M-am plictisit

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 17 Aug 2010, 21:01

Bah, vezi ca io n-am pus clenutzi, io am pus marlitze, sa fie clar!!
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

ovidiu
veteran
veteran

Re: M-am plictisit

Mesaj de ovidiu » 17 Aug 2010, 22:08

pikeman scrie:de Album frate :lol: :lol: :lol:

de vro 2 luni tat ma uit si numa clenutzi , marlitze si pastraviori, amu io inteleg ca - cam astia is pestii din Romania dar ce motiv de lauda ii sa pui putze de pesti la Album nu inteleg, mentalitate cretina :roll:

da-o dreq, prefer o poza cu un peisaj la pescuit decat un juma de peste trantit acolo, chiar ma uit si io sa vad daca mai prinde cineva ceva mai acatarii si tat jumi-juma de pestisori pe care ii poti prinde in fiecare zi la rotativa prostului :lol: :lol: :lol:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11804
ia un havat...stiu ca astia-ti plac ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SF
veteran
veteran

Re: M-am plictisit

Mesaj de SF » 18 Aug 2010, 01:37

pikeman scrie:de Album frate :lol: :lol: :lol:

de vro 2 luni tat ma uit si numa clenutzi , marlitze si pastraviori, amu io inteleg ca - cam astia is pestii din Romania dar ce motiv de lauda ii sa pui putze de pesti la Album nu inteleg, mentalitate cretina :roll:

da-o dreq, prefer o poza cu un peisaj la pescuit decat un juma de peste trantit acolo, chiar ma uit si io sa vad daca mai prinde cineva ceva mai acatarii si tat jumi-juma de pestisori pe care ii poti prinde in fiecare zi la rotativa prostului :lol: :lol: :lol:

Fiule , ai auzit de ”reverse snobbery” :) O fi avut careva vreun atac de asa ceva , ce mama dracului :lol:

Oricum , ma intrebam zilele astea care ii spilu cu pozele de la album , sint si poze super , si care transmit inaltatoare sentimente relationate cu indeletnicirea noastra preferata ( la ora asta :lol: :lol: ......), insa unele is un fel de picturi naive cu pesti , si oricat ma screm sa le gasesc mesaju nu dibuiesc altceva decat ceva de genu ” aci is io , pescaru x si prind de bubui , is meserias ” .
Inteleg ca apar poze intr-un context anume , un mic report , o povestire , ceva , recorduri , ceva deosebit , insa ii prea vulgar sa bagi acelasi faze continuu ....nu stiu daca ma fac inteles ....

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Aug 2010, 13:46

Ce e mai trist e ca daca mai apare cate un PESTE se gaseste cineva sa posteze repede 3-4 peisaje sau voblere hand-made parca doar asa de ciuda ca "altii prinde"
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Aug 2010, 16:11

Tavi scrie:inca nu ti-o dat nimeni peste nas...
arata-ne tu ma :lol:
bre, imi plac si pastraviorii aia, dar uitate la CristiE in album daca vrei sa vezi poze frumoase cu ei

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11367

vs

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11801

:lol: :lol: :lol:

adevaru i ca mabagai la mijto cu topicu asta, aveam chef de hartza da' n-am cu cine :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Aug 2010, 16:58

Hai cu poze daca iesi pe Olt zilele astea :wink:

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 18 Aug 2010, 21:58

La cat sunt de frumosi sunt pastravii, ce mai conteaza cu ce si cum e facuta poza?
Cred ca sunt multi ca mine pe foum care apreciaza o poza cu un pastrav chiar daca nu, sunt facute precum le face Cristi..deci nu cred ca, comparatia ta are vre-un sens

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Aug 2010, 22:03

pffffff... in ce clasa zici ca esti, Juve ?
p.s.: scz pt offtopic
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 18 Aug 2010, 22:06

Scuzati-ma..oboseala e de vina!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Aug 2010, 22:08

juventinu88 scrie:Scuzati-ma..oboseala e de vina!
Aceleasi scuze mi le cer si eu..... numa' ca la mine nemernicia e de vina... Scuze inca o data, cred ca m-am bagat ca musca'n lapte aiurea :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns