muzika ..ce ne gadila urekile..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
Janis, Zeppelin, Purple...si sa nu ii uitam nici pe cei mai "moderni", Metallica, Rammstein, Accept, AC/DC. De la noi, in primul rand IRIS!!! Dintre manele imi place doar "Suparat" verisunea care o difuzeaza carcotasii, cantata de Coma
:D:D. - o parodie mai mult decat heavy metal dupa maneaua respectiva 
Daca mai zic si de Doru Stanculescu, Alifantis si Bodolan, deja ma injura rockerii
, dar imi plac si astia. Si Ada Milea 
Sa nu ma certati pentru gusturile variate, dar o bucata buna de vreme am lucrat la un post de radio axat pe muzica veche

Daca mai zic si de Doru Stanculescu, Alifantis si Bodolan, deja ma injura rockerii

Sa nu ma certati pentru gusturile variate, dar o bucata buna de vreme am lucrat la un post de radio axat pe muzica veche

- ravenheart
- veteran
Ada Milea e ciudata rau de tot... in rest nu strica sa asculti muzica cat mai variata
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
sdsa
Black Metal- Carpathian Forest, Dimmu, kataklysm, Intestinal, Cradle of Filth, Besatt
altele : Manson, Sepultura, Dan Spataru, Pet Shop Boys, Joe Dassin atat!!!
altele : Manson, Sepultura, Dan Spataru, Pet Shop Boys, Joe Dassin atat!!!