Masinile noastre

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marcelm
junior
junior

Mesaj de marcelm » 01 Iul 2005, 17:03

george. scrie:Mitsubishi Colt este sport? Si eu am unul, adica nevasta-mea, si nu sa plins ca este rapida ,masina. :lol:

Pey cel putin a mea este ca are 120 HP ,motor 1600, 16 v.
o masinuta cu 120 cp este sport? Eu am avut cu 178cp si tot limuzina a fost.
ce sa zica astia care merg pe porsche, pot spune ca au rachete? :shock:
masinile sport au o constructie anume, cu alta suspensie decit cele normale, cu alte motoare, alt sistem de franare, ca sa nu mai vorbim de roti si cauciucuri.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Iul 2005, 17:51

marcelm scrie:
adilucu scrie:cel mai potrivit e un Audi Allroad quatro. Are garda la sol ajustabila, si e si combi pe de-asupra, deci poti dormi linistit in el, chiar 2 persoane. :wink:

de modelul asta nu am auzit, poti sa dai detalii? Cum poti ajusta garda la sol? Si chestia cu dormitu in doi... depinde cine este a doua persoana :P
daca dai un serach in google, la imagini, vei gasi imediat cateva poze. de exemplu:aici

Garda la sol se ajusteaza prin apasarea unui buton :D
Cate despre sistemul de ajustare al garzii la sol, aici nu ma bag cu explicatii, ca nu vreau sa zic vre-o prostie. Oricum, aceasta posibilitate, de a modifica garda la sol, e intalnita si la alte masini, nu numai la asta.
Eu am zis ca acest model e cel mai potrivit, in ideea de a avea o singura masina. Daca iti permiti si masina de drum asfaltat, si masina de teren, e alta treaba.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Iul 2005, 17:59

marcelm scrie:... Si chestia cu dormitu in doi... depinde cine este a doua persoana :P
pai daca o sa mergi la pescuit cu remusnico, te vad eu cum mai dormi... :twisted: :D :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 01 Iul 2005, 19:14

Sunt perfect de acord cu "Adilucu"privind masina potrivita.Aceste Audi
Allroad sunt super tari,fiind performante,masina 4x4 ne fiind tip Jeep garda la sol este ajustabila ca la modelele mai noi de Citroen au suspensi prin care poti ridica garda masini mai sus sau o poti cobora in functie de starea drumului ,mi se pare ideala pescarilor.Si nu in ultimul rand are un design reusit,placut si va pot spune ca merge de rupe si la capitolul viteza.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 02 Iul 2005, 10:01

marcelm scrie:
george. scrie:Mitsubishi Colt este sport? Si eu am unul, adica nevasta-mea, si nu sa plins ca este rapida ,masina. :lol:

masinile sport au o constructie anume, cu alta suspensie decit cele normale, cu alte motoare, alt sistem de franare, ca sa nu mai vorbim de roti si cauciucuri.
am uitat sa adaug GTI special edition :lol:

marcelm
junior
junior

Mesaj de marcelm » 02 Iul 2005, 15:19

george. scrie:
marcelm scrie:

am uitat sa adaug GTI special edition :lol:
atunci este si un VW golf GTI, tot sport? Citeste mai sus ce am scris despre masinile sport si vezi daca si coltul special etition tau are macar una din aceste caracteristici.

marcelm
junior
junior

Mesaj de marcelm » 02 Iul 2005, 15:34

Rares.S scrie:Sunt perfect de acord cu "Adilucu"privind masina potrivita.Aceste Audi
Allroad sunt super tari,fiind performante,masina 4x4 ne fiind tip Jeep garda la sol este ajustabila ca la modelele mai noi de Citroen au suspensi prin care poti ridica garda masini mai sus sau o poti cobora in functie de starea drumului ,mi se pare ideala pescarilor.Si nu in ultimul rand are un design reusit,placut si va pot spune ca merge de rupe si la capitolul viteza.
Frate, spune ce model de masina e aia de la Audi care se da mai sus si mai jos dintr-un buton. Citroen este singura, din cate stiu eu. care are suspensie hidraulica si asta nu numai la modele noi ci si la cele vechi incepind ci anii 60`. Quatro, au mai multe modele de masini, de ex si Opel Vectra, si cateva japoneze. Ce inseamna ca merge de rupe? :shock:

Multi fabricanti de masini practica chestia cu "intarirea" axei din spate printr-un sistem pneumatic, in scopul echilibrarii masinii+remorca, rulota.
Am avut un Opel Ascona C care stia sa faca treaba asta. Si asta a fost un Special Edition :lol:

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 02 Iul 2005, 16:07

Rares.S scrie:
Multi fabricanti de masini practica chestia cu "intarirea" axei din spate printr-un sistem pneumatic, in scopul echilibrarii masinii+remorca, rulota.
Am avut un Opel Ascona C care stia sa faca treaba asta. Si asta a fost un Special Edition :lol:

am si eu un prieten care are un opel la care se poate introduce sau scoate aer exact ca si cum ai umfla o roata.Are o supapa si le umfla cand vrea si cat vrea in asa fel sa stea ridicata masina cand are nevoie.Apropo e si el pescar :lol:.Pacat ca nu se pot adapta si la alte masini chestia asta.Sau poate se poate dar nu am gasit eu. :(

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 02 Iul 2005, 16:09

am uitat sa zic ca in amortizoare introduce aer.Am impresia ca sunt si cu ulei si cu aer in aceleasi timp.

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 02 Iul 2005, 16:20

atunci este si un VW golf GTI, tot sport? Citeste mai sus ce am scris despre masinile sport si vezi daca si coltul special etition tau are macar una din aceste caracteristici.

pey din cate stiu eu numai simplul fapt ca e gti inseamna niste modificari la motor ,acceleratie,suspensie ,frane ,pana si calitatea materialelor folosite la piese este alta..Nu am zis ca merg la raliu cu ea dar daca asta inseamna ca ar fi sport atunci nu e.

Scrie răspuns