Mai bine sa fie trist Jiji decat sa rada Borcea!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mai bine sa fie trist Jiji decat sa rada Borcea!

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Mar 2008, 23:50

Fratilor, desi sunt dinamovist de la 12 ani azi nu imi pare rau deloc ca a batut CFR Cluj. Cum e clar ca Dinamo nu mai are forta sa revina anul asta si sa ajunga iar prima, si la fel de limpede Steaua ciobanului machedon se ajuta de arbitri, pile si bani negri sa sa catere ca scroafa in pom pe primul loc, mi se pare firesc ca dinamovistii sa se bucure la tot ceea ce poate tine setaua pe locul doi. Asa ca si daca a fost blat in meciul asta cu Clujl eu nu ma supar si sunt chiar bucuros ca nu e steaua pe primul loc. Cum s-ar zice: mai bine sa planga Borcea o noapte decat sa rada la soare Jiji de Pipera! Hai Dinamo, hai CFR Cluj!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 31 Mar 2008, 14:00

Fario, de regula dinamovistii tin cu U!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mar 2008, 21:52

Sunt si exceptii! Oricum eu merg mereu la peluza doi si imi e f simpatic Andone, de altfel a stat si el pe la tribuna doi cu baietii nostri si nici nu ne a parut f rau ca ne au batut! Merita sa vezi zambetul fortat de pe fata lui Jiji Becali! Fata de jiji si damblagitul ala de Argaseala-Pricopseala, Ando si Paszkany sunt niste gentlemani! Cinste CFR-ului! Sper sa ia campionatul!

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 31 Mar 2008, 22:04

Niste gentlemani hoti...
Ipocrizie curata, demna de urmasii lui Postelnicu. Dinamo a fost ajutata de arbitri mai mult decat Steaua si CFR Cluj la un loc. Poate ca nu atat de flagrant ca in vreo doua-trei ocazii ale celor doua dar la fel de mult in puncte. Dinamo a vrut sa castige dar nu mai e in stare de nimic, odata pierzand e buna si amagirea asta antistelista. Daca castiga aseara era posibil orice, chiar si o clasare pe locul doi, si daca as fi Borcea si as avea notitele lui as spune ca putea spera chiar si la titlu.

In alta ordine de idei Liga lui Mitica s-a vandut pe 35 de milioane de euroi anual, bani buni, iar TVR-ul a "furat" Liga Campionilor Pro Tv-ului. Salut cele doua cumparaturi...

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 31 Mar 2008, 22:10

Fario poate ca ai vrut sa spui ca deageaba fura dinamo in astea ultime 10 etape ca nu mai are cum sa ajunga intre primele doua :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 02 Apr 2008, 12:36

Stelistilor, sa fiti convinsi ca am dat meciul la CFR Cluj!!!

Hai DINAMOOO !!!

Nu inteleg de ce nu-si face Jiji un campionat numai al lui, unde sa bata pe cine vrea el , sa-si angajeze arbitri. Poate sa-si faca si o Liga campionilor, ca e bolnav rau dupa mariri. Nu stiu cum de nu si-a facut pana acum un post TV. Ciobanul, tot cioban moare !!! :evil:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 02 Apr 2008, 13:28

Mos Martin aici iti dau dreptate ciobanu tot cioban dar voi dinamovisti sunteti praf dac va bucurati de infrangerea echipei favorite

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 02 Apr 2008, 14:15

Doar pentru meciul asta ne-am bucurat.
Si Rapidul a pierdut 3 puncte pe nedrept. Si Steaua a castigat 3 puncte cu CFR tot pe nedrept.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Apr 2008, 14:41

Mos Martin are dreptate aici. Orice punct pierdut de Steaua chiar si indirect e minunat! :lol:

Bodnar
junior
junior

Mesaj de Bodnar » 02 Apr 2008, 15:21

Cand o sa faca Dinamo puncte in cupele europene, atunci sa mai vorbeasca...sau o sa ziceti ca nea Jiji aranjeaza meciurile si acolo.Tot respectul pentru Steaua si Rapid
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

Scrie răspuns