La Multi Ani pentru fecior si multa sanatate !
Eugen , as lua eu cateaua , insa sunt doua aspecte(tu decizi daca placute sau nu) de precizat .
Aici in Bucuresti n-am spatiu pentru ea , desi as tine-o cu draga inima . Singurul lucru bun pentru ea ar fi sa o duc la socrii mei in Alexandria , la curte . Nu va sta legata in lant ca un caine obisnuit , ci va avea tarcul ei special amenajat . Asta este un aspect .
Al doilea ar fi acela ca eu nu voi sta cu ea tot timpul , decat la sfarsitul saptamanii, 2 zile . In rest va sta cu parintii si cumnatul meu .
Gandeste-te la aceste doua aspecte . Daca tu consideri ca se va acomoda bine si nu voi avea probleme cu ea , eu o iau cu draga inima .
Eu ma gandesc doar la faptul ca a fost tinuta in casa iar acolo va urma sa stea afara , in cotetul ei .
De mancare buna si rasfat va avea parte , nu-i problema , insa acomodarea va fi punctul sensibil . In cazul in care nu se va acomoda , exista riscul sa ti-o aduc inapoi . Iti dai seama ca nu vreau sa o chinui...
Daca decizi ca locul ei nu este acolo , nu este nici o problema , nu ma supar . Stiu ce inseamna sa iubesti un animal .