Masina buna la pescuit ....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 30 Iul 2010, 10:44

Hai hai...compari Loganul cu Patrolul :lol:
Patrolul e genul de masina despre care nici nu trebuie sa vorbesti cand vine vorba de drumuri grele ca si un copil il conduce bine :D
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 30 Iul 2010, 11:08

:D in mod cert...PAtrolul e sfant :)
Loganul e varianta soft pt tot omul...incap bete si bagaje, nu ti-e foarte mila de el, nu costa foarte mult :), poti merge si pe sosea onorabil, mai ai un AC , alea alea :D. ...
mie personal imi place sa merg mult si pe jos pe malul apei....si asta exclude orice masina :)
Prea mult zgomot, prea mult fum...strica peisajul ;)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Iul 2010, 11:53

Nemernic scrie:drept urmare in viitor o sa mergem cu elicopterele la un pescuit :wink:

Sau cu amfibiu, ca oricum, trece peste orice... din cate am vazut eu... Loganul VAN i cel mai fain, nu stiu daca i se zice asa, insa acela cu 2 locuri in fata si cu duba in spate, e bestial... si l-am vazut in actiune, Halogene, Bare de protectie.,. ce mai... un vis pentru un logan, si sa vezi ce dadea prin namol, cei drept nu ca patrol-ul acela... dar e bun :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Iul 2010, 11:56

eu consider ca spiningul(si ff) este/sunt un off road al pescuitului, prin cate locuri tre sa ne afundam/bagam/varam :D
cel mai norocos vehicul a fost biccicleta; de atunci nu am mai avut asa noroc.
de preferabil sa ai partener cand mergi la pescuiit!dece?
pai o data mergi cu a ta, o data mergi cu a lui 8) , nu?
momentan utilizez un sot 1.9 tdi, si o dacie logan (cand e tura lu colegu)!
totusi dacia 1310 , model din 78-79, mereai fara nici o grija, ..cu astea mai noi, cam orice groapa o simti in buzunar (sot).
8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Iul 2010, 11:58

............... si un copil il conduce bine :D[/quote]

S-o crezi tu...... ,daca n-ai habar cum sa abordezi baltoacele, ramai in ele :lol: ,cate masini au scos cu tractorul la tara n-ai idee si toti erau soferi cu capul in nori cu masini proaspat achizitionate sau cu masini de firma ....

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Iul 2010, 18:15

T.Adrian scrie:Hai hai...compari Loganul cu Patrolul :lol:
Patrolul e genul de masina despre care nici nu trebuie sa vorbesti cand vine vorba de drumuri grele ca si un copil il conduce bine :D
poti sa -i dai unul sofer prost sau nestiutor masina cu 100 de diferentiale blocabile 10 reductoare si ce troliu vrei cu cele mai tapene gume ca daca nu stie ce sa faca cu agregatul tot in balta ramine. am trecut pe linga un astfel de sofer ramas in noroi de 10 cm cu o prapadita de dacie 1300 din 1983 si el avea un PAJERO !!!
degeaba agregatul poate daca piesa dintre scaun si volan e slaba (defecta) :lol: :lol: :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Iul 2010, 18:28

grey-wolf scrie:
T.Adrian scrie:Hai hai...compari Loganul cu Patrolul :lol:
poti sa -i dai unul sofer prost sau nestiutor masina cu 100 de diferentiale blocabile 10 reductoare si ce troliu vrei cu cele mai tapene gume ca daca nu stie ce sa faca cu agregatul tot in balta ramine. am trecut pe linga un astfel de sofer ramas in noroi de 10 cm cu o prapadita de dacie 1300 din 1983 si el avea un PAJERO !!!
degeaba agregatul poate daca piesa dintre scaun si volan e slaba (defecta) :lol: :lol: :lol:
Corect !!!
Despre asta vorbeam , poti sa ai si senile ,daca ..... :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Iul 2010, 19:01

O bicicleta. Asta e vehiculu perfect pentru mine. Una care sa incapa intr-o masina normala.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 30 Iul 2010, 20:05

@grey-wolf
Era un mod de a spune faza cu copilul :) si cred totusi ca a fost inteleasa ca atare :lol:
Intr-adevar, daca nu stii sa abordezi gropanul, poti sa ramai in el si mai rau poate chiar sa strici ceva.
Eu unul, am ramas blocat intr-o baltoaca plina cu apa din cauza ca nu i-am tinut minte structura fundului (conduc o solenza). Ce e nasol e ca dupa ce am vazut-o pentru a doua oara fara apa in ea, era foarte usor de abordat . :lol:
Una peste alta, eu sunt foarte multumit de masina pentru ca isi face treaba cand vine vorba de teren rezonabil de greu.
Pana la urma, important e sa ai o masina ca sigur e buna pentru pescuit macar cat sa te apropie de locul in care vrei sa ajungi ca oricum cand ajungi pe rau, in functie de ce specie cauti, bati pe jos cativa km.
Fire intinse va doresc in weekend!

Late edit: Scuzati lipsa unor virgule pe ici pe colo si reundanta unor afirmatii :D
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Iul 2010, 20:24

tot ma-ntreb eu...de ce nu ocoliti balta aia, mama ei de balta :-)
parca e concursul de iesit cu masina din balta.
masina daca are garda la sol decenta, nici tractiuni integrale sau diferentiale nu-ti trebuie, un sofer cu experienta de damb/dalma/aratura va stii cum sa o conduca sa nu raman pe undeva sau sa nu o loveasca dedesubt.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns