Mai bine sa fie trist Jiji decat sa rada Borcea!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 02 Apr 2008, 15:40

In 1979 am ajuns in finala CN la juniori II, Progresul-Dinamo 3-4. La pauza aveam 2-0 dupa ce ii dominasem rau de tot, nici nu se apropiasera de poarta noastra. Imediat dupa reluare ne da varful de atac afara, la o faza in care nici nu trebuia sa fluiere fault. Nu trec doua minute si penalty gratis, jucatorul nostru protesteaza, galben. Un dinamovist il injura, asta ii trage o palma peste bot, rosu. Jucam 9 contra 11. Prin minutul 70 primim un gol corect (singurul) si se face 2-2. Nu trece mult si obtinem un corner, dau cu capul, se respinge la un jucator al nostru si facem 3-2. Toata sleahta securista de pe margine turbase. S-a jucat de atunci numai in terenul nostru, cum luam mingea cum fluiera ceva. Nea Gorgorin era terminat, dupa meci a plans ca si noi in vestiar, aveam 15-16 ani, a facut ce n-a facut in viata lui, a intrat pe teren si s-a luat de arbitru, noi am fost ultima grupa mare de care s-a ocupat, de atunci nu a mai lucrat decat cu pitici. In fine, am pierdut meciul cu 4-3, ultimul gol l-am primit dupa ce au facut hent ordinar, si-a potrivit mingea cu mana, nu se mai fluiera nimic. Astfel de ordinarii nu ni se intamplau decat cu Dinamo.

Cum am scris si mai sus Dinamo a fost cea mai avantajata echipa in returul asta, ce-mi amintesc acum: Izvoranu nu e eliminat cu Farul, gol din ofsaid cu Ceahlaul dupa un meci in care au facut japca ordinara, Bistrita a avut penalty in minutul 1 si eliminare la Moti, blat ordinar cu Mioveniul...

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 02 Apr 2008, 16:14

Chiar daca am sustzinut din fatza televizorului pe Steaua, intotdeauna m-au impresionat mai mult tinerii de la Sportul si Natzional. Imi dadeau impresia ca joaca de placere si cu pasiune iar la interviuri erau printre putzinii care nu se faceau de ras!

Din pacate ceea ce se intampla pe stadioanele din Bucuresti in special nu mai are legatura nici cu fotbalul ca sport, nici cu fair play-ul, nici cu spectacolul, iar personaje ca Mititelu, Dinu, Becali, Turcu, Borcea, Copos, Sandu...nu vor schimba starea asta prea curand.

Noroc ca am reusit sa ignor total sportul asta din Romania.
GO HABS GO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xPYU5jFl ... re=related

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Apr 2008, 22:00

stie cineva cum a reusit turculet nataflet sa se arda cu trabucu' spre sf meciului?
auh auh auh sa transformat in hahhahhhha hhahhahhah hhahahhahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fotza oltenia :!:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Apr 2008, 23:46

Vaaaaai de mine, ce s-a facut de ras Dinamo....Desi tin cu ei, recunosc ca azi au fost nu penibili ci...jenibili (jenanti si penibili). Auzi tu, sa ratezi penalty aiurea, sa tragi pe langa poarta goala....puteau sa faca lejer 2-0 si scapau de griji! Oricum, bravo Pandurilor, excelenta echipa! daca jucau asa de la inceputul campionatului erau pe primul loc acum! :lol:

Lauru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lauru » 10 Apr 2008, 08:33

Fario...
inscrie-te la cca!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2008, 22:26

Daca imi dau si permis de pescuit pe gratis ma inscriu si maine! :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Iun 2008, 23:19

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 19 Aug 2008, 15:54

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 19 Aug 2008, 16:01

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... teaua-dina mo-unicul-derby-al-comunismului-2938731
asa si?!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 19 Aug 2008, 18:34

Pentru dinamo se reinfinteaza Cupa oraselor tirguri!!!!!!!!!!!!..............poata da din nou de 17 Nentori Tirana!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

Scrie răspuns