Pareri despre U.E.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Dec 2011, 23:27

Un razbel mondial ar fi ce trebuie , cel putin s-ar scutura societatea de boala psihica grava in care se zbate .
Da , cred si eu ca m-as tavali pe jos sa vad cum trec tancurile peste vilele si terenurile de tenis ale bogatasilor :D
Evident , ca in orice razbel ar muri si multi nevinovati , femei si copii , da oricum santem prea multi si la o adica , viata nimanui nu-i asa de pretioasa cat credem .

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 18 Dec 2011, 23:39

Prietene sau nu constietizezi sau nu sti ce vorbesti.
Un razboi mondial ar fi cel mai rau scenariu posibil,la tehologia actuala un razboi mondial ar insemna distrugerea pamantului intr-un final si disparitia rasei umane.
Eu zic sa te mai gandesti.......
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Dec 2011, 23:52

Iti inteleg ingrijorarea , insa cum am spus mai sus , ne acordam prea multa importanta :wink:

Si ce-i daca se distruge rasa umana ?
Oricum stam pe un butoi de pulbere si nu se vad ameliorari , ba din contra , mai tare se inarmeaza lumea !
Cat crezi ca o sa dureze pana la o cafteala majora ? Io zic ca o prindem !

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Dec 2011, 23:56

SF a punctat cat se poate de corect. Un razboi mondial nu o sa scada cu mai mult de 25-30% populatia pamantului, si ar fi chiar ideala cifra, doar pentru a se restabili un echilibru.
RYOBI stai jos, patru !

In momentul de fata sunt doua variante:
1. razboiul mondial, care ar fi si cea mai buna dar nu o sa se intample prea curand
2. caderea sistemului bancar, ceea ce inseamna ca o sa ne intoarcem in timp cu vreo 200 de ani, ceea ce nu e deloc indicat

de fapt, mai e si varianta a 3-a in care mergem pe burta si radem de cei care tot tipa "Occupy!" dar nu realizeaza pe ce lume traiesc.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Dec 2011, 01:25

Toata magaria care se intampla in lume se intampla de la un singur lucru basic : lacomia . Chestiile strict rasiale de adevarat is prea putine .

Considerat pacat capital , lacomia are efecte devastatoare asupra starii de sanatate a societatii .
Are un fel de efect secundar care afecteaza grav sociatatea , practic fiecare pas pe care lumea il face il face sub psihoza derivata din lacomie .

Din cauza de efecte secundare am ajuns sa ne plangem cat de rau ne este si ce neagra ii treaba cu criza asta , insa aveam frigideru plin , electrodomestice , acces la net , masina una sau " a doua" , cateva randuri de haine , in unele cazuri cateva pe diferite "aplicatii" , gen nunta , pescuit , servici , in casa :) , cateva camere ,etc . Intram in depresie si ii vai de noi !

Si daca mergi intr-un catun necivilizat din Papua Noua Guinee unde vaneaza 2 porci si ii impart cu tot satu si rad si canta , fara rezerve in frigider , defapt fara frigider direct , cu un singur rand de haine purtat , eventual toale rituale si cu un colier de scoici la gat .
Daca bagi un om civilizat intre ei , deja in prima seara o sa se cazneasca "ce facem dupa ce terminam de mancat porcu" , si in loc sa traiasca momentu si dupa aia sa doarma linistit , o sa-si sparga mintea sa gaseasca solutia la o situatie la care deocamdata nu s-a ajuns :wink: Din frica :wink:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 19 Dec 2011, 05:13

Chiar cu gradul de civilizatie la care s-a ajuns, un mare razboi nu-i exclus niciodata. Inca exista zeci de milioane de imbecili in lume care nu au nevoie decit de un click.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Dec 2011, 08:27

SF scrie: Cat crezi ca o sa dureze pana la o cafteala majora ? Io zic ca o prindem !
ma tem si eu ca asa e ......

eniuei ....
o cafteala din asta ar dura 2-5 ani... inca fo 10 -12 pana si-ar reveni cat de cat zonele afectate.... hai sa zicem 20 ... 25 de ani pt un pescuit cinstit de la momentul incepereii razbelului ? :? no sa-i f*t, ca nu am de gand sa astept atata....sa stea dracu tzapeni :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Dec 2011, 08:52

RYOBI scrie:Un razboi mondial ar fi cel mai rau scenariu posibil,la tehologia actuala un razboi mondial ar insemna distrugerea pamantului intr-un final si disparitia rasei umane.
.....
Ticule..... :lol: :lol: :lol: :lol: ....ticuuuleeeeeeeeeeee..... T.Adrian ti-a acordat o nota mult prea mare :oops:

"Razboiul" despre care vb colegii...e inceput de mult timp..... si cand colegii zic "razboi mondial"....nu te duce cu gandul la pusti, arcuri si alte tancuri :shock: :oops: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Dec 2011, 09:34

Da da, si am iesit prost din razboiu mondial, la handbal feminin, la fotbal nici nu mai prindem razboiu de cativa ani :lol: :lol: :lol:

Io ma antrenez la flai fashion cand o veni razboiu si ne-om retrage in munti ca pe vremuri sa fiu pregatit :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Dec 2011, 09:38

Vreun haiduc fashion te-oi crede.....aoleuuuuu aoleuuuuuu
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns