Magazin Malutan Brasov

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 22 Mar 2008, 01:16

old_radu scrie:
shootgun scrie: da o sa-ti sara in ochi un organ care i-a aprtinut faimosului Ternete...
"shogun"...poate deschizi si un muzeu,cu "cauciucuri"din astea. :lol: :lol: :lol:
Da.... asteapta sa trec in nefiinta caci am semnat un agreement conform caruia imi voi dona organul unui muzeu... :lol: Daca trec in vesnicele plaiuri ale vanatoarei inaiantea ta, te vei putea minuna in voie... :P

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 22 Mar 2008, 01:19

[quote="Fario_nebunu]
Radule, de fapt stii ce vroia Shootgun sa spuna? Ca in magazinul lui se vor vinde twistere lungi si graose cat...madularul lui Terente, ala pastrat la Mina Minovici! :lol: :lol: Ma intreb la ce specii de rapitori se poate da cu asa ceva? Somn, salau?[/quote]

De fapt twisterul meu lung si gros se adreseaza rapitoarelor, in nici un caz rapitorilor... :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2008, 21:26

shootgun scrie:[quote="Fario_nebunu]
De fapt twisterul meu lung si gros se adreseaza rapitoarelor, in nici un caz rapitorilor... :lol: :lol: :lol:
Rapitoarelor....ok, dar da ne detalii. Negrese, albe? Minore, majore? Vegetariene sau canibale? Cu dinti de stiuca sau cu buze de pastruga? Mature sau mucoase? Apropo de mucoase, era un banc. Cica la radio Erevan se intreaba daca e adevarat ca de la mucoasa se poate lua sifilis. Raspunsul: da, se poate! De la mucoasa bucala, cea vaginala si de la mucoasa de....14 ani! Asa ca grija mare Shootgun in ce "copca" iti scalzi twisterul sa nu ajunga sa semene a linguritza rotativa rosie cu puncte albe! Model pentru pastrav!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2008, 21:28

shootgun scrie:
Da.... asteapta sa trec in nefiinta caci am semnat un agreement conform caruia imi voi dona organul unui muzeu... :lol: Daca trec in vesnicele plaiuri ale vanatoarei inaiantea ta, te vei putea minuna in voie... :P
Mda, banuiesc ca e vorba de British Musem of Natural Sciences si mai banuiesc ca ti-au platit si un avans ca sa aiba exclusivitatea, nu? :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 24 Mar 2008, 01:47

Fario_nebunu scrie:
shootgun scrie:
Mda, banuiesc ca e vorba de British Musem of Natural Sciences si mai banuiesc ca ti-au platit si un avans ca sa aiba exclusivitatea, nu? :lol:
Normal.... Tu de ce credeai ca am venit in Anglia?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Mar 2008, 08:28

shootgun scrie:
Normal.... Tu de ce credeai ca am venit in Anglia?
Pai eu sincer credeam ca ai mers fie ca sa cumperi en gros scule de pescuit, fie sa vezi cum prind englezoii pastrav la musca, ori ca sa gasesti pe una pentru a te insura cu ea. :lol: :lol: De fapt, scopul matrimonial m-am gandit eu ca e cel mai important. In mintea mea diaboloca am conceput un scenariu in care tu amice cunosti pe una prin intermediul unui site de intalniri, se tzese o idila on line, apoi mergi sa o cunosti si sa ii ceri mana de la tatiku... Numai ca ceva se intampla: fata nu e prea discreta si vorbeste ici si colo de amantul ei roman, ce tare e, asa ca afla de tine cei de la British Museum si iti fac propunerea sale donezi lor "twisterul" dupa ce vei da coltul, contra sa, sa zicem, 10.000 pounds. :lol: :lol: Intre timp directoarea muzeului aflka si ea de "minune" si vrea sa obtina monopol asupra cauciucului folosind orice metoda machiavelica. De unde o dusmanie de moarte cu fata de la matrimoniale. Incepe o cursa p[e viata si pe moarte intre ele care sa il "taie" prima si sa il ia in colectia ei. E chemat si doctorul Ciomu si eroul nostru ajunge sa se ascunda pe sub podurile Tamisei ca sa nu fie prins si siluit de nebunele alea...
Cum ti se pare ideea? Ar merge un scenariu de film? Sa il sun pe Cristi Mungiu? :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 25 Mar 2008, 10:19

Fario, esti praf cu capul....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Mar 2008, 10:35

shootgun scrie:Fario, esti praf cu capul....
Asta cam asa e....de vina e pescuitul pe calduri mari, in august. M-a capiat de tot! :lol:

Scrie răspuns