merg la pescuit. ce beau?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
merg la pescuit. ce beau?
is curios k sa vedem cum se impletesc astea doo hobby-uri in frumoasa noastra tzara, in diferite regiuni, dupa virsta, port sau buzunar, daca e deja sau poate deveni o traditie, daca ne place si cit de tare, daca putem fara, daca e obligatoriu sau ...
ipotezele initiale (si facultative) sunt ca nu Dvs. conduceti masina, nici inspre, nici dinspre locul de pescuit.
deci, sa va aud:
ipotezele initiale (si facultative) sunt ca nu Dvs. conduceti masina, nici inspre, nici dinspre locul de pescuit.
deci, sa va aud:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
- costica_fishing
- veteran
Exceptind luna decembrie cind vreo 200 grame de tarie ("slaba" adica sub 20 de grade) imi sunt suficienta pentru o zi intreaga, nu beau aproape niciodata cind merg la pescuit. Si nici in decembrie daca daca nu stau mai mult de 2-3 ore nu beau nimic.
Dupa pescuit insa, merge o bere rece, cel mult 2 - am facut o regula din asta.
Dupa pescuit insa, merge o bere rece, cel mult 2 - am facut o regula din asta.
Daca voteaza vreunul ultima varianta,numai pescar nu e,la fel de bine poti sa te faci "praf" si-ntr-un boschet,chiar nu ai nevoie de apa,scule,etc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Era, intr-adevar buna si varianta "in functie de anturaj"eugend scrie:cred ca a fost omisa varianta functie de anturaj. cred ca se poate si fara bautura dar nu prea are farmec iesirea .dupa primele iesiri in teren am sa va povestesc cum este fara bautura.
Eu am votat prima varianta... 100% valabila in cazurile cand merg singur, dar nu exclud o bere cand merg cu cineva, mai ales pentru prima data