muzika ..ce ne gadila urekile..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
nu credeam ca dau aici de atata lume care asculta muzica buna.... fain 

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
fgd
hmm... digging graves "cu coasa" super 

gnn
Sunt si yo curios este cineva care aculta manele?..
sau dc e tace...?
eu cam banuiesc vreo cativa...e evident si mai e si chestia aia: spune-mi ce asc ca sa-ti spun cine esti!!!

Rockareala la greu, ma bucur, dar vorba lu' Gippa, nu se poate sa nu fie si manelisti, dar stau in umbra !!!
Oldies, but goldies ! - Zeppelin, Black Sabbath, Grand Funk Railroad, Ten Years After, e inutil sa te intinzi cu lista, nu ajunge spatiu !
Progressive Rock ! - Dream Theater make the rules !!!
Jazz Rock ! - Marcus Miller, Victor Wooten, Weather Report, Trilok Gurtu, Billy Cobham, Brand X, etc......
Guitar Heroes ! - Michael Lee Firkins, Malmsteen, Greg Howe, Rob Jonhson, Satriani, Vai, Richie Kotzen, Steve Ray Vaughan, etc ...
ROCK WILL NEVER DIE !!!
Oldies, but goldies ! - Zeppelin, Black Sabbath, Grand Funk Railroad, Ten Years After, e inutil sa te intinzi cu lista, nu ajunge spatiu !
Progressive Rock ! - Dream Theater make the rules !!!
Jazz Rock ! - Marcus Miller, Victor Wooten, Weather Report, Trilok Gurtu, Billy Cobham, Brand X, etc......
Guitar Heroes ! - Michael Lee Firkins, Malmsteen, Greg Howe, Rob Jonhson, Satriani, Vai, Richie Kotzen, Steve Ray Vaughan, etc ...
ROCK WILL NEVER DIE !!!
Dire Straits si Metallica sunt cei mai buni pt. mine.
chiar dak asocierea e ciudata!
mai apoi sunt: Hendrix, Joplin, Zeppelin, Pink Floyd.
si mai apoi: Iris, Celelalte Cuvinte...
si as putea continua la nesfarsit...imi plac toate genurile pana la urma cu exceptia manelelor!

chiar dak asocierea e ciudata!

si mai apoi: Iris, Celelalte Cuvinte...
si as putea continua la nesfarsit...imi plac toate genurile pana la urma cu exceptia manelelor!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team