K1

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: K1

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2013, 21:38

@ SVF

...Badr...mare luptator , dar...
....in meciul din mai 2009 cu Shilt era in culmea apogeului
...si uite ce s-a intamplat dupa jumate de an in finala K1:

http://www.youtube.com/watch?v=kJ2F9M3p5a0

...da , Ilie ...a fost , pacat ca a trebuit sa iasa pe usa din spate
...pacat ca nu a avut creier suficient , poate la ora asta era el Nr.1 , dar asa ... :(

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 05 Ian 2013, 21:41

SF, nu am afirmat niciodata ca Ghita are alura sau merita sa fie campion, nu stiu unde ai inteles asta.. :roll:
SVF, exact cum am spus, poate Shilt era constipat, oricine are cate o cadere de forma. Oricum a fost un accident, Badr e de domeniul trecutului, va infunda puscaria multi ani de acum incolo, deci e radiat de pe lista.
Si repet, poate nu ati inteles, nu tin cu Shilt, si mie mi-e antipatic, dar deocamdata nu are adversar si nici nu vad pe nimeni sa-l puna in primejdie in urmatoarele piramide. :|
Restul e can-can.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2013, 21:44

SF scrie:...

de ce nu sta comparatia cu Grecia la fotbal ? .
...K1 este doar o "afacere" si nu cred ca se poate compara cu CM la fotbal
...cred totusi ca suporta o comparatie cu UFC ....cel putin ca afacere
...mai astept raspunsul la intrebare , macar o parere... :mrgreen:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Ian 2013, 21:51

Gogol scrie:SF, nu am afirmat niciodata ca Ghita are alura sau merita sa fie campion, nu stiu unde ai inteles asta.. :roll:
SVF, exact cum am spus, poate Shilt era constipat, oricine are cate o cadere de forma. Oricum a fost un accident, Badr e de domeniul trecutului, va infunda puscaria multi ani de acum incolo, deci e radiat de pe lista.
Si repet, poate nu ati inteles, nu tin cu Shilt, si mie mi-e antipatic, dar deocamdata nu are adversar si nici nu vad pe nimeni sa-l puna in primejdie in urmatoarele piramide. :|
Restul e can-can.
Pai si daca tineai cu Schilt nu era o problema.Toti avem simpatii sau antipatii.La mine nr1 va ramane indiferent ce o mai fi de acum incolo,Badr Hari,chit ca e sus si-l aplauda toti sau ca e jos si multi il uita sau condamna.Cred ca avem acelasi caracter :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Ian 2013, 22:46

Pacat ca Badr isi lua forta din ura si manie..nu dintr-o ambitie sanatoasa de luptator. De ridicat se ridicau si altii de pe jos...nu era mai bun din punctul asta de vedere. Emana o rautate innascuta..ce ii dadea o forta imensa...dar asta din pacate nu il face un luptator bun...din contra, nu odata a dat dovada de nesportivitate si nu exista nici fair-play la el. A ajuns unde merita...Sa omori aproape in bataie pe cineva, rupandu-i ambele picoare...E clara treaba, probleme mari la nivel comportamental..adica la bibilica :)

Schilt arata exact ce poate sa faca scoala olandeza de kickbox, K1...dintr-o matahala lenta un campion de neinvins..Respect scoala, nu matahala :)

Aerts, Hoost, Bonjansky...au fost mai buni si mai tehnici cu ani lumina decat Schilt...doar ca el e maaaaare greu incaseaza un highkick a'la CroCop :)

Un tip fain care lua bataie si se ridica cu zambetul pe buze era Ray Sefo..care dadea bine rau cu brandu' ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Ian 2013, 22:57

Cred ca tie-ti place mai degraba Lacul lebedelor :lol: Glumesc. :lol: Probabil multa lume vede doar gestul facut de el in finala cu Bonjaski.Dar sa nu uitam ca Badr a fost si el lovit jos de Karaev si nu a plans ca olandezul,care fie vorba intre noi putea continua atunci...Dar no,cum am zis,fiecare cu simpatiile lui,si gusturile chiar nu se discuta.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2013, 02:44

mai bine mergeti pe MMA , tehnic Ghita e bun, dasr serios , prea defensiv, tre sa ai si nitel sange in instalatie la fazele astea, nu cred ca il are, mentalitatea o vezi cand intra in joc combatantii , sangele rau se vede in priviri si Ghita nu il are, serios, pentru mine e romatic :lol: eu am fost fan Boniasky dar am stiut ca nu duce mult pentru ca e "cult" , prea inteligent , ochelarii de tocilar il tradau :lol: oricum la orice meci tin cu al mai mic :P ma bucur de o buturuga mica rastoarna carul mare si la fight si la fotbal :twisted: si daca prind un increzut abia astept sa fie calarit de unu fara sanse :twisted: asta e , imi plac surprizele, desi in ziua de azi "casa pariurilor" face legea din pacate :?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Ian 2013, 03:38

Atunci Emilianienko daca MMA ..mutra de regular Joe..and zbang !!
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 06 Ian 2013, 05:10

ULK...http://www.youtube.com/watch?v=WwNPWizcdFE la secunda 58 face o minune si scapa... :shock:
Si uimitor cum mangaie urechea lu marele pumnangiu Mo.... cu glezna.. :lol: :lol: :lol: :respekt:
http://www.youtube.com/watch?v=NwqxZrRMXhw
Nu stiu unde o fi disparut asa subit micutu Kaoklai.. :roll:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Ian 2013, 11:10

ULK scrie:Atunci Emilianienko daca MMA ..mutra de regular Joe..and zbang !!
Da...Emilianienko in MMA... http://www.youtube.com/watch?v=5K0OJ6-aauo :respekt:
Nu multi ieseau din izbeala aia

Scrie răspuns