Pareri aparat foto digital

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 14 Iul 2010, 08:55

ANDREI RIGA scrie:La banii astia, in ciuda faptului ca-mi plac mie Olympusurile "miu" alea antisoc si antiapa, aparatul asta este "za best manii chen bai"
Da... Si mie mi-o placut un "miu"... 1030-le... Asa de tare, ca l-am luat acasa, acu' vreun an, si de atunci tot incerc sa-l distrug. Nu reusesc. Da-i muuuult mai scump. Nu poti compara...
Fuji-ul ala e corect.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 14 Iul 2010, 09:14

Sorin
Eu am aparat foto Casio Exilim 8,1 Mega pixeli si sunt foarte multumit de el.L-am cumparat aproximativ la pretul la care e Fuji....
Imagine

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 14 Iul 2010, 13:08

Salut. Impusca 2 iepuri dintr-un foc. Cumpara telefon Nokia 6303i si ai telefon cu aparat foto performant.la un pret de pana in 500 lei. Vezi pe net diverse anunturi de la diverse firma. cu oferte tentante. :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Iul 2010, 13:19

vrea un aparat foto pentru fiica lui, deci cam iese faza cu mobilul de 500RON cu care oricum nu faci pozele pe care le faci cu cel mai slab aparat foto de pe piata ...

faza cu impuscatul mai multor iepuri deodata de obicei este paguboasa ... pentru ca de obicei impusti doar niste iepurasi ... :lol:

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Iul 2010, 15:20

Am dat deja comanda astazi...Tot Fujifilm a ramas, am cautat pe net review-uri pe niste siteuri straine si absolut toti au fost incantati de aparat, in banii lui...
Cine mai doreste, eu l-am luat de aici, 299 ron...
http://www.dm.ro/fujifilm-finepix-av100 ... 14602.html

Eu am deja un tel. Sony Ericsson w 902, cam. 5 megapixeli, nu e cazul sa iau inca un tel., dar sunt de parere ca fiecare aparat sa-si faca treaba ptr. care a fost proiectat...
Veci n-o sa faci poze la fel de bune cu un tel de 5 mp ca si cu o camera digitala de 5 megapixeli... :wink:
oricum va multumesc foarte mult la toti, mi-ati fost de mare ajutor :wink: :bere:
Topicul ramane deschis, poate mai sunt si alti doritori de sfaturi in ale aparaturii foto digitale si nu numai... :wink:
Numa' bine si fir intins!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Iul 2010, 19:05

Mi-a ajuns si aparatul, foarte foarte multumit de el, o sa-mi ia ceva timp pana ma obisnuiesc cu el, are o gramada de " chichite" :) Cred ca o sa iau si ptr. mine unul...
Am facut si o poza in modul macro ( scuze de marime, dar chiar am vrut sa vad modelul de pe samburi... :) ) Si oricum nu le prea am eu cu arta asta... De banii astia e suficient de bun.
Inca odata va multumesc la toti, numa' bine si fir intins :wink:

Imagine

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Iul 2010, 13:30

era de asteptat ca aparatul sa multumeasca pe cineva care ocazional vrea sa mai faca o poza cu un peste, un peisaj sau ceva in familie ...

pe lumina buna pozele vor iesi bine, o sa te cam dezamageasca daca vei vrea sa faci poze spre seara, in casa la lumina artificiala sau pe intuneric insa pentru ceea ce il vrei tu (poze in iesiri) cu siguranta o sa fie mai mult decat OK mai ales la pretul pe care l-ai platit ...

sa il stapanesti sanatos sorine ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Iul 2010, 14:03

Mersi d4md3od,
numa' bine si tie si fir intins :wink:

Scrie răspuns