shootgun scrie:
Normal.... Tu de ce credeai ca am venit in Anglia?
Pai eu sincer credeam ca ai mers fie ca sa cumperi en gros scule de pescuit, fie sa vezi cum prind englezoii pastrav la musca, ori ca sa gasesti pe una pentru a te insura cu ea.

De fapt, scopul matrimonial m-am gandit eu ca e cel mai important. In mintea mea diaboloca am conceput un scenariu in care tu amice cunosti pe una prin intermediul unui site de intalniri, se tzese o idila on line, apoi mergi sa o cunosti si sa ii ceri mana de la tatiku... Numai ca ceva se intampla: fata nu e prea discreta si vorbeste ici si colo de amantul ei roman, ce tare e, asa ca afla de tine cei de la British Museum si iti fac propunerea sale donezi lor "twisterul" dupa ce vei da coltul, contra sa, sa zicem, 10.000 pounds.

Intre timp directoarea muzeului aflka si ea de "minune" si vrea sa obtina monopol asupra cauciucului folosind orice metoda machiavelica. De unde o dusmanie de moarte cu fata de la matrimoniale. Incepe o cursa p[e viata si pe moarte intre ele care sa il "taie" prima si sa il ia in colectia ei. E chemat si doctorul Ciomu si eroul nostru ajunge sa se ascunda pe sub podurile Tamisei ca sa nu fie prins si siluit de nebunele alea...
Cum ti se pare ideea? Ar merge un scenariu de film? Sa il sun pe Cristi Mungiu?