Parcare Tulcea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Gasesti cu siguranta . Lipovenii baga plasele dimineata , pana pe la 8 00 h . La 9 00 sunt la cherhanale , iar apoi sunt cam liberi . Unii , mai putori , se duc sa se culce . Altii , mai gospodari , sunt dipusi la orice potential castig .
Vb ta : dai de stire-n carciuma ca-ti trebuie barca cu tot cu barcagiu si cre' ca poti face ..... licitatie !
Vb ta : dai de stire-n carciuma ca-ti trebuie barca cu tot cu barcagiu si cre' ca poti face ..... licitatie !

-
- veteran
ionele, pune mina pi tilifon su suna-ma. te lamuresc imediat cu parcarea decenta in tulcea.
@baciux
fii foarte atent pe cine tocmesti sava duca cu barca. sint destui idioti, de lipoveni, care au trimis turistii pe lumea cealalta. daca ai cel mai mic dubiu ca barca e supraincarcata sau daca ti se pare ca omul e cealapadiu, renunti imediat
@baciux
fii foarte atent pe cine tocmesti sava duca cu barca. sint destui idioti, de lipoveni, care au trimis turistii pe lumea cealalta. daca ai cel mai mic dubiu ca barca e supraincarcata sau daca ti se pare ca omul e cealapadiu, renunti imediat

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
o rezolvai pana la urma urmei... de mult...
treaba a fost simpla: am ajuns in tulcea am parcat masina chiar in fata debarcaderului unde este o parcare amenajata... am intrebat pe acolo, m-am dus la 'automatul de bomboane', citit 6lei/zi, bagai 36lei si imi dadu tichet de parcare pentru 8zile... mi-o fi facut vreo reducere... naiba stie...
Sa lasi tichetul la vedere pentru a nu-ti bloca rotile si sa nu-ti parchezi masina daca nu exista loc amenajat gen trotuare sau 'pizdis' ca iar iti blocheaza rotile
in legatura cu barca sunt destui care pleaca dimineata la pescuit te poti duce cu ei... eventual sa fie cineva cat de cat de incredere sa te mai si ia seara
in sf. gheorghe ii un nene nea chirica sau chirila... nu mai stiu exact (are si o pensiune draguta si rezonabila la pret) care te poate ajuta cu barca, o sa incerc sa aflu mai multe detalii 

treaba a fost simpla: am ajuns in tulcea am parcat masina chiar in fata debarcaderului unde este o parcare amenajata... am intrebat pe acolo, m-am dus la 'automatul de bomboane', citit 6lei/zi, bagai 36lei si imi dadu tichet de parcare pentru 8zile... mi-o fi facut vreo reducere... naiba stie...
Sa lasi tichetul la vedere pentru a nu-ti bloca rotile si sa nu-ti parchezi masina daca nu exista loc amenajat gen trotuare sau 'pizdis' ca iar iti blocheaza rotile

in legatura cu barca sunt destui care pleaca dimineata la pescuit te poti duce cu ei... eventual sa fie cineva cat de cat de incredere sa te mai si ia seara

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Ionut the carp scrie:o rezolvai pana la urma urmei... de mult...![]()
in legatura cu barca sunt destui care pleaca dimineata la pescuit te poti duce cu ei... eventual sa fie cineva cat de cat de incredere sa te mai si ia searain sf. gheorghe ii un nene nea chirica sau chirila... nu mai stiu exact (are si o pensiune draguta si rezonabila la pret) care te poate ajuta cu barca, o sa incerc sa aflu mai multe detalii
Multumesc Ionut, acum daca afli si un numar de telefon sau poate numarul pensiunii( desi de cazare am aranjat, dar au niste preturi la barci de-mi dau un salariu pentru 4 zile) ar fi de mare ajutor
-
- veteran