merg la pescuit. ce beau?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ce si cit beau:

apa, suc, cico, borviz, sifon, orice are alcool 0% si sub
12
33%
bere sau vin (cu apa) in cantitati mici (2 beri?)
4
11%
beri sau vin, moderat (citeva, stiu exact cite)
7
19%
beri sau vin cit cuprinde (multe, n-am cum sa stiu cite)
1
3%
tarie, si putina, si multa, in functie de temperatura
3
8%
variat taica, in functie de anotimp, n-am o regula
7
19%
ma fac praf de fiecare data cind merg. orice beau, tata!
2
6%

Voturi totale: 36

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Feb 2005, 16:07

piticu scrie:daca nu-i deranjeaza pe ceilalti, fiecare poa' sa faca ce vrea. (inclusiv sa dea dupe ciprinide, cu 6 lansete si purtind trening de fis roz cu burta, mai pauli, mai, neiertatoru-le!!! :lol: )
Maaaiii! Nu-i asa... :) Poate sa dea la peste si cu fasul de pe el... no importa!
dar cred ca cel ce a ales ultima varianta ori a gresit, ori nu a citit bine.... Ca nici tu, piticule, nu ai lasat macar o portita de iesire.
Auzi tu, mai tata mai... ma fac praf de fiecare data cind merg. orice beau, tata!
Mai, da' chiar de fiecare data? :shock:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 16 Feb 2005, 16:09

Ma lasa-i Piti, acu 6 ani ca am presimtit ca-l voi intalni pe Adelin si asta nu suporta mirosul de alcool. Ratam naibii partida vietii mele :D :wink:
Baaaaaa, nu va ganditi la altceva. E vorba de partida de pescuit care va urma. Il caut si-n gaura de sarpe daca nu ma i a cu el macar odata. Sa fie clar. :D :D :D

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 16 Feb 2005, 16:33

Paul scrie:
piticu scrie:Ca nici tu, piticule, nu ai lasat macar o portita de iesire.
Auzi tu, mai tata mai... ma fac praf de fiecare data cind merg. orice beau, tata!
Mai, da' chiar de fiecare data? :shock:
ei, acuma vad si io domnu paul... am gresit, ce sa-i fac... nu lasai portitza, deh... ai dreptate ce sa mai...

dar am vazut si asa pescari, sa stii. mai mult ca sigur totusi ca fac parte dintr-o categorie sociala la care accesul la internet nu e foarte important iar sondaju' meu nu-i intereseaza deloc... da' unu a scapat totush, vazushi? :lol:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Feb 2005, 16:45

piticu scrie:sa stii. mai mult ca sigur totusi ca fac parte dintr-o categorie sociala la care accesul la internet nu e foarte important iar sondaju' meu nu-i intereseaza deloc... da' unu a scapat totush, vazushi? :lol:
:lol: :lol: :lol: Asa o fi... si al' de-a scapat a nimerit la noi pe site de s-a semnat :lol:

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 16 Feb 2005, 18:00

Paul scrie:... si al' de-a scapat a nimerit la noi pe site de s-a semnat :lol:
las' sa fie sanatos, ca-l duc io acas' dup-aia... :lol:

io as mai fi avut si varianta de raspuns "ce se-ntimpla?" pentru aia confuzati definitiv da' nu mi s-a permis introducerea ei, deh...
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Scrie răspuns