Masina buna la pescuit ....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 30 Iul 2010, 20:28

Michael scrie:tot ma-ntreb eu...de ce nu ocoliti balta aia, mama ei de balta :-)
parca e concursul de iesit cu masina din balta.
masina daca are garda la sol decenta, nici tractiuni integrale sau diferentiale nu-ti trebuie, un sofer cu experienta de damb/dalma/aratura va stii cum sa o conduca sa nu raman pe undeva sau sa nu o loveasca dedesubt.
se intampla...nu de putine ori a in mijlocul drumului sa fie balta....iar pe langa drum aratura proaspata....si ultimele 2 zile a plouat.....nu ai prea multe variante......

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Iul 2010, 20:30

in cazul asta te bagi prin balta doar cu o parte a masinii sa ai o roata tractoare pe uscat si cu putin avant, sa te ajute inertia.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Iul 2010, 20:30

T.Adrian
am priceput :lol: :lol: :lol: si era vorba de PATROL in discutie si io dau exemplu cu PAJERO :oops: o imbatrinit lupu :lol: :lol: :lol:
Michael
balta are farmecul ei pentru posesori de masini sau moto capabile de OFF ROAD

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Iul 2010, 21:04

un sofer care o patit-o cu masina, sau daca experienta ii spune:ai grija ca nu merge cu masina pe acolo...stie cand sa traga pe dreapta la marginea ogorului,lanului de grau proaspat secerat sau pisca un pic dintr-un rand de cucuruz:D si sa-si zica:de aici pe jos tete! :D
numa cine nu o umblat nu stie, corect!? :)
corectati-ma daca gresesc!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 30 Iul 2010, 21:12

Michael scrie:tot ma-ntreb eu...de ce nu ocoliti balta aia, mama ei de balta :-)
parca e concursul de iesit cu masina din balta..
Vezi tu? De ocolit nu aveam cum ca erau copaci si pe stanga si pe dreapta iar groapa ocupa tot drumul, adica nu se punea problema de a merge cu rotile de pe o parte pe uscat pentru aderenta.
Drept si prin urmare, stiind ca am trecut fara probleme prin ea cand era uscata am incercat si cand a fost uda si am ramas acolo :lol:
Eu stiam foarte bine drumul respectiv dar se pare ca nu suficient de bine. In fine, am scos-o dupa vreo juma de ora de bagat crengi pe sub roti:). Ce e nasol e ca eram singur, nu avea cine sa ma ajute si am fortat-o ceva. Cand am reusit sa o scot mirosea a cauciucuri arse si putin a ambreiaj :))
Intr-adevar, daca nu esti 100% sigur, mai bine lasi masina si o iei pe jos. Vorba aia "Better safe than sory". :elkgrin:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 30 Iul 2010, 21:30

Ce-ati patit voi e mizilic :lol: !Intr-o Sambata seara hotarasc cu un prieten sa cardim un baboi,amandoi fiind chercheliti bine :lol:!Gasim un sofer de conjunctura pe care-l punem sa ne duca cu ditamai duba de firma la locul cu baboi,sa stea cu noi pana ne plictisim si sa ne-aduca si acasa :lol: !Plecam,pe drum mai tragem ceva la masea si colegul de pahar decide sa intram cu duba pe pietris la marginea apei,si se hotaraste s-o intoarca el,meserias fiind..cand e treaz :lol: Una,doua manevre si ne pomenim cu frumusete de duba ce are tractiune spate afundata pana la jumatatea ei in apa...n-are rost sa va mai spun ca n-am reusit s-o scoatem nicicum in noaptea aia,chiar ajutati de un tractoras,parca se afunda mai rau..,ne-am trezit din mahmureala instantaneu si ma gandeam ca daca cresc aia nivelul barajului...eram haliti :lol: !Am scos-o dimineata ajutati de un tractor sanatos dupa 45minute de chin!!Deci,duba e super la pescuit,dar,conducatorul ei trebuie sa fie lucid :lol: !!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Iul 2010, 21:35

tare de tot :lol: :lol: :lol: asta mergea in ,,patanii la pescuit"

Scrie răspuns