Mie imi pare tare rau de stergerea Arenei, pentru ca acolo se vedea clar ca taman radu.i, apostolul disciplinei pe forum :lol:, este unul din cei care au avut cele mai birjaresti iesiri. In tot cazul, simplul fapt ca-si permite acum sa vina sa faca propuneri de genul asta denota un tupeu fara margini.

E clar ca dispute vor exista mereu, singura problema e unde se trage linia intre disputa si injurii/jigniri. Pentru ca persoanele care trec in mod voit si repetat aceasta linie ar trebui sa aiba parte de o binemeritata vacanta pe forum.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns