penalizari

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Feb 2006, 08:29

trist este ca si eu am avut faze de genul asta...candva,dar am ajuns la concluzia ca nu merita/nu are rost sa te certi cu cineva pe care nici nu-l cunosti ca persoana,mai bine il ignori si el va face la fel.
ce e mai grav ca certurile de genul asta apar dintr-un moment de stres/oboseala,cand esti mai recalcitrant si se prelungesc aiurea.Cine stie,daca v-ati cunoaste fizic poate ati fi buni prieteni...asa ca incercati sa ingropati securea razboiului ca nu aveti nimic de castigat.Daca sunt contradictii,asta e...fiecare are dreptul la o parere personala si trebuie respectat acest lucrul.De asemenea nu este nici un concurs pe forum de genul:eu sunt mai....tu esti mai...eu am mai multe poze,tu ai mai putine capturi,etc.
In concluzie nu aveti nimic de castigat din acest circ.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 12 Feb 2006, 14:44

Ar trebui sa avem grija de acest site
Eu zic sa nu votam nimic,sa lasam totul asa cum este,moderatorii sa-si faca datoria,si nu o sa fie probleme.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Mar 2006, 20:02

cu numitul serbanel cum ar trebui sa facem?
intra pe toate subiectele si debiteaza niste chestii de ma doare mintea. :evil:

sugestii? poate sefu' danut? :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Mar 2006, 20:40

cica lua avertisment,deocamdata...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 30 Mar 2006, 08:16

Ptr dl Leba: am primit un cartonas galben dar asta nu ma impiedica sa joc in urmatorul meci. Totusi, tre sa recunosti ca daca nu as fi si eu pe acest site, el ar fi mai tern, mai cenusiu, voi prea sunteti patrunsi de chestia tehnica a pescuitului, nu aveti timp sa ridicati ochii de la linguri si viermusi sa contemplati lumea, sa reflectati la nemurirea fiintei, la bine si la rau. Poate ca de asta se spune ca pescarii sunt mai fericiti decat alte categorii socio..., fiindca nu isi pun multe intrebari si sunt usor de satisfacut - da-le o mreana si ii faci fericiti pe un an.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Mar 2006, 11:15

poate daca cineva vroia ca reflecte la nemurirea sufletului si chestii de-astea intra pe un forum de filozofie, nu de pescuit :lol: :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mar 2006, 11:25

Din principiu sunt impotriva cenzurii si a interdictiilor de orice fel ... asa ca eu vad problema sanctiunilor mai degraba prin ignorarea celui care face valuri fara rost.
S'altare și bunăstare !

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 30 Mar 2006, 11:30

Ma tem ca nu esti tu cel mai indreptatit sa spuna cine face valuri si daca sunt sau nu cu rost. In rest, sa cresti mare si sa ti se intinda firul la baboi ca magarul dupa brusture.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mar 2006, 11:55

Serbanel scrie:Ma tem ca nu esti tu cel mai indreptatit sa spuna cine face valuri si daca sunt sau nu cu rost. In rest, sa cresti mare si sa ti se intinda firul la baboi ca magarul dupa brusture.
De ce ai impresia ca m-am referit la tine ... chiar crezi ca esti buricul pamantului ???

P.S. Cand o sa vina din nou potopul ... nu o sa te iau pe arca ... deh ... faci valuri :lol:
S'altare și bunăstare !

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 30 Mar 2006, 12:11

Cand o sa vina potopul, sa ai grija sa iei mai mult de 2 rame, 2 carabetzi etc, nu de alta dar sa vad cu ce momeli dai. In rest, sper sa mai fie si altii care sa ofere acces la barci, nu doar tu. Ca in a ta nu urc nici daca ma platesti.

Scrie răspuns