Masina buna la pescuit ....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ai dreptate adiwolf, mai ales ca a mea e cu doua usi; dar pentru doua persoane este spatiu suficient si pentru bagaje. eu cind plec la Olt merg de obicei cu un prieten si luam cu noi tot calabalicul (barca, motor,baterie, bete, haine, mincare, beri etc.) si este loc in spate.
in rest ... we are the best!
sa te dai mare cu Duster?kzoli scrie:Ariann scrie:Dacia Duster![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e bun in oras sa te dai mare dar in rest ..... si sincer nu a-s intra cu el pe locuri unde intru cu 1310

de ce nu ai intra cu el?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Tavi scrie:sa te dai mare cu Duster?kzoli scrie:Ariann scrie:Dacia Duster![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e bun in oras sa te dai mare dar in rest ..... si sincer nu a-s intra cu el pe locuri unde intru cu 1310
![]()
de ce nu ai intra cu el?
...1. inca e noutate pe la noi

...2. poate ramane blocat in noroi

Am participat la drive test cu una echipata full .... pe mine nu m-a convins la banii aceiia mai bine altceva chiar si SH . Cum zicea cineva.... imitatie de Qasquai cu bord de logan si haion de sandero .
orice masina poate ramane blocata in noroi.
Eu te intrebam de ce nu te-ai baga cu un duster si te-ai baga cu 1310.
In ideea ca vorbim de un duster cu 4X4...
Mie greu sa cred ca 1310 se descurca mai bine ca orice masina, cat de proasta ar fi dar cu tractiune integrala...
Eu te intrebam de ce nu te-ai baga cu un duster si te-ai baga cu 1310.
In ideea ca vorbim de un duster cu 4X4...
Mie greu sa cred ca 1310 se descurca mai bine ca orice masina, cat de proasta ar fi dar cu tractiune integrala...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- junior
Nu toata lumea foloseste 4x4 la pescuit
http://www.youtube.com/watch?v=C9Nv_4ZEtm0
http://www.youtube.com/watch?v=C9Nv_4ZEtm0
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.