ofer spre adoptie ciobanesc german negru

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 26 Feb 2011, 21:06

feugen scrie:Din start doctorul (nu un papleaca) a spus ca nu are nimic de-a face cu cainele,
Doamne ajuta ! Macar sa fie asa . Nici nu-mi pot imagina o chestie ca asta prin care treci .

Noi , oamenii , pusi in fata unor asemenea situatii , cu ajutorul rationamentului , al argumentelor , al celor de langa noi , cat de dureros este momentul .... il trecem . Deloc usor , da-l trecem .
Amaratii astia de caini , pentru care noi suntem ,, religii " , credinte sau rost in viata , ...... cum or trece , nene , peste o faza ca asta ?????????

D-aia nici n-am intervenit pana acum aici , in topic . Aveam de spus prea multe , dar oricat de multe-as fi spus ..... tot erau egale cu zero fata de incarcatura emotionala a unei asemenea conjuncturi .

Imi doresc din suflet sa nu fiti nevoit sa dati cateaua !

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Feb 2011, 03:06

Modigliani, foarte fain spus...

Situatia mea a fost similara. Stau la bloc, dar am trei caini. Nu toata lumea poate intelege asta, dar m-am obisnuit sa se uite lumea la mine ca la ciudati...
Si eu am fost alergic la diverse, de cand ma stiu (polen de graminee, mucegai, praf, chiar si par, dar de pisica). Astm bronsic pana in adolescenta. La fel, fiica-mea (ea parca si mai rau decat mine). Totusi am avut parte de un alergolog bun, care sa nu ma descurajeze in a tine cainii in casa. A identificat corect alergenii si mi-a prescris tratamentul simptomatic, avand in vedere ca unii dintre acesti alergeni nu pot fi evitati. Spunea ca parul de caine este mult mai rar incriminat in alergii decat cel de pisica, de exemplu. Iar medicatia a evoluat mult in ultima vreme. De asemenea, odata cu pubertatea, reactivitatea crescuta a fiicei mele a scazut spectaculos. La timpul meu si eu am evoluat la fel. Acuma sunt mult mai putin sensibil (afara de polenul ala de graminee, pe care il rezolv cu Aerius pe perioada critica). In fine, stiu ca nu ajuta la nimic povestea asta, dar nah, am vrut sa stii ca nu esti singur pe planeta... Cativa mai empatizam cu situatia ta... :D
Ii doresc multa sanatate juniorului si va tin pumnii sa nu fiti nevoiti sa va despartiti de caine...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2011, 21:52

eu de prin 90 in coace am avut mari probleme cu alergia la polen praf fan...mare atentie ca in 90%din cazuri oameni indiferent de varsta iasa alergici la parul de animale de casa dar sunt alergologi buni care isi merita bani ,de ceva vreme nu mai am probleme
mam tratat foarte simplu cu niste vitamine si cu pastile floridan care le iau la inceput de primavara
va doresc sa fiti impreuna :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 27 Feb 2011, 21:56

Dane io cred ca tu ai alergie si la stiuca... :D
Sau ea la tine?

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 04 Mar 2011, 16:48

Alarma falsa. Juniorul nu are alergie la par de animale.
Topicul se poate inchide sau chiar dili.
Multumesc inca o data celor care au pledat pentru caine.

Eugen Fetes
Bucuresti

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 04 Mar 2011, 17:32

Bravo,nici nu sti cit ma bucur!..cele bune

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 04 Mar 2011, 17:44

Ma bucur ca e bine juniorul si prietena voastra ramane acolo unde trebuie: in mijlocul familiei tale :)
Acum mai trebuie sa-si revina Zair a lu' modigliani si totul o sa fie minunat pt cainii nostri

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Mar 2011, 22:37

@ feugen
...am citit doar, pana acum , dar ma bucur pentru voi si pentru caine
...sunt un iubitor de animale , am avut si eu caine
...sper sa fie OK cu juniorul si va doresc:
SANATATE !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Mar 2011, 23:07

ma bucur enorm pt caine si sper din suflet ca si juniorul sa fie bine in continuare.

Scrie răspuns