orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
steff
- veteran

danstiucaru scrie:
[...]
da ar trebui 2 avioane ca la noi sunt mai multi si ii bagam pe toti,eu asa zic si de cazut sa cada in ocean sa nu aive vreo sansa.....sa se distreze si rechini cu niste cururi nezimtite
Sa presupunem ca cele doua-noua-suta avioane cu politicieni romani s-au prabusit in ocean, perfect... uraaaa.
Ce facem dupa?... are cineva vreo idee, vreun scenariu?
Ca solutie as propune sa declaram razboi germaniei si apoi sa ne predam. Simplu, nu?

Ahhh, am uitat... acolo umbla Merkel cu covrigii in coada

. Ma scuzati.
-
adiwolf
- veteran

nu ar fi mai simplu o lume fara politicieni si fara politica?
cum traiau oamenii inainte de asta? cine spune ca nu se poate si acuma?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
MuskMd
- veteran

mda....numa ca is cam dadeau in cap unii atora....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
nagy victor
- senior

recunosc ca de 2 ori am ales Basescu !
acum nu votez ptr. el , merg sa votez impotriva fripturistilor , impotriva impostorilor impotriva plagiatorilor , impotriva celor care fraieresc pensionarii si bugetarii ca le cresc veniturile , impotriva celor care au dat totul inapoi cu cel putin 5 ani , impotriva celor care in loc sa-i sprijine pe cei nevoiasi au dat toate drepturile inapoi pensionarilor MAI , MAN si FALSILOR REVOLUTIONARI ( cinste si recunostinta celor reali ! ), ....... , intr-un cuvint impotriva USL si lingailor de la UNPR , UDMR si ceilalti care au adus un mare aport in destabilizarea tarii din ultimele saptamini !
traiesc dintr-o amarita pensie de boala de 530lei (sunt citiva pe acest forum care ma cunosc personal) , dar prefer inca 2 ani "dictatura Basesciana" decit minciunile Pontisto-Antonesciene sub atenta supravegere al tov. Felix si tov Iliescu ptr. care aceasta natiune deja plateste cu virf si-ndesat !
sa voteze fiecare dupa cum ii dicteaza constiinta !
dar sa nu uitatam ca intr-o buna zi va trebui sa raspundem in fata copiilor nostri !
-
vgb
- utilizator constant

[quote="nagy victor"]recunosc ca de 2 ori am ales Basescu !
acum nu votez ptr. el , merg sa votez impotriva fripturistilor , impotriva impostorilor impotriva plagiatorilor , impotriva celor care fraieresc pensionarii si bugetarii ca le cresc veniturile , impotriva celor care au dat totul inapoi cu cel putin 5 ani , impotriva celor care in loc sa-i sprijine pe cei nevoiasi au dat toate drepturile inapoi pensionarilor MAI , MAN si FALSILOR REVOLUTIONARI ( cinste si recunostinta celor reali ! ), ....... , intr-un cuvint impotriva USL si lingailor de la UNPR , UDMR si ceilalti care au adus un mare aport in destabilizarea tarii din ultimele saptamini !
traiesc dintr-o amarita pensie de boala de 530lei (sunt citiva pe acest forum care ma cunosc personal) , dar prefer inca 2 ani "dictatura Basesciana" decit minciunile Pontisto-Antonesciene sub atenta supravegere al tov. Felix si tov Iliescu ptr. care aceasta natiune deja plateste cu virf si-ndesat !
sa voteze fiecare dupa cum ii dicteaza constiinta !
dar sa nu uitatam ca intr-o buna zi va trebui sa raspundem in fata copiilor nostri ![/quote]
respect!
pana la raspunsul in fata copiilor au inceput sa raspunda penal ...
-
steff
- veteran

Voi vorbiti serios, presedintele suspendat si toata clica lui chiar va reprezinta?
Voi chiar sunteti multumiti de traiul ultimilor 8 ani?... nu ca cei dinaintea lor au fost mai buni dar parca economia tarii era alta sau poate ma insel.
Omul asta vorbeste de democratie si de statul de drept, vorbeste de independeta CC (curtii constitutionale) si despre multe ale structuri cu care s-a sters undeva?
Asta cum este amenintat putin da fuga repede la ambasada statelor unite si mai nou plange in bratele lui Merkel, oare de ce?
Este disperat, face declaratiile pe care le face si nu mai tine cont de nimeni si nimic... chiar nu se intelege ca omul pierde jucariile (serviciile speciale si multe alte jucarii care i-au fost la indemana atata vreme) si e in stare de orice numai pentru a ramane presedinte ca s-o mai scalde putin, atat cat sa-si stearga bine urmele.
Este constient ca drumul lui este spre puscarie, stie foarte bine ce-a facut.
Recunoaste (prin declaratiile lui) ca "Romanii nu ma vor ierta niciodata", oare de ce?
Chiar asa de repede uita romanii declaratiile lui... "Romania nu va intra in criza, Romania are bani de salarii si pensii, Romania nu va fi afectata in nici un fel de criza".
Va mai amintiti indemnul?... Sa Traiti Bineeee!!!
-
MuskMd
- veteran

totul e relativ dragule. Adica ....nah, toti is rai , dar care e raul mai mare ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
anem
- veteran

cineva demult imi zicea ca TOTI romanii se pricep foarte bine la fotbal si la politica ...

...
nu sunt la curent cu ce se intampla dar din ce am mai citit prin stanga si prin dreapta lucrurile oricum nu se vor indrepta cu nicicare dintre cele 2 parti la conducere dar parca o sa fie mai mult haos cu po(a)nta si gasca lui ... doar in scurta perioada de cand sunt acolo deja au dat-o in balta rau de tot ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
nairda
- utilizator constant

Daca peste nu e, nimic nu e.
Avand in vedere ca nu am prins nimic, mi-as dori ca miss Roberta Anastase sa-mi faca o socoteala la traista poate apare vreunul la numaratoare.