Naturale- ceaiuri, condimente, sirop, etc.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Naturale- ceaiuri, condimente, sirop, etc.
E perfect daca le poti creste tu..vezi ca aia de la Brasov au un premix la 9 ron kg,care contine toate microelementele care trebuiesc pe linga cereale,750grame ajunge pentru 30kg de mincare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- utilizator constant
unde e butonu' de like?ranga scrie:Vegeta
Foarte simplu si la indemana oricui.
Ingrediente:
-morcov ras
-telina rasa
...
Se seteaza cuptorul la cea mai joasa temperatura si se baga tava/tavile. Poate dura si o zi intreaga, in functie de cantitate si de cat de maruntite sunt ingredientele.
...
Pentru cine doreste si vrea sa aprofundeze, exista deshidratoare de legume si fructe
...
De asemenea, se pot deshidrata si fructe. Se pot consuma in coktail sau dimineata cu cereale si lapte.

prin '85 bunica mea (Dumnezeu sa o ierte!) punea in tavi sau pe coli de hartie ingredientele la uscat pe sifonier si le afana in fiecare zi. la un moment dat a incercat si deshidratare la cuptor... nu a fost foarte satisfacuta de rezultat...
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
@gsteph1958
Cel mai bun rezultat se obtine daca se opteaza pentru deshidratarea naturala, la umbra. Dar cum nu toti avem spatiul necesar...ne rezumam la alte tehnici. Eu le usuc numai la cuptor si ies minunate !
Cel mai bun rezultat se obtine daca se opteaza pentru deshidratarea naturala, la umbra. Dar cum nu toti avem spatiul necesar...ne rezumam la alte tehnici. Eu le usuc numai la cuptor si ies minunate !