Parcare Tulcea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Parcare Tulcea
o sa vreau sa ies in delta pentru 2-3 zile si nu stiu unde cum sa-mi las troaca de masina... stie cineva o parcare prin tulcea unde sa fie cat de cat pazita sa nu ma trezesc la plecare fara roti? 

-
- veteran
poi , direct de unde pleaca pasageru, lasi masina acolo, vine un nene si te intelegi cu el in functie de cate zile o lasi "pe sub mana" , hai , ca la cat esti de negustor, te descurci 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- modigliani
- veteran
O mai poti lasa in Parcarea cu Plata din dreptul ARBDD-ului . Ai un automat ce-ti elibereaza tichetul , pe care-l vei lasa pe bord la vedere ( sa nu-ti blocheze rotile ) . Taxa e de 6 ron / zi ( parca ! Sper sa nu gresesc ) , iar parcarea pe timpul noptii este pazita .
Acum doua saptamani am lasat masina acolo pret de patru nopti . Nu am avut nicio problema .
Acum doua saptamani am lasat masina acolo pret de patru nopti . Nu am avut nicio problema .
- modigliani
- veteran
Bine-ar fi sa deschizi un topic nou care sa trateze problema . In sfarsit .....Baciux scrie:Salutare,
Stiu ca nu e potrivit topicul, dar pe langa subiectul cu parcarea masinii(f.ajutator, multumesc), aveti cunostinte de unde se pot inchiria barci in Sf. Ghe., ma intereseaza ceva la un pret de bun simt si un om care sa ne si duca la locuri de pescuit
Problema e cam asa : greu sa inchiriezi o barca cu motor fara barcagiu . Putini isi mai dau barcile ( mai exact motoarele pe mana unor necunoscuti ) . Mai apoi e destul de dificil sa gasesti in Delta motoare sub 5 HP ( ce nu necesita permis ) . Daca inchiriezi barca cu tot cu ,, matelot " tre sa stai bine financiar . Preturile se invart intre 100 si 150 Ron / zi , si asta fara combustibil .