Pareri despre U.E.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Dec 2011, 10:02

pikeman scrie:Io ma antrenez la flai fashion cand o veni razboiu si ne-om retrage in munti ca pe vremuri sa fiu pregatit :lol: :lol: :lol:
deci recunosti ca e ultima sansa :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Dec 2011, 10:56

ce, fujitu in munti? clar :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Dec 2011, 10:59

vezi sa nu te ratacesti :lol: :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Dec 2011, 12:16

http://www.defensenews.com/story.php?i=4616433

Pai la astfel de politics cum naiba sa nu sara totul in aer odata si odata !

Din pacate psihoza face ravagii , nu esti mai bogat si mai puternic decat in comparatie cu cei din jur , daca ei se ridica tre sa mergi mai departe , asa ca niciodata nu esti suficient de bogat sau suficient de puternic , cursa asta la un moment dat o sa se poticneasca si razbelu o sa vina natural !

La ce cunoastem din istorie si la cat armament nuclear exista in lume , ar fi o minune sa scapam de un razbel total !

Ca fapt divers . credem ca controlam situatia mai mult ca oricand , prin anii 60 se faceau pregatiri , mai cate o alarma atomica , populatia avea mai multa info referitor la ce sa faca in cazu unui astfel de atac , inca mai sant videos din State care le dadeau la TV pe vremea aia , cum sa-ti pui masca si ce sa faci , daca cade acuma una o sa aiba efect total , asa ca Pikeman , nu cred ca apuci sa iei calea muntelui :) , o sa te frigi in drum spre paneru cu muste :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Dec 2011, 12:40

RYOBI scrie:
tudor scrie:Il stiu de mult pe Farage care spune lucruri foarte juste.
Ce mai conteaza ? Euro e mort, dolarul va urma in curand iar din UE nu stiu ce va mai ramane. Care aveti bani deoparte cumparati aur si argint pana nu va iau bancile si guvernul tot. Aur si argint fizic, nu hartie, si-l ascundeti pe unde stiti fara sa-i spuneti cuiva.
Asta cu investitia in aur......am mari rezerve dupa ce ai investit si ai nevoie de banii esti la mana caselor de amanet care dau niste preturi mizerabile efectiv esti jecmanit si apoi sunt sigur ca sunt putini pe aici care au f multi banii incat sa nu mai poata dormi noaptea de grija lor.
Asta cu zvonurile astea ca pica bancile,pica euro pica avioane sunt metode de manipulare se induce panica ca sa vanda ieftin si pesti mari sa poat cumpara la preturi de nimic. :roll:

PS-uitati-va mai putin la tv
Ai atat de mare dreptate incat realitatea te contrazice :lol: :

Imagine

La televizor nu ma uit ca nu am la ce. Am un aparat cumparat in anii 80 cu diagonala de 34cm si-l apas pe buton o data pe an sa vad daca se mai aprinde.
Sursele mele sunt zerohedge.com , ft.com , Max Kaizer, Gerald Celente etc... Nu pun totul ca lista e lunga.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 19 Dec 2011, 13:30

SF-ule gandesti foarte bine si obiectiv, noi oamenii `moderni` am avoluat intr-o directzie gresita, bani, ziua de maine, lacomie, putere, am uitat principiile de baza ale existentzei, aceasta evolutzie ne v-a aduce multora sfarsitul, si eu ca si tudor nu ma mai uit la Tv decat foarte rar, din pacate marea nostra majoritate suntem foarte manipulatzi, si tot din pacate noi totzi mergem intr-o directzie impusa de altzii, nu mergem in direstzia in care vrem noi.

intr-o zi ma gandeam ca sunt sclavul societatzii, al scarbiciului,al banului, UN SCALV AL SISTEMULUI, eu unul vreu altceva.... :wink:

Euro oricum v-a pica, sistemul bancar oricum v-a pica, am ajuns in stadiul penibil sa tranzactionezi in rahatul ala de bursa datoriile cetatzenilor la banci, sa fim seriosi :idea:
Americanii cu dolarul lor si-au marit pragul de indatorare, asta ce inseamna, au amanat cu vreun an doi colapsul si tot ei latra euro in sus euro in jos FUCK OFF OBAMA, china ce face strange chasul si trage de la gura chinezului, stau pe o bomba cu ceas, cand se va trezi doua milearde de chinezi din somn vai de mama lor...,

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 19 Dec 2011, 13:49

Tudor tu nu zici rau. Merita investitia in aur dar asta cand ai ce investi. Astia care isi permit sa ia aur de 5-10 mii de euro si atat, tot mucea o sa fie si cand aurul o sa fie la putere :cry:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Dec 2011, 13:52

eu n u inteleg, daca banii ar intra in colaps, la ce ar fi bun aurul? adica mancare, haine, adapost cred ca sunt primordiale, cine o sa rontaie la aurul ala? :lol: propun sa ii fraierim pe toti ca plumbul e mai bun ca aurul, iar jig-urile vor fi la putere :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Dec 2011, 14:17

E foarte simplu de inteles. Aurul sau argintul sub forma de lingouri nu va fi util decat dupa ce un nou sistem monetar va fi pus la punct. Atunci va fi de ajuns sa vinzi ligourile ca sa inti in posesia noii monezi care va dura o vreme.
In faza in care sistemul monetar va fi la pamant se va putea cumpara mancare cu monezi de aur si argint. Acestea sunt usor de transportat iar valoarea lor e cunoscuta de secole.
Studiati ce s-a intamplat in timpul crizei dupa crack-ul din 29. O vreme au fost bancile inchise si lumea era in pana de lichid. Uitati-va ce s-a intamplat acum 10 ani in Argentina. De azi pe maine bancile au ramas in pana de lichid, iar oamenii au inceput sa scoata pe strada tot felul de obiecte pe care incercau sa le schimbe contra mancarii. Nu cred ca un crescator de porci va accepta sa vanda porci pe televizoare plasma caci nu va avea ce face cu 50 de televizoare. In schimb va accepta mai usor un banut de aur.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Dec 2011, 16:15

Noroc ca suntem pescari.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns