M-am plictisit

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 19 Aug 2010, 07:05

da, intr-adevar frumoase poze, dar, daca stau sa asez asa pastravii pana termin cu poza sunt terminati si ei saracii, nu am de gand sa ii chinui inutil doar ca sa ii placa lui x sau lui y poza.

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 19 Aug 2010, 10:34

si inca ceva, pozele le-am pus in galeria mea personala nu in cea generala, unde nu s-au mai pus poze de anul trecut, asa ca daca nu va plac puteti sa nu va uitati.

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 19 Aug 2010, 10:36

Baga poze in continuare :P

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Aug 2010, 11:51

Bah ce nasolie pe aici cu pozele astea! :twisted: Ce probleme mari avem ca poza are sau nu are frunze... Ce sa faci daca nu ne nascuram toti cu arta pozatului in sange...Sau ,ma rog, daca nu prindem toti dihanii sa avem ce expune ... Problema mare la galerie!
Cred ca e mai bine sa nu mai posteze nime nimic si atunci e ...liniste! :cry:
O zi buna si verdeata multa in poze!

Ps: eu am avut deja grija de "problema" :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Aug 2010, 20:43

zamfi scrie:..............................
bine ca te-ai desteptat si tu :wink: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Aug 2010, 21:37

Zuckala scrie:si inca ceva, pozele le-am pus in galeria mea personala nu in cea generala, unde nu s-au mai pus poze de anul trecut, asa ca daca nu va plac puteti sa nu va uitati.
bre, io is pus aci pe galceava, asa ca nu ma lua in sama, io nu is fan galerie si la mine pun poze la mijto sa ma raz cu pretinii, dar esti foarte repetitiv sincer si nu vad mega performantze ca ai prins 100 de pastravi cat palma, adica noh, zai si mie scopul pozelor din galeria ta? ca ai eliberat chitacii aia , f frumos, mai frumos daca aveau 500gr-1k dar nah , la cum pari creca ai eliberat si d'aia dar din pacate nu te-ai prea intersectat cu ei ori io pot sa fiu pesimist si sa concluzionez ca aia e buni de tigaie si din astia de ii pusasi inapoi nu se alege nimik, corect? :lol: :lol: :lol: am m-ai vazut ilibiratori d'aia la ce ii sub kil, peste ii durea inima sa le dea drumu ca incapeau in tigaie dati in doo :lol: :lol: :lol:

si amu sa te intreb ceva , daca io ma kk pe masina ta sa zicem prin reducere la absurd si tie nu iti place, nu te mai sui in ea ??? :lol: :lol: :lol:

nu mi-o lua in nume de rau, mie chiar imi plac pastraviorii aia cum arata si gestul tau la fel, dar sa pui tat 100 , e ca si cand ai poza acelasi peste din 100 de unghiuri si ai umple aci galeria...incerc numa sa inteleg daca ii un scop in treaba asta, poate nu ma pricep io :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Aug 2010, 21:40

P.S. nici beginer nu pari sa impartasesti cu noi bucuria prinderii primului pestrav

@elias ... prindem prindem, dar anu asta lipsa ap foto asa ca la mine pozele is pe telefoanele si aparatele altora, plus ca sti ce fac cu ele la final, nu ii graba sa ne afisam acu :lol:

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 20 Aug 2010, 06:41

pikeman scrie:e ca si cand ai poza acelasi peste din 100 de unghiuri si ai umple aci galeria...
ce idee mi-ai dat, asa am sa fac de acum inainte... cum de nu m-am gandit si eu la asta? :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Aug 2010, 07:38

adiwolf scrie:
zamfi scrie:..............................
bine ca te-ai desteptat si tu :wink: :lol:
Mah nu stiu daca neaparat m-am desteptat sau pur si simplu am constatat ca ,uneori, chiar nu merita sa impartasesti momentele frumoase cu toata lumea ...Mai ales cu " catolicizarea " asta :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Aug 2010, 21:14

zamfi scrie: ...........chiar nu merita sa impartasesti momentele frumoase cu toata lumea .........
:wink:

Scrie răspuns