K1

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: K1

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2013, 11:32

pikeman scrie:mai bine mergeti pe MMA ...
...baietii au si facut-o... :(
...eu zic sa revenim la K1 sau putem deschide un nou topic

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 06 Ian 2013, 12:14

ULK scrie:
Un tip fain care lua bataie si se ridica cu zambetul pe buze era Ray Sefo..care dadea bine rau cu brandu' ;)
Sefo e numai de spectacol, mai putin cu brandu'..:D

Mi se pare mie sau ultima gala a fost cam cea mai slaba din ultimii ani..?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2013, 12:42

Gogol scrie:...
Sefo e numai de spectacol...
Mi se pare mie sau ultima gala a fost cam cea mai slaba din ultimii ani..?
...Sefo implineste 42 ani peste o luna
...oare ce am mai putea astepta de la veteranii acestia , fata de care ... :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2013, 12:54

Gogol scrie:
ULK scrie: Mi se pare mie sau ultima gala a fost cam cea mai slaba din ultimii ani..?
Pai cam toata lumea are aceeasi parere.Si nu trebuie sa ne cam mire acest lucru,a disparut o generatie care stia sa faca spectacol.Cum arata un meci intre Abidi vs LeBanner,Bonjaski vs Hoost,Badr vs Karaev,Aerts vs Mo,etc.Asta e,pleaca unii vin altii,doar ca cei care vin parca nu se ridica la nivelul celorlalti.Si nu stiu de ce,dar parca acum stii de la inceput cine are sanse mai mari sa devina castigator al unei gale. :?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Ian 2013, 18:48

Radu , io cred ca ti-am raspuns .

Si pentru amandoi ,Gogol deasemenea , ca vad ca vorbim limbi diferite , ex. cu Grecia voia sa zica altceva , si anume ca Grecia o castigat un european de fotbal practicand un fotbal de aparare , asteptand greseala adversarului , plictisitor pana la disperare , fara initiativa in nici un moment .
Cam asa ca si Ghita cand da de un adversar cat de cat si care tine la lowkicks , baga capu la cutie si asteapta sa treaca timpu .

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Ian 2013, 21:09

SF scrie:Radu , io cred ca ti-am raspuns .
... Ghita cand da de un adversar cat de cat si care tine la lowkicks , baga capu la cutie si asteapta sa treaca timpu .
@ Petre
...chiar daca mi-ai raspuns , nu ai dat nume de luptator , unul din ziua de azi , care dupa reguli K1 sa-l bata pe Shilt
...ai zis de "veterani " ai zis de Overeem...asta din urma nu mai are nici o treaba cu K1
...si as mai vrea sa te completez : inafara de asteptarea trecerii timpului , Ghita mai asteapta sa prinda momentul sa "trozneasca" tare cu bratul stang , mai ales... :wink:
...vrem sau nu , trebuie sa recunoastem ca Ghita este printre primii luptatori de kickboxing ai momentului !

@ all
...sa nu uitam nici de Benjamin Adegbuyi care vine puternic din urma si are toate sansele de partea sa.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 08 Ian 2013, 22:19

old_radu scrie:...vrem sau nu , trebuie sa recunoastem ca Ghita este printre primii luptatori de kickboxing ai momentului !
trist, dar adevarat.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2013, 09:23

grizzly scrie:...
trist, dar adevarat.
...poti sa "traduci" , te rog ? !

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 09 Ian 2013, 12:26

Probabil a vrut sa spuna ca a scazut calitatea luptelor in K1. Trebuie sa recunoastem, Ghita nu se ridica la nivelul generatiei vechi. El este bun la ora actuala dar numai pe fondul lipsei de concurenti foarte calitativi.
Si ca sintetizez, groapa calitatii intre Shilt si restul combatatilor actuali este imensa.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2013, 17:22

...e clar ca nu mai este atat de spectaculos , dar s-a cam terminat era tehnica , aia cu fente cu "cotzofene"...
...acum totul este in forta si din pacate acest aspect domina multe alte ramuri sportive (ex. vezi handbalul , ca mie asta imi mai place :))
...in ce priveste concurenta , nu prea am ce sa comentez , dar ce sa facem ...nu mai acordam medalia de aur si de argint...dam locului intai medalia de bronz ?
...la ora actuala asta e situatia , nu mai sunt luptatorii ce faceau spectacol , dar sa nu neglijam noul val care are cateva valori incontestabile.

Scrie răspuns