Mergem la referendum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Re: Mergem la referendum?

Mesaj de Pitonu' » 17 Iul 2012, 20:45

Razvan V. scrie:Si aici si pe facebook se contureaza un raspuns la referendum.
Abia astept sa il vad pe Ponta cum scoate camasa pentru pierderea referendumului, in timp ce el e extrem de sigur de victorie, si pe Antonescu, pentru ca a afirmat ca se retrage din politica in cazul unui esec :twisted:
Vezi sa nu. Credeti ca pt. ei exista onoare? Demisie de onoare? Mi'ar castiga un pic de simpatie daca ar face'o.....
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 17 Iul 2012, 21:36

Dac-o vor lua in barba si de data asta,ar trebui sa dispara din viata politica,de fapt,ar trebui sa dispara de pe Pamant :) !

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 17 Iul 2012, 21:39

nasolu scrie:Dac-o vor lua in barba si de data asta,ar trebui sa dispara din viata politica,de fapt,ar trebui sa dispara de pe Pamant :) !
Ar trebui sa dispara oricum.

Chiar azi ma gandeam la ce o fost in Polonia parca, atunci cand o cazut avionu cu toti conducatorii lor, ce bine ne-ar prinde si noua asa ceva :twisted:

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 17 Iul 2012, 21:41

Razvan V. scrie:
nasolu scrie:Dac-o vor lua in barba si de data asta,ar trebui sa dispara din viata politica,de fapt,ar trebui sa dispara de pe Pamant :) !

Chiar azi ma gandeam la ce o fost in Polonia parca, atunci cand o cazut avionu cu toti conducatorii lor, ce bine ne-ar prinde si noua asa ceva :twisted:
Sinistrule...
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 17 Iul 2012, 21:56

moneytehnik scrie:
Razvan V. scrie:

Sinistrule...
Dar eu nu le doresc raul, doar binele nostru :elkgrin:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Iul 2012, 07:34

Un articol care sintetizeaza destul de bine ce se intampla:
http://www.zf.ro/politica/cum-isi-face- ... to-9875432
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Iul 2012, 08:33

pai sa staurat si antonescu asta sa tot mearga printre ai lui sa fie luat in ras"si azi pe locu 2"si atuncea sa enervat si a zis da???pai fac eu una de ma tin minte si basescu????pai el sa se lase????niste prosti si uni si alti

vampyru_a1
veteran
veteran

Mesaj de vampyru_a1 » 18 Iul 2012, 20:29

cu toata ca ne-au taiat salariile cu 25% si au mai pus astia ceva , tot nu voi vota pt ca nu vreau sa ii las pe ei sa detina puterea . nu au fost destul la putere si uni si altii ? sa conduca impreuna !
red4dogs scrie:Eu voi vota NU,.....nu sunt un fan a lui Basescu, dar nu ii suport pe Voiculescu,Patriciu,Vantu si alti moguli!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 18 Iul 2012, 20:44

Eu cred cei mai potriviti sa conduca Romania sunt Vadim Tudor, Dan Diaconescu, Jiji Becali...
Sa vedeti atunci ce bine vazuti o sa fim de europa... toti ne vor ridica in slavi si-o sa primim osanale :lol:

Fereasca Dumnezeu!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Iul 2012, 09:04

Razvan V. scrie:

da ar trebui 2 avioane ca la noi sunt mai multi si ii bagam pe toti,eu asa zic si de cazut sa cada in ocean sa nu aive vreo sansa.....sa se distreze si rechini cu niste cururi nezimtite

Scrie răspuns