deci recunosti ca e ultima sansapikeman scrie:Io ma antrenez la flai fashion cand o veni razboiu si ne-om retrage in munti ca pe vremuri sa fiu pregatit![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ai atat de mare dreptate incat realitatea te contraziceRYOBI scrie:Asta cu investitia in aur......am mari rezerve dupa ce ai investit si ai nevoie de banii esti la mana caselor de amanet care dau niste preturi mizerabile efectiv esti jecmanit si apoi sunt sigur ca sunt putini pe aici care au f multi banii incat sa nu mai poata dormi noaptea de grija lor.tudor scrie:Il stiu de mult pe Farage care spune lucruri foarte juste.
Ce mai conteaza ? Euro e mort, dolarul va urma in curand iar din UE nu stiu ce va mai ramane. Care aveti bani deoparte cumparati aur si argint pana nu va iau bancile si guvernul tot. Aur si argint fizic, nu hartie, si-l ascundeti pe unde stiti fara sa-i spuneti cuiva.
Asta cu zvonurile astea ca pica bancile,pica euro pica avioane sunt metode de manipulare se induce panica ca sa vanda ieftin si pesti mari sa poat cumpara la preturi de nimic.
PS-uitati-va mai putin la tv