Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
amortizoarele gaz+ulei au toate masinile. astea au menirea de a ridica comfortul. Sint pt. aceasi masina si numai cu ulei, cele "tari".george. scrie:am uitat sa zic ca in amortizoare introduce aer.Am impresia ca sunt si cu ulei si cu aer in aceleasi timp.
Rares.S scrie:Cum Citroen sa fie singurele....Citroen o inventat suspensia hidraulica?..
Am un prieten care are Subaru Impreza 4x4 dotat cu asa ceva si nu au fost puse ulterior asa a comandato.Si cu Audi asta e pe bune faza,bine acuma poate nu toate din serie o au ...poate ii o dotare optionala....ma rog io am vazut cu ochii mei.Acest model este creat pt a merge pe orice drum dupa cum spune si denumirea deci nu cred ca o masina care are garda joasa pate mege pe drumuri de tara cu ditamai gropanele si se poate denumi "ALLROAD"....acest model urmareste combinarea dintre masina de teren si masina de oras inclusiv spatiul interior,posibilitatea de a parcurge drumuri de tate felurile,eleganta,confort,aspect dinamic, conditile oferite de o masina 'de oras'moderna ect...
Cu citroenu ii drep ca scoate tot timpul masini de serie dotate cu suspensii hidraulice dar nu inseamna ca alta marca nu poate scoate macar un model....mno ce sa zic dale un mail alora de la Citroen sai dea in judecata pe astia de la Audi.
Nu ii vina mea nu?
deci, intr-adevar, suspenisa este ajustabila. Eu am vazut cu ochii mei cateva asemenea masini aici, in Timisoara. Asa ca, cu tot respectul sunteti putin in urma cu informatiile, dar tineti de o idee ca "orbu` de bata".The chassis and suspension of the Audi allroad quattro concept also offer genuine all-round qualities: Adaptive air suspension, a combination of air suspension and electronically controlled dampers, offers a perfect synthesis of dynamic handling and supreme suspension comfort. Variable ground clearance adjustable from 160 to 210 millimeters enables the Audi allroad quattro concept to take even rough terrain without problems.
... daca intelegi ce vreau sa zic...The height-adjustable pneumatic suspension offers four settings, ranging from 5.6 inches of ground clearance for efficient high-speed travel and easy entry and exit to a maximum of 8.2 inches for low-speed travel on rugged terrain.
da mai Costi, exista, dar unii nu au auzit de el....costi scrie:Audi AllRoad Quatro exista de cativa ani pe piata, insa din pacate pretu' e cam mare, undeva peste 40.000 de euroi. Si are suspensia ajustabila, si chiar am vazut de cateva ori modelul, exiata o bucata si in Deva.
http://auto.rol.ro/2004/09/152040.htm
pe linku de mai sus pretul dat e chiar mai mare... 52.000 euroi