orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SVF
- veteran

-
fishi
- veteran

Fario_nebunu scrie:Fishi, de ce esti rautacios?

Pai sigur ca din Turnul Londrei se vede mult mai bine Brasovul iar de pe podul ala faimos, cu o lanseta de 4 metri si mulineta cu 400 metri de 0.25 se poate lansa pana in lacul Tarlung! Doar sa existe vointa!

@Piscatore
Te plictisesti tare,nu?
-
Fario_nebunu
- veteran

shootgun scrie:Nu vezi platica si nici piramida din London Tower, da o sa-ti sara in ochi un organ care i-a aprtinut faimosului Ternete...

De Mailat nu cred ca au auzit astia pe aicea asa ca nu-ti mai fa iluzii...cand vi incoace lasa-ti mentalitatea si pripoanele acasa...Tamisa nu-i Valea Leucii

OK, deci "there is no breme on the Tames river!".....what a pitty! Cat despre comoara de virilitate a lui Terente, imi vine in minte bancul ala cu moldoveanul care il duce pe brasovean la pescuiit pe balta si il invata sa pescuiasca cu p.....a scufundata in apa. La un moment dat vede moldoveanul ca tragea pestele la "pluta" Brasoveanului si il spune "Hai maii, trage". La care bv de colo "nu, nu, mai lasa-l un minut-doua, sa apuce maii bine!"
Poporul roman e acum prada psihozei create de 2 personaje: Mailat si Busuioc, demonul sii ingerul, yiin si yang....Asa ca si pescarii nostri se polariizeaza: mailati si busuioci! Probabil ca si subsemnatul cu pripoanele pentru Tamisa bat spre categoria bad boys! Te rog doar sa te interesezi cat e amenda in London pentru pescuit fara autorizatie pe Tamisa si cate pripoane am voiie sa pun. Danke!
-
Fario_nebunu
- veteran

fishi scrie:Fario_nebunu scrie:Fishi, de ce esti rautacios?

Pai sigur ca din Turnul Londrei se vede mult mai bine Brasovul iar de pe podul ala faimos, cu o lanseta de 4 metri si mulineta cu 400 metri de 0.25 se poate lansa pana in lacul Tarlung! Doar sa existe vointa!

@Piscatore
Te plictisesti tare,nu?
Ba deloc, Fishi pretene, viata imi ofera o mie si una de surprize! Sa nu uit: ia zi-mi tu cand mai mergem la un pastrav pe Timisul Predealului ca deja ard de nerabdare sa vad cascadele alea podite si sa simt cum musca pistruiatii! Daca ti-e teama de padurei si vrei sa mergem prin aprilie, nu e bai - intram pe un parau lateral gen Timisul Sec, Tamina, Vladetul etc si acolo nici capul nu ne doare!

Te invat sa dai cu scorobete pus pe o musca artif, faimosul scorobetar pe care si Sadoveanu si Ionel Pop il foloseau cu mare succes pe Valea Frumoasei prin anii 30!
-
fishi
- veteran

[quote="Fario_nebunuPoporul roman e acum prada psihozei create de 2 personaje: Mailat si Busuioc, demonul sii ingerul, yiin si yang....
Asta numai daca poporul roman este format din manelisti si telenovelisti,ceea ce nu este cazul............sper.
Subiectele astea de scandal sunt facute pentru a distrage atentia de la realele probleme care exista.
Asadar sa nu generalizam.
-
horia flucus
- veteran

Ce intreb eu si ce raspunde lumea???
De unde s-a ajuns de la adresa unui magazin din Brasov la Londra?Forumul asta dezvolta imaginatia...
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
shootgun
- veteran

-
Fario, amenda e 2500 de lire...daca te tine...
Pentru Horia, scuze de off topic frate da vreau sa deschid un magazin Malutan in Londra....

-
Fario_nebunu
- veteran

shootgun scrie:Fario, amenda e 2500 de lire...daca te tine...
Pentru Horia, scuze de off topic frate da vreau sa deschid un magazin Malutan in Londra....

Normal ca ma tine! Oricum amenda asta nu o platesc eu din buzunarul personal ci o plateste armata pentru ca eu merg acolo in recunoastere si practic exercitii de supravietuire pe Tamisa. Deci mi se va deconta orice cheltuiala!
Sa imi spui si mie daca englezii vin sa cumpere voblere si muste de la Malutan. Sau vrei sa bagi la vanzare si niscai setca monofilament, prostovoale etc?

-
old_radu
- veteran

shootgun scrie: da o sa-ti sara in ochi un organ care i-a aprtinut faimosului Ternete...
"shogun"...poate deschizi si un muzeu,cu "cauciucuri"din astea.

-
Fario_nebunu
- veteran

old_radu scrie:shootgun scrie: da o sa-ti sara in ochi un organ care i-a aprtinut faimosului Ternete...
"shogun"...poate deschizi si un muzeu,cu "cauciucuri"din astea.

Radule, de fapt stii ce vroia Shootgun sa spuna? Ca in magazinul lui se vor vinde twistere lungi si graose cat...madularul lui Terente, ala pastrat la Mina Minovici!

Ma intreb la ce specii de rapitori se poate da cu asa ceva? Somn, salau?