penalizari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
penalizari
propun un sistem de penalizare pentru cei care "sar calu" pe foru. Datorita faptului ca multe posturi s-au sters doar din cauza unor orgolii personale, rautati gratuite, s-au pirdut idei si informatii utile care din pacate nu mai pot fi recuperate.
-prima gresala, 24 ore nu te mai poti loga cu niku, poti fi doar simplu vizitator fara drept de a posta.
- a doua abatere, stergerea definitiva a nikului.
poate credeti ca sunt prea drastice masurile, dar numai asa se poate rezolva situatia creata. Ne-am adunat aici pt. ca avem o pasiune comuna si ai sigur nu e K1.
Dan ar putea sa introduca masurile chiar in regulamentul forumului.
Toata stima, pescarilor.
-prima gresala, 24 ore nu te mai poti loga cu niku, poti fi doar simplu vizitator fara drept de a posta.
- a doua abatere, stergerea definitiva a nikului.
poate credeti ca sunt prea drastice masurile, dar numai asa se poate rezolva situatia creata. Ne-am adunat aici pt. ca avem o pasiune comuna si ai sigur nu e K1.
Dan ar putea sa introduca masurile chiar in regulamentul forumului.
Toata stima, pescarilor.
- iulian_bud
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Poti spune ce vrei, daca e in limita bunului simt, nu spune nimeni ca e o catastrofa sa intrebi de nu's ce fir pe un topic de mulinete, sa te contrazici, chiar si fara argumente, cu cineva, sa "intepi" sau sa fii rautacios ca ai avut o zi mai proasta.iulian_bud scrie:Pe un forum al unui sit destinat pescuitului la pesti rapitori trebuie sa fie si ceva sange.Revine din nou cenzura cumva?Nu mai poti spune nimic.
Dar se poate si fara injurii, marlanii, grosolanii. La asta ma refeream cand am perut, PENALIZARI.
- iulian_bud
- utilizator constant
- ravenheart
- veteran
eu as propune mai bine ridicarea dreptului de a posta pentru 24 de ore sau cateva zile... stergerea contului parca ar fi o masura prea drastica la a doua abatere
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
Mie imi pare tare rau de stergerea Arenei, pentru ca acolo se vedea clar ca taman radu.i, apostolul disciplinei pe forum
, este unul din cei care au avut cele mai birjaresti iesiri. In tot cazul, simplul fapt ca-si permite acum sa vina sa faca propuneri de genul asta denota un tupeu fara margini.
E clar ca dispute vor exista mereu, singura problema e unde se trage linia intre disputa si injurii/jigniri. Pentru ca persoanele care trec in mod voit si repetat aceasta linie ar trebui sa aiba parte de o binemeritata vacanta pe forum.

E clar ca dispute vor exista mereu, singura problema e unde se trage linia intre disputa si injurii/jigniri. Pentru ca persoanele care trec in mod voit si repetat aceasta linie ar trebui sa aiba parte de o binemeritata vacanta pe forum.
Cu lacrimi Bastus!